Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SARB jsou moc hezké hodinky. Ale zajímalo by mě, jak ty SARY vypadají live. Mně příjdou zajímavé. Ovšem o strojku ti také nic neřeknu...

Odesláno

Mně se tyhle SARY líbí víc než SARB,ty mi příjdou takové "obyčejné",možná to je tím,že jsem je neviděl na živo. Na těchto je moc pěkný ciferník,škoda že jsem nikde nenašel fotku kde by byly na ruce... :crying_anim02:

Odesláno

Mně nehraje ta luneta a korunka. Jinak cifr, indexy, ručky, vše super. Ale být s GMT lunetou a GMT komplikací, přátelé, to bych musel mít :)

Něco podobně svěžího, jako ty Bally, třeba zelená ručka GMT :)

• Po roku...
Odesláno

Pekne su, dokonca maju safir, co sa u  seika casto nevidi. 

422477d1324298624-welche-uhr-tragt-ihr-h

cierna varianta je tiez zaujimava 

sary003b5001.jpg

40mm, 100m, ziadna lumi. cena do 10tisic, automat s rucnym natahom a hackom, co viac chciet. 

Odesláno

Celkovo politika seika je divna a pre mna nepochopitelna, najma co sa tyka europskeho trhu. Modelove rady sportura, velatura, contura, hroza des. Strojceky maju fajn, pridat safir a zistit co sa paci a leti v europe (samurai, monster, atd) a od toho sa odrazit, spravit par remake a reedici,  Casom pridat Grand Seiko a dobit Europu. :)

Odesláno (upraveno)

Celkovo politika seika je divna a pre mna nepochopitelna, najma co sa tyka europskeho trhu. Modelove rady sportura, velatura, contura, hroza des. Strojceky maju fajn, pridat safir a zistit co sa paci a leti v europe (samurai, monster, atd) a od toho sa odrazit, spravit par remake a reedici,  Casom pridat Grand Seiko a dobit Europu. :)

Oni Japonci,atˇ už dělají doma nebo v Cˇíně moc často safír nedávají.Casio-jen na Oceanusy,Citizen na ty svoje některý Eco,Seiko většinou hardlex,kde se pokusili nakombinovat pružnost minerálu a tvrdost safíru.Já prostě miluju safír s pořádnym AR.A tyhle Seika,pěkný jednoduchý,prostě normální hodinky.

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...