badcompany78 Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Ty Poljoty se Ti fakt povedly. Krásný kousek!!!
Návštěvník tolja Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Stav je hroznej, ale viděl jste už někdo někdy Poljot 2209 ve čtvercovém pouzdře, nebo ho snad někdo dokonce máte?
mischa Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 JO.JA JE MAM, KOUPIL JSEM JE TAK PRED 15 LETY V BAZARU, ALE OD TE DOBY JSEM JE NIKDE NEVIDEL
Návštěvník tolja Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 JO.JA JE MAM, KOUPIL JSEM JE TAK PRED 15 LETY V BAZARU, ALE OD TE DOBY JSEM JE NIKDE NEVIDEL prdni sem fotku, jestli tě můžu poprosit
e2ek1el Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 (upraveno) Taky se musim pochvalit > nove poljoty z Aukra, ne tak krasne zachovale jak doc. Tecka... ale za ty $$ .... skonfiskoval mi je momentalne bracha, snad mi je aspon obcas puci ... Upraveno 23. července 2008 uživatelem e2ek1el
docent_tecka Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Odesláno 6. září 2008 ...nevim jestli to sem uplne patri, ale co uz.... Pri dnesni navsteve muzea kosmonautiky jsem zahledl tyto hodinky, většinou věnované zasloužilým pracovníkům Bajkonuru
Karlos Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Odesláno 7. září 2008 ...věnované zasloužilým pracovníkům Bajkonuru... Nejsou to spíš jen hodinky pro turisty?
docent_tecka Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 .... jestli to jsou "turisticke suveryny" neumim posoudit. prikladam fotky popisku k hodinkam (kapesni c.5, naramkove c.4). Kazdopadne ani jedny jsem na izmailovskeho trznici prodavat nevidel
docent_tecka Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 Stav je hroznej, ale viděl jste už někdo někdy Poljot 2209 ve čtvercovém pouzdře, nebo ho snad někdo dokonce máte? ptal jsem se jednoho prodavace - rikal, ze kdysi mel snad jen dvoje, pak chvili hledal v sekci "pouzdra deluxe" vytahoval dalsi a dalsi plata, ale hranate nakonec nenasel Nicmene v podobnem pouzdru mel hodne hodinek SLAVA (nektere mely datumovku na "4")
Návštěvník tolja Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 ptal jsem se jednoho prodavace - rikal, ze kdysi mel snad jen dvoje, pak chvili hledal v sekci "pouzdra deluxe" vytahoval dalsi a dalsi plata, ale hranate nakonec nenasel Nicmene v podobnem pouzdru mel hodne hodinek SLAVA (nektere mely datumovku na "4") To je teda nářez. Tolik kousků jsem pohromadě ještě neviděl, navíc deluxů.
kuba Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 ptal jsem se jednoho prodavace - rikal, ze kdysi mel snad jen dvoje, pak chvili hledal v sekci "pouzdra deluxe" vytahoval dalsi a dalsi plata, ale hranate nakonec nenasel Nicmene v podobnem pouzdru mel hodne hodinek SLAVA (nektere mely datumovku na "4") Připojuji se k Toljovi, to fakt nářez. Pro zajímavost, jaké jsou cenové relace na takovém tržišti? Taky možná by to chtělo se pochlubit, co jsi zde případně pořídil ? Děkuji.
docent_tecka Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Připojuji se k Toljovi, to fakt nářez. Pro zajímavost, jaké jsou cenové relace na takovém tržišti? Taky možná by to chtělo se pochlubit, co jsi zde případně pořídil ? Děkuji. Ano, taky jsem byl u vytrzení, nejen z toho, co bylo na pultu (kde je vetsina veci spis pro turisty, viz. nove rakety s hvezdama, tanky, nove Strely, Aviatory atd), ale kdykoliv, kdyz jsem vznesl dotaz na nejaky konkretni starsi typ, prodavac se ohnul pod pult a zacal vytahovat cela plata (u tech deluxu jsem slintal fakt dlouho, zvlast u deluxu automatu s ruznymi ciferniky, nebo u klasickych "vympelu"). Ceny jsou ruzne, zacinaji od 500 rublu (cca 350kc), normalni modely ve funkcnim a zachovalem stavu cca 800-1000 rublu, no a nektere modely staly az XXX rublu . U normalnich modelu se da smlouvat, u raritek uz moc ochota ke smlouvani nebyla. Nektere modely se daji sehnat v CR levneji (vzhledem k jejich nizke "popularite" v CR), na druhou stranu ruzne specialitky jsou asi "levnejsi" v rusku. Mel jsem nastesti skveleho poradce na telefonu (clena chronomagu, on uz vi ), ktery me navedl na opravdu pekne kousky. diky Jako perlicku prikladam jeste fotku vicedennich hodin z letadla (mnozi prodejci nevahali pridat historku o tom, ze to jsou "nejrychlejsi" hodiny na svete cemuz mnohdy odpovidala i vysokorychlostni cena (= po dotazu na cenu nasleduje rychly uprk:) ). Tyhlety byly ve velmi vkusnem stojanku, ktery spolecne s hodinkama vazil snad vic, nez mam povoleny limit pro zavazadla
kejklik Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Jako perlicku prikladam jeste fotku vicedennich hodin z letadla (mnozi prodejci nevahali pridat historku o tom, ze to jsou "nejrychlejsi" hodiny na svete cemuz mnohdy odpovidala i vysokorychlostni cena (= po dotazu na cenu nasleduje rychly uprk:) ). Tyhlety byly ve velmi vkusnem stojanku, ktery spolecne s hodinkama vazil snad vic, nez mam povoleny limit pro zavazadla Cena za originál je opravdu dost vysoko, jsou to ale strojovny, které přetikají i letecký motor. Prodej ruských hodinek v Mnichově - odzkoušený
docent_tecka Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 (upraveno) Cena za originál je opravdu dost vysoko, jsou to ale strojovny, které přetikají i letecký motor. tak to byly nepatrne levnejsi - starsi okolo 130 euro a nove, jeste zabalene v polystyrenove krabicce, s "doklady" atd za cca 200 euro Upraveno 9. září 2008 uživatelem docent_tecka
Uwe.T Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Tyhle Slavy jsou z burzy v Mostě...za 50 korun, no neberte je... a přítelkyně si je hned nadšeně nasadila na ruku !!
bandicoot Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 a máme tady nový systém měření průměru pouzder... .357
docent_tecka Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) prdni sem fotku, jestli tě můžu poprosit sice jsem to nebyl primo ja, kdo byl zadan, ale prdnout sem neco muzu Upraveno 17. prosince 2008 uživatelem docent_tecka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se