Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

btw ty rucicky maji jiny odstin nez indexy. jsou vymenene / mladsi nez zbytek hodinek, nebo cim to?

Těžko říct. V průběhu času si majitelé hodinek mohou vyměnit tah, ručky, cifernik apod. Pokud člověk chce mít jistotu, musí věškeré díly projít laboratoří a zjistit stáří jednotlivých komponent, problém je rozlišení, neboť +/- 10 let je velmi široký pojem. Tedy v tomto světě je vše relativní a základ je strojek a pouzdro, na vše ostatní se nelze spolehnout. Já to beru s rezervou - tedy pouzdro a kalibr odpovídá, tah, cifr a ručky je sázka do loterie, které žádný certifikáy nepotvrdí.

Odesláno

sou nadherny, uplne to z nich dejcha, snad se mi nekdy postesti je videt nazivo..

předpoklad je, že u Josefa by se mohli zdržet déle než u tebe...:D

jinak gratulace Josefe, mají své kouzlo.

Odesláno (upraveno)

Když se člověk podívá na starý modely, na nový modely, na ty kvanta kusů, na jen drobné úpravy designu - ono to celé Rolex šílenství i ty ceny v čase najednou dávají smysl.

Tohle je wristshot jak víno.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Když se člověk podívá na starý modely, na nový modely, na ty kvanta kusů, na jen drobné úpravy designu - ono to celé Rolex šílenství i ty ceny v čase najednou dávají smysl.

Tohle je wristshot jak víno.

Obliba GMT a Rolexu vůbec je globální :)

Odesláno (upraveno)

Jsou vskutku parádní, tedy pro bezcenný dědky z roku 1963. Gratuluju !! I podle mne špičkový vintážní kousek v rámci chronomagu.

Předpokládám, že jsou to ty pravý GMT mastery, kdy je 24hod. ručka spřažená s 12 hod. a druhá časová zóna se nařizuje výhradně lunetou.

Nádherný jsou ty zlatý popisky k zažloutlýmu rádiu - fakt paráda (jak vidno, rolex podlehl informační mánii již v dávnověku - lze ji tedy považovat za autentickou). Myslím, že tahle luneta má tu nejkrásnější barvu - takovou nenamícháš :D .

Jen mi furt uniká ten příběh ?? Příběh se přeci týká konkrétních hodinek, ne modelu.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Příběh k hodinkám teprvě usilovně zjišťuji. Hodinky se dostaly ke sběrateli v USA v roce 2009 z Anglie. Zjistil jsem konkrétního majitele a jelikož hodinky mají velmi slabé věnování na zadním víčku, bude možná příběh zajímavý, byl to prý první majitel. Bohužel se k němu zatím nemůžu domailovat.

Jenom taková zajímavůstka, jenom ručky a ciferník z těcho hodinek (v nic moc stavu) se včera vydražily za 1900 USD!

.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Jenom taková zajímavůstka, jenom ručky a ciferník z těcho hodinek (v nic moc stavu) se včera vydražily za 1900 USD!

Tak to je pytli. Právě jsem zjistil, že moje kompletní sbírka hodinek má cenu šesti ciferníků a ruček Rolex. To je dost smutné zjištění :(

Odesláno

Gratulace k parádním hodinkám a popisu. Pomalu přehodnocuji svůj přístup k Rolexu jako značce. Prostě na nich něco je ... :smile_anim: Taky se přimlouvám za alespoň náznak informace o ceně ...

Odesláno

TADY máš benchmarkovou cenu :)

Gratulace k parádním hodinkám a popisu. Pomalu přehodnocuji svůj přístup k Rolexu jako značce. Prostě na nich něco je ... :smile_anim: Taky se přimlouvám za alespoň náznak informace o ceně ...

Odesláno

Cenu si opravdu nechám pro sebe u vintage hodinek se cena zásadně nesděluje, je to celosvětový zvyk.

• po měsících...
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno
Odesláno

Nebudu zakladat nove vlakno.

Doufam, ze to Josefovi nebude vadit..

Prikladam svuj ulovek GMT 1675 1977..

Uz dlouho jsem neco takoveho shanel a predcilo to me ocekavani.. Ze vsech mych Rolexu, tyto maji nejvetsi kouzlo velkeho R..;)

Matt dial, indexy uz pomalu zloutnou a rucky jsou uz trosku chycene..

Calibr 1575.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nebudu zakladat nove vlakno.

Doufam, ze to Josefovi nebude vadit..

Prikladam svuj ulovek GMT 1675 1977..

Uz dlouho jsem neco takoveho shanel a predcilo to me ocekavani.. Ze vsech mych Rolexu, tyto maji nejvetsi kouzlo velkeho R.. ;)

Matt dial, indexy uz pomalu zloutnou a rucky jsou uz trosku chycene..

Calibr 1575.

Jsou parádní, hoď ještě nějakou fotku s původní lunetou ;) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...