Beladona Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Včera de luxový oblekový úlovek.......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 no skvělý model a co funkčnost, šlapou? Gratuluju... **
Beladona Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 no skvělý model a co funkčnost, šlapou? Gratuluju... **Díky, vše funguje.......
docent Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Právě teď jedny pozlacené, jdoucí, velmi slušné Poljoty s datumem. S takovým příjemným cifrem a pouzdrem. S donáškou až do domu. Ani panáka nechtěla.
Miroslávek Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak včera mě syn z výletu do Humpolce dovezl z místního vetešnictví tyto krásně zachovalé dámské Poljoty de Luxe.s 23.kameny , dokonce shockproof . Prý tam toho moc neměli, ale tyhle nejdoucí , mimochodem po natažení krásně jdoucí , dámské mechaniky nakonec za dvacku vzal. Doma jsem se jim podíval dovnitř a co mě nejvíc překvapilo, je tenoučký strojek a setrvačka s vyvažovacíma šroubkama ,když jsem je změřil ,tak bez dýnka a bez sklíčka , má tak 2,5 mm. Od včerejška běží a to i celkem přesně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak to je dobrý úlovek! Myslím, že se těmhle říkalo Patek Philippe RVHP :-) Cena bejvá okolo litru.Strojek je znám svou tenkostí, někde se to tu už rozebíralo, nejtenčí strojek Východní provinience.A jsou pánský, ne?
Rodkopf Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Včera de luxový oblekový úlovek.......... Tak včera mě syn z výletu do Humpolce dovezl z místního vetešnictví tyto krásně zachovalé dámské Poljoty de Luxe.s 23.kameny , dokonce shockproof . Prý tam toho moc neměli, ale tyhle nejdoucí , mimochodem po natažení krásně jdoucí , dámské mechaniky nakonec za dvacku vzal. Doma jsem se jim podíval dovnitř a co mě nejvíc překvapilo, je tenoučký strojek a setrvačka s vyvažovacíma šroubkama ,když jsem je změřil ,tak bez dýnka a bez sklíčka , má tak 2,5 mm. Od včerejška běží a to i celkem přesně. To jsou oba krásné kousky pánové! Gratulace
Miroslávek Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak to je dobrý úlovek! Myslím, že se těmhle říkalo Patek Philippe RVHP :-) Cena bejvá okolo litru.Strojek je znám svou tenkostí, někde se to tu už rozebíralo, nejtenčí strojek Východní provinience.A jsou pánský, ne?Děkuji za uznání, jen se bojím , aby se syn nenakazil tím hodinkovým vire, už má troje hodinky na poličce Díky čtvercovému tvaru sice vypadají větší , ale chtělo by to cca 0,5 cm víc , tyhle mají 29 na 29 mm, tak možná na nějakou útlejší zápěstí , já mám 18,5 -19 cm.Musím jim ještě dát du pucu sklíčko, pouzdro je celkem OK, asi je nikdo moc nenosil.
Beladona Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Občas mi stoupá tep a tlak. Tak se mohou hodit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Občas mi stoupá tep a tlak. Tak se mohou hodit. Tak to je bomba- Slava Aeskulap !!! No- gratuluju!! A závidím...
Miroslávek Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Občas mi stoupá tep a tlak. Tak se mohou hodit. Gratuluji, jak jsou velký a jdou ?
Beladona Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Gratuluji, jak jsou velký a jdou ?Díky, velikost je slušná i na dnešní dobu, bez šuplery cca 36x40. Hodinky jsou funkční a v poměrně slušném stavu. Patrně asi delší čas ležely v šuplíku nějaké oblastnije bolnitse....
odjinud Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Taktéž gratulace.Co jsem před časem koukal, rusáci dělali asi 3-4 typy těhle doktorskejch hodinek.
straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Taktéž gratulace.Co jsem před časem koukal, rusáci dělali asi 3-4 typy těhle doktorskejch hodinek.To není možný, jak to že jsem je ještě nikdy neviděl???
odjinud Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Asi se to sem nevozilo... http://www.ussrtime.com/tmpl/search.htmlKlikni v "other" na "medical".
Návštěvník tolja Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 máte? znáte? viděli jste? tohle jsem dnes viděl poprvé v životě, Stoličnyje v automatu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 máte? znáte? viděli jste? tohle jsem dnes viděl poprvé v životě, Stoličnyje v automatu P1270692.JPG :eek:
odjinud Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Mám stejný pouzdro i s korunkou, stejnej strojek (tehdy ještě jako AvtopodZavod), ale by Poljot.Počítám, že to bude to samý jen s jiným cifrem / labelem. Stoličnie jsou u nás všeobecně vzácný, někde mám všeho všudy jedny. Zde je foto (z netu). Pozn. určeny na vývoz do ČSSR - mají dole označení výroby jako "SSSR". Upraveno 1. května 2015 uživatelem odjinud
2139103620 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Z internetového bazáru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mipa Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Zdravím obdivovatele ruských hodinek, mám jich doma asi jenom deset kousků a nesbírám je na rozdíl od Primek, které počítám na plné bonboniérové krabice . Ale na "Bleším trhu" jsem neodolal a za cenu krabičky cigaret jsem koupil zašpiněné POBEDY průměru 32 milimetrů (co do počtu kusů to snad byl nejvyráběnější typ hodinek na světě), které po očištění a vyleštění sklíčka docela prokoukly - viz obrázky dole - a pěkně tikají a jdou obdivuhodně přesně s odchylkou pár vteřin za den, i když po oleji v rubínových miskách není ani stopy. Po čtení na zdejším Fóru a otevření hodinek jsem identifikoval že mají 15 rubínových kamenů, vyrobeny ve 2 čtvrtletí roku 1957 a výrobní číslo 59971 (což podle relativně nízkého čísla odhaduji asi číslovali každé čtvrtletí znovu od 1), podle ciferníku (ve skutečnosti s leskle zlatými číslicemi) byly vyrobeny v "2 MOSKOVSKYJ ČASOVIJ ZAVOD" (v přepise do latinky). Nerozumím ale té značce s číslem 23 na můstku strojku - je to snad číslo typu strojku? Překvapilo mne pečlivé provedení strojku s frézovanými pruhy na můstcích a poctivého kruhového zápichu okolo otvoru ložiska minutové ručky uprostřed strojku, což má asi zabraňovat roztékání oleje a což obojí Primky nemají . Také mne velmi překvapilo, že dosti ošoupaný povrch boku hodinek naproti korunce je jen lehoučce nažloutlý a prakticky se barvou neliší od lesklého původního povrchu. Na posledním obrázku je porovnání se spodními obdobně ošoupanými Primkami, které ale vypadají ošklivě mosazně žlutě strakatě "olezle" . Z čeho dělali pouzdra POBED, je to bílá mosaz? Podle "normální" váhy hodinek mi to nepřipadá na hliníkovou slitinu. Může mi někdo zde zkušenější, co má doma krabice ruských hodinek poradit co jsem to vlastně za POBEDY koupil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se