Přejít na obsah

Report z dnesniho drancovani bazaru, zastavaren a příbuzných

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník tolja
Odesláno

Stav je hroznej, ale viděl jste už někdo někdy Poljot 2209 ve čtvercovém pouzdře, nebo ho snad někdo dokonce máte?

post-953-1216485107.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno
JO.JA JE MAM, KOUPIL JSEM JE TAK PRED 15 LETY V BAZARU, ALE OD TE DOBY JSEM JE NIKDE NEVIDEL

prdni sem fotku, jestli tě můžu poprosit

Odesláno (upraveno)

Taky se musim pochvalit > nove poljoty z Aukra, ne tak krasne zachovale jak doc. Tecka... ale za ty $$ .... skonfiskoval mi je momentalne bracha, snad mi je aspon obcas puci ... :)

post-418-1216845840.jpg

Upraveno uživatelem e2ek1el
  • po měsíci...
Odesláno
Stav je hroznej, ale viděl jste už někdo někdy Poljot 2209 ve čtvercovém pouzdře, nebo ho snad někdo dokonce máte?

ptal jsem se jednoho prodavace - rikal, ze kdysi mel snad jen dvoje, pak chvili hledal v sekci "pouzdra deluxe" :) vytahoval dalsi a dalsi plata, ale hranate nakonec nenasel :( Nicmene v podobnem pouzdru mel hodne hodinek SLAVA (nektere mely datumovku na "4")

post-1383-1220852651.jpg

post-1383-1220852755.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno
ptal jsem se jednoho prodavace - rikal, ze kdysi mel snad jen dvoje, pak chvili hledal v sekci "pouzdra deluxe" :) vytahoval dalsi a dalsi plata, ale hranate nakonec nenasel :( Nicmene v podobnem pouzdru mel hodne hodinek SLAVA (nektere mely datumovku na "4")

To je teda nářez. Tolik kousků jsem pohromadě ještě neviděl, navíc deluxů.

Odesláno

:suicide_anim:

Připojuji se k Toljovi, to fakt nářez. Pro zajímavost, jaké jsou cenové relace na takovém tržišti? Taky možná by to chtělo se pochlubit, co jsi zde případně pořídil ? Děkuji.

Odesláno
:suicide_anim:

Připojuji se k Toljovi, to fakt nářez. Pro zajímavost, jaké jsou cenové relace na takovém tržišti? Taky možná by to chtělo se pochlubit, co jsi zde případně pořídil ? Děkuji.

Ano, taky jsem byl u vytrzení, nejen z toho, co bylo na pultu (kde je vetsina veci spis pro turisty, viz. nove rakety s hvezdama, tanky, nove Strely, Aviatory atd), ale kdykoliv, kdyz jsem vznesl dotaz na nejaky konkretni starsi typ, prodavac se ohnul pod pult a zacal vytahovat cela plata (u tech deluxu jsem slintal fakt dlouho, zvlast u deluxu automatu s ruznymi ciferniky, nebo u klasickych "vympelu"). Ceny jsou ruzne, zacinaji od 500 rublu (cca 350kc), normalni modely ve funkcnim a zachovalem stavu cca 800-1000 rublu, no a nektere modely staly az XXX rublu :). U normalnich modelu se da smlouvat, u raritek uz moc ochota ke smlouvani nebyla. Nektere modely se daji sehnat v CR levneji (vzhledem k jejich nizke "popularite" v CR), na druhou stranu ruzne specialitky jsou asi "levnejsi" v rusku. Mel jsem nastesti skveleho poradce na telefonu (clena chronomagu, on uz vi :) ), ktery me navedl na opravdu pekne kousky. diky :)

Jako perlicku prikladam jeste fotku vicedennich hodin z letadla (mnozi prodejci nevahali pridat historku o tom, ze to jsou "nejrychlejsi" hodiny na svete :) cemuz mnohdy odpovidala i vysokorychlostni cena (= po dotazu na cenu nasleduje rychly uprk:) ). Tyhlety byly ve velmi vkusnem stojanku, ktery spolecne s hodinkama vazil snad vic, nez mam povoleny limit pro zavazadla :)

post-1383-1220938406.jpg

Odesláno
Jako perlicku prikladam jeste fotku vicedennich hodin z letadla (mnozi prodejci nevahali pridat historku o tom, ze to jsou "nejrychlejsi" hodiny na svete :) cemuz mnohdy odpovidala i vysokorychlostni cena (= po dotazu na cenu nasleduje rychly uprk:) ). Tyhlety byly ve velmi vkusnem stojanku, ktery spolecne s hodinkama vazil snad vic, nez mam povoleny limit pro zavazadla :)

Cena za originál je opravdu dost vysoko, jsou to ale strojovny, které přetikají i letecký motor.

Prodej ruských hodinek v Mnichově - odzkoušený

Odesláno (upraveno)
Cena za originál je opravdu dost vysoko, jsou to ale strojovny, které přetikají i letecký motor.

tak to byly nepatrne levnejsi - starsi okolo 130 euro a nove, jeste zabalene v polystyrenove krabicce, s "doklady" atd za cca 200 euro

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno

Tyhle Slavy jsou z burzy v Mostě...za 50 korun, no neberte je...

a přítelkyně si je hned nadšeně nasadila na ruku !!

post-2187-1221386264.jpg

post-2187-1221386320.jpg

post-2187-1221386387.jpg

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...