cortes1990 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Dnes len primky bez skla typek nechcel predať náramok samostatne :/Máte niekto nápad ako ho skrátiť ? Je na ruku tak 20+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Zkracuje se kleštěmi. Otevřeš ten konec, odštípeš mesh a zase tam zavreš kleštěmi ten konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Tak už len zohnať kliešte Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Škoda zkracovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Ale skvěle ti ty hodinky ladí s autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Karlosi, dobrá ironie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 A pak, že nerostou, dnešní pozdrav z Tchořovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Peknej úlovek, to se musí nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Taky se něco našlo. No a pak jsem získal ty druhé, ale nevím kam je dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Dal by som ich ako tvoju hlavnu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 na ledničku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Bude potřeba je trochu vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steedy Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 (upraveno) Bude potřeba je trochu vyčistit.Pekny ulovek jak budes cistit ? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. července 2017 uživatelem Steedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Opatrně uchošťourem s mýdlovou vodou a hlavně mít velmi lehkou ruku,ráda sleze barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Opatrně uchošťourem s mýdlovou vodou a hlavně mít velmi lehkou ruku,ráda sleze barva.Předpokládám, že mluvíš o čištění ciferníku...Pochlub se pak výsledným dílem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Dnes jsem si přivezl tento zachovalý kousek z blešáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Předpokládám, že mluvíš o čištění ciferníku...Pochlub se pak výsledným dílem.Já nečistím,byla to reakce na kolegu Štrůdla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Tak mi dneska prisly z Aukra, za par korun koupene Formule pro kluka. Kupoval jsem je jako nefunkcni a pocital s tim, ze je nekdy hodim hodinari. Doma jsem je rozebral, trochu ocistil, profouknul strojek a ejhle ony se najednou rozbehly a jdou. Mam radost Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Taky pro malého tyhle plánuju, gratuluju, pěkné jsou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Pouzdro jsem přeleštil červenou vatou, která se používá na zlato a stříbro. Do naplánovaného čištění ciferníku uchošťourem jsem se nepustil a dal hodinky k hodináři. Fotku jak to vše dopadlo dám do vlákna Jaké primky máte na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se