Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Narazil jsem na facebooku na zprávu od Ochs und Junior z 5.4., že v Praze, ve středu města byly ukradeny hodinky ochs und junior anno cinquanta v bílém zlatě. Spolu ještě s Hermes kabelou a peněženkou. Pokud byste na ně někdo narazil, dejte vědět do firmy (a asi i na policii).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No tomu říkám smůla! Přiznám se, že bych v bazaru tyhle hodinky přehlédl a nedal bych za ně ani 1000,- Kč. Ovšem teď vím, že ani troje nové Rolex Submariner bicolor by to nenahradilo cenou, to je fakt síla 41.000,- CHF.

Odesláno

To máte těžký, Oechslin a Gerber si mohou říci prakticky cokoliv. A pokud se nejuznávanější konstruktér a inovátor a autor nejkomplikovanějších hodinek rozhodou udělat něco geniálně jednoduchého, tak je jim to leckdo ochoten i zaplatit :-) Zvláště někdo komu je jedno, zda to ocení každej buran.

Odesláno

myslel jsem, že je to Tada, ale je prý starší, viz video...

Blbej fór

"Výrazným poznávacím znakem hodinek je safírové sklíčko na jejich vnitřní straně, skrz které je vidět na strojek..."

Policajti jako vždycky úplně mimo, ti poznaj leda, že se jedná o hodinky a jsou rádi, když jim někdo vysvětlí, proč maj vzadu sklíčko, ale ne ručičky
Odesláno (upraveno)

ano pane moderátore ty to víš nejlépe :smile_anim:

Tady bych s Jayem souhlasil. Myslím si své o Tadovi, ale narážet na krádež v souvislosti s někým z fóra? Dost blbej fór.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Kamil
Odesláno

ano pane moderátore ty to víš nejlépe :smile_anim:

Proč ta ironie?
Odesláno

Tady bych s Jayem souhlasil. Myslím si své o Tadovi, ale narážet na krádež v souvislosti s někým z fóra? Dost blbej fór.

k tobě, moralisto, radši nic (jak s oblibou píšeš) :)

Proč ta ironie?

to není ironie, je to odpověď na JD názor
Odesláno

to není ironie, je to odpověď na JD názor

Je to názor mě jako člena, nikoliv jako moderátora. Označit někoho za zloděje, navíc když víš, že se momentálně nemůže bránit, to mi příjde trošku neetické. Nezdá se ti?
Návštěvník Kamil
Odesláno

jo jo tady jsi pružný, ale abys mi odpověděl na 3 dny starou SZ to né - stačilo by něco v duchu - "nezajímáš mě, nerozumím, polib si " - byl bych spokojený :smile_anim:

Ty vo.e, já furt čekám, jestli si to nerozmyslíš.

Odesláno

Je to názor mě jako člena, nikoliv jako moderátora. Označit někoho za zloděje, navíc když víš, že se momentálně nemůže bránit, to mi příjde trošku neetické. Nezdá se ti?

píšu... myslel jsem... nepíšu... je to Tada

že se nemůže bránit nevím... není tu nikde nástěnka členů v trestu, a zase tolik času tu netrávím, abych na to přišel a do etiky bych radši nepouštěl a nikdy by mi nevytanulo na mysl,

že jako člen, bys měl jiný názor než jako moderátor a naopak :)

více k této cause nemám co napsat...maximálně si můžu před útlocitnějšími povahami ( není to ironie vůči tobě) posypat popel na hlavu, u nás žertuje mnohem drsněji (vyjma Bikera)

:war:

Odesláno

... a nikdy by mi nevytanulo na mysl, že jako člen, bys měl jiný názor než jako moderátor a naopak :)

Tohle bylo myšleno tak, jako člen s tím nesouhlasím, ale jako moderátor tě za to trestat nebudu. Prostě ti to říkám jako každý jiný chronomagor. Jinak tvůj humor chápu, proti drsnému humoru vesměs nic nemám, ale v tomhle ohledu mi to prostě přislo moc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...