enGiN Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Zdravím,jak se tak pokukuju po nějakých nových hodinkách,docela mi padly do oka tyhle. Zde jsem o nich nenašel ani zmínku,a o strojku 4R35 tu toho taky moc není. Ale vypadají moc pěkně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj
Jezevcik2 Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Přijdou mi dost sterilní,což není vůbec důležité,hlavně,že se líbí Tobě.Vkus má každý jiný.Mám svého favorita v populární řadě SARB.Zkus juknout,jsou hodně chytlavé. http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB033/SEIKO-Mechanical-Automatic-Watch-SARB033.html
onney Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 SARB jsou moc hezké hodinky. Ale zajímalo by mě, jak ty SARY vypadají live. Mně příjdou zajímavé. Ovšem o strojku ti také nic neřeknu...
Jezevcik2 Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 4R35 je levnější varianta 6R15 v SARBech.Údajně má nahradit 7S26...36 v řadě Seiko pět(neověřeno). Měl by mít hacking i ruční nátah. Udávanou denní odchylku 45 s.bych bral trochu s rezervou.Výrobci aut udávají houfně spotřebu oleje až litr na 1.000 km-prostě sichr. http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=6498.0
lub Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 víc fotek na seiyajapan. ciferník je hezky pojednanej, korunka taky. škoda, že nemají prosklený dýnko.
efreeti Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Ty zaseky na lunete jsou desne...uplne vidim jak se v tom drzi veskery sajrajt
Entuferus Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Neviem to ani presne definovat, ale nieco mi na nich vadi... Ked hladas nieco s bielym cifrom, tak kukni na SARB035
enGiN Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Mně se tyhle SARY líbí víc než SARB,ty mi příjdou takové "obyčejné",možná to je tím,že jsem je neviděl na živo. Na těchto je moc pěkný ciferník,škoda že jsem nikde nenašel fotku kde by byly na ruce...
lub Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Neviem to ani presne definovat, ale nieco mi na nich vadi... jak si je znovu prohlížím, tak už to vidím - vypadají spíš jako dámský.
Martz Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Mně nehraje ta luneta a korunka. Jinak cifr, indexy, ručky, vše super. Ale být s GMT lunetou a GMT komplikací, přátelé, to bych musel mít Něco podobně svěžího, jako ty Bally, třeba zelená ručka GMT
little_w Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Mně se tyhle SARY líbí víc než SARB,ty mi příjdou takové "obyčejné",možná to je tím,že jsem je neviděl na živo. Rouhání!!!
People Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Pekne su, dokonca maju safir, co sa u seika casto nevidi. cierna varianta je tiez zaujimava 40mm, 100m, ziadna lumi. cena do 10tisic, automat s rucnym natahom a hackom, co viac chciet.
Chumpus Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Pekne su, dokonca maju safir, co sa u seika casto nevidi. Jojo, safír má Seiko na pěti, nanejvýš šesti, modelech.
People Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Celkovo politika seika je divna a pre mna nepochopitelna, najma co sa tyka europskeho trhu. Modelove rady sportura, velatura, contura, hroza des. Strojceky maju fajn, pridat safir a zistit co sa paci a leti v europe (samurai, monster, atd) a od toho sa odrazit, spravit par remake a reedici, Casom pridat Grand Seiko a dobit Europu.
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 (upraveno) Celkovo politika seika je divna a pre mna nepochopitelna, najma co sa tyka europskeho trhu. Modelove rady sportura, velatura, contura, hroza des. Strojceky maju fajn, pridat safir a zistit co sa paci a leti v europe (samurai, monster, atd) a od toho sa odrazit, spravit par remake a reedici, Casom pridat Grand Seiko a dobit Europu. Oni Japonci,atˇ už dělají doma nebo v Cˇíně moc často safír nedávají.Casio-jen na Oceanusy,Citizen na ty svoje některý Eco,Seiko většinou hardlex,kde se pokusili nakombinovat pružnost minerálu a tvrdost safíru.Já prostě miluju safír s pořádnym AR.A tyhle Seika,pěkný jednoduchý,prostě normální hodinky. Upraveno 3. dubna 2013 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se