Bob Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 U tech Toscanell je zvlastni chut zpusobena fermentaci, ne kazdymu sedi, ja je muzu jen vyjimecne.Proste se vykasli na suchace a kur poradny doutniky no :-) Norteno napriklad :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Slovensku jsou opravdu nektery doutniky dost drahy, nastesti muzete objednavat u nas v CR a my Vam to radi zasleme
Sphinxx Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 (upraveno) Za poslední dvě hodiny jsem přelouskal a poctivě přečetl asi 40 stran . Tady to docela žije . Tak jedna "za zahrádky" . Upraveno 1. srpna 2015 uživatelem Sphinxx
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Za poslední dvě hodiny jsem přelouskal a poctivě přečetl asi 40 stran . Tady to docela žije . Tak jedna "za zahrádky" .no ze sem aj obcas zavitas medzi nas....
Sphinxx Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 MAX: Vidím Cigars a protože nekouřím, nějak jsem to přehlížel, ale včera z dlouhé chvíle jsem tady zavítal ... tož tak . Tohle je stejně nakažlivý, jak prodejní vlákno s hodinkami :D .
Pillow Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Nekouřil jsem, whisky ani rum jsem nepil, pak přišel Chronomag a ? Všechno je jinak... Btw. končí mě dnes dovča a nebyl ani jeden doutníček (Toscanella nepočítám) :-( A tak jsem se těšil že budu ochutnávat nové vzorky z Bobovy zahrádky, ale okolnosti nepřály. Ještě že se doutníky v humidoru nekazí :-)
Bob Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 (upraveno) To vis no Chmag je slusna dira na prachy :-) ale zase clovek si ma zivot uzit ne? Ja dnes dalsi specialitku z IPCPR, az na prvni cm kde byl spunt to je super lancero/diadema/figurado? :-)Cruxx cigars - Nimfamaniac Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. srpna 2015 uživatelem Bob
Sphinxx Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 To vis no Chmag je slusna dira na prachy :-) ale zase clovek si ma zivot uzit ne?To máš pravdu .
Pillow Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Amen padre ! Ale jen co jsem dopsal ty svoje nářky, naskytla se příležitost a strávil jsem hezkou hodinku s MUWAT Nightcrawler :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 To máš pravdu .no ano, to Bob nas tu rozmazluje, to je jeho vina.... ja len taham ten dym
Bells Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Ja jsem sice naprosty zacatecnik, i kdyz diky zasobovani od Boba uz tomu pomalu taky propadam, tak si dovolim se pricpat k vam Naposled mi Bob dovezl neco s sebou na dovolenou a musim rict, ze to vsechno byla opravdova dobrota (Bobe jako vzdy moc dekuju). Nejlepsi byla Oliva V, kterou uz mam vyzkousenou a to je presne to prave orechove pro me, Cain jsem mel poprve a take moc dobre a co me opravdu mile prekvapilo, byl Drew Estate, ktery jsem zatim prehlizel a byl vyborny, takze tech zkusim i vic No a at jen nepovidam, to mi stejne moc nejde tak pridavam i par fotek z dovolene s doutniky a samozrejme nesmi chybet ani hodinky, kdyz jsme na hodinkovem foru, takze tady to je...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Super další pacient!!!!! Teď ještě chodit na Srazy
Bells Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Kamo vis jak to se mnou je Jsem rad, kdyz se alespon obcas dostavim na hodinkovy sraz, casu je proste nejak malo a nebo jsem nekde fuc...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 LA AURORA robusto - chutovo skor jemnejsi , sila uplne na minime , ale co stoji za spomenutie je konstrukcia ...horel idealne, plno dymu a kludne by mohol ist na sutaz o long ash ,,, ani pred prstienkom ked som ho obtrel o popelnik nechcel lahko odpadnut ... takze kludne by vydrzal az do konca spalenia prstov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Panove zeptam se vas tu, urcite nekteri z vas kouri i Cigarillos doutnicky, da mi nekdo nejake dobre rady na slusne doutniky za rozumnou cenu? Abych to vysvetlil, cim vice pricuchavam k doutnikum jako takovym, tak uz mi absolutne nejedou cigarety a ty bych tedy chtel nahradit Cigarillos, protoze bych si treba rad dal i behem dne a normalni doutnik behem pracovniho dne proste nestihnu. Samozrejme vim, ze Cigarillo nikdy nebude jako normalni doutnik, ale pres den v praci mam holt cas jen na neco rychlejsiho...Predem dekuju.
undertaker Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Bells určite Liga Privada Papas Fritas
Tikal Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 to je už pořádný doutník.... Zřejmě skončís u sucháčů, prodávají se tu různé cigarillo v produkci Habanos napřhttps://www.google.cz/search?q=cigarillo+habanos&biw=1920&bih=920&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIgLfk2-SOxwIVhLIUCh2Hwwvb#tbm=isch&q=cigarillo+montecristohttps://www.google.cz/search?q=cigarillo+habanos&biw=1920&bih=920&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIgLfk2-SOxwIVhLIUCh2Hwwvb#tbm=isch&q=cigarillo+cohiba já preferuji Toscanello buď přírodní nebo příchutěhttp://www.etrafika.cz/aktualita/97/doutniky_toscano_a_toscanello Z příchutí jedu Grappa a Fondane, sedí mi nejvíce.
Bells Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Bells určite Liga Privada Papas Fritas Tikal ma pravdu, to ais nebude uplne ono, ale diky. to je už pořádný doutník.... Zřejmě skončís u sucháčů, prodávají se tu různé cigarillo v produkci Habanos napřhttps://www.google.cz/search?q=cigarillo+habanos&biw=1920&bih=920&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIgLfk2-SOxwIVhLIUCh2Hwwvb#tbm=isch&q=cigarillo+montecristohttps://www.google.cz/search?q=cigarillo+habanos&biw=1920&bih=920&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIgLfk2-SOxwIVhLIUCh2Hwwvb#tbm=isch&q=cigarillo+cohiba já preferuji Toscanello buď přírodní nebo příchutěhttp://www.etrafika.cz/aktualita/97/doutniky_toscano_a_toscanello Z příchutí jedu Grappa a Fondane, sedí mi nejvíce. Jo presne neco takoveho jsem mel na mysli a zrovna na Toscanello jsem i narazil, kdyz jsem zde zkousel neco vyhledat, nejlevnejsi sice neni, ale zkusit bych ho mohl. Koukam ze na odkazu maji i tu Cohibu a Montecristo, ktere ve vysledku diky vetsimu baleni vychazeji cenove lepe a jelikoz pripadna spotreba bude asi docela velka, tak by to bylo celkem fajn, urcite zkusim neco objednat. Diky za tip.
bohus76 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 U těch Toscanno clasico je lze rozpulit a za dvě kila máš deset doutníků. Dělají to prý tak i taliani.Velikost je potom cca tak jako u aromatizovanych toscannel.
Tikal Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Ještě je varianta kupovat klasické toscano http://www.etrafika.cz/detail/9846/toscano/doutniky_toscano_classico_5a stříhat to napůl na velikost Toscanell, to dělám také. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Tikal
Tikal Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Bohušu, spříznění myslí a dokonalé načasování....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se