Josef01 Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 btw ty rucicky maji jiny odstin nez indexy. jsou vymenene / mladsi nez zbytek hodinek, nebo cim to? Těžko říct. V průběhu času si majitelé hodinek mohou vyměnit tah, ručky, cifernik apod. Pokud člověk chce mít jistotu, musí věškeré díly projít laboratoří a zjistit stáří jednotlivých komponent, problém je rozlišení, neboť +/- 10 let je velmi široký pojem. Tedy v tomto světě je vše relativní a základ je strojek a pouzdro, na vše ostatní se nelze spolehnout. Já to beru s rezervou - tedy pouzdro a kalibr odpovídá, tah, cifr a ručky je sázka do loterie, které žádný certifikáy nepotvrdí.
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 sou nadherny, uplne to z nich dejcha, snad se mi nekdy postesti je videt nazivo..
tombed Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 sou nadherny, uplne to z nich dejcha, snad se mi nekdy postesti je videt nazivo.. předpoklad je, že u Josefa by se mohli zdržet déle než u tebe... jinak gratulace Josefe, mají své kouzlo.
Josef01 Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 sibirnaya: určitě se uvidíme, tak zatím dám alespon jednu fotku na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) Když se člověk podívá na starý modely, na nový modely, na ty kvanta kusů, na jen drobné úpravy designu - ono to celé Rolex šílenství i ty ceny v čase najednou dávají smysl. Tohle je wristshot jak víno. Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem bandicoot
Jarett Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Když se člověk podívá na starý modely, na nový modely, na ty kvanta kusů, na jen drobné úpravy designu - ono to celé Rolex šílenství i ty ceny v čase najednou dávají smysl. Tohle je wristshot jak víno. Obliba GMT a Rolexu vůbec je globální
cigi Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 (upraveno) Jsou vskutku parádní, tedy pro bezcenný dědky z roku 1963. Gratuluju !! I podle mne špičkový vintážní kousek v rámci chronomagu. Předpokládám, že jsou to ty pravý GMT mastery, kdy je 24hod. ručka spřažená s 12 hod. a druhá časová zóna se nařizuje výhradně lunetou. Nádherný jsou ty zlatý popisky k zažloutlýmu rádiu - fakt paráda (jak vidno, rolex podlehl informační mánii již v dávnověku - lze ji tedy považovat za autentickou). Myslím, že tahle luneta má tu nejkrásnější barvu - takovou nenamícháš . Jen mi furt uniká ten příběh ?? Příběh se přeci týká konkrétních hodinek, ne modelu. Upraveno 17. dubna 2011 uživatelem cigi
Josef01 Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) Příběh k hodinkám teprvě usilovně zjišťuji. Hodinky se dostaly ke sběrateli v USA v roce 2009 z Anglie. Zjistil jsem konkrétního majitele a jelikož hodinky mají velmi slabé věnování na zadním víčku, bude možná příběh zajímavý, byl to prý první majitel. Bohužel se k němu zatím nemůžu domailovat. Jenom taková zajímavůstka, jenom ručky a ciferník z těcho hodinek (v nic moc stavu) se včera vydražily za 1900 USD! . Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem Josef01
tmoris Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Jenom taková zajímavůstka, jenom ručky a ciferník z těcho hodinek (v nic moc stavu) se včera vydražily za 1900 USD! tak kdyz jsi to teda nakousl, tak dokousni i celkovou cenu kousku
NIGHTinGALE Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Jenom taková zajímavůstka, jenom ručky a ciferník z těcho hodinek (v nic moc stavu) se včera vydražily za 1900 USD! Tak to je pytli. Právě jsem zjistil, že moje kompletní sbírka hodinek má cenu šesti ciferníků a ruček Rolex. To je dost smutné zjištění
lukin_ova Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Gratulace k parádním hodinkám a popisu. Pomalu přehodnocuji svůj přístup k Rolexu jako značce. Prostě na nich něco je ... Taky se přimlouvám za alespoň náznak informace o ceně ...
organic Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 TADY máš benchmarkovou cenu Gratulace k parádním hodinkám a popisu. Pomalu přehodnocuji svůj přístup k Rolexu jako značce. Prostě na nich něco je ... Taky se přimlouvám za alespoň náznak informace o ceně ...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Cenu si opravdu nechám pro sebe u vintage hodinek se cena zásadně nesděluje, je to celosvětový zvyk.
tmoris Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 docela pekny clanek s historii gmt masteru, snad se nebude Josef01 zlobit, kdyz ho dam sem, ale prijde mi to jako idealni vlakno, kam to umistit..
sodik Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Cenu si opravdu nechám pro sebe u vintage hodinek se cena zásadně nesděluje, je to celosvětový zvyk. Dokonalost sama. Tem bych rozumel bez rozmysleni. Gratulace.
tombed Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 taky si dovolím oživit jedním článkem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.monochrome.nl/weekly-watch-photo-vintage-rolex-gmt-master-ref-1675/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+monochrome%2FBwOB+%28Monochrome.nl%29
patprom Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Prostě krása přesně podle mého gusta. Gratuluji!
kulix Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Nebudu zakladat nove vlakno. Doufam, ze to Josefovi nebude vadit.. Prikladam svuj ulovek GMT 1675 1977.. Uz dlouho jsem neco takoveho shanel a predcilo to me ocekavani.. Ze vsech mych Rolexu, tyto maji nejvetsi kouzlo velkeho R.. Matt dial, indexy uz pomalu zloutnou a rucky jsou uz trosku chycene.. Calibr 1575. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Nebudu zakladat nove vlakno.Doufam, ze to Josefovi nebude vadit..Prikladam svuj ulovek GMT 1675 1977..Uz dlouho jsem neco takoveho shanel a predcilo to me ocekavani.. Ze vsech mych Rolexu, tyto maji nejvetsi kouzlo velkeho R.. Matt dial, indexy uz pomalu zloutnou a rucky jsou uz trosku chycene..Calibr 1575. Jsou parádní, hoď ještě nějakou fotku s původní lunetou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se