Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U tech Toscanell je zvlastni chut zpusobena fermentaci, ne kazdymu sedi, ja je muzu jen vyjimecne.

Proste se vykasli na suchace a kur poradny doutniky no :-)

Norteno napriklad :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na Slovensku jsou opravdu nektery doutniky dost drahy, nastesti muzete objednavat u nas v CR a my Vam to radi zasleme :lol2:

Odesláno (upraveno)

Za poslední dvě hodiny jsem přelouskal a poctivě přečetl asi 40 stran :D . Tady to docela žije :) . Tak jedna "za zahrádky" :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Za poslední dvě hodiny jsem přelouskal a poctivě přečetl asi 40 stran :D . Tady to docela žije :) . Tak jedna "za zahrádky" :) .

no ze sem aj obcas zavitas medzi nas....

Odesláno

MAX: Vidím Cigars a protože nekouřím, nějak jsem to přehlížel, ale včera z dlouhé chvíle jsem tady zavítal ... tož tak :) . Tohle je stejně nakažlivý, jak prodejní vlákno s hodinkami :D :D :D .

Odesláno

Nekouřil jsem, whisky ani rum jsem nepil, pak přišel Chronomag a ? Všechno je jinak... Btw. končí mě dnes dovča a nebyl ani jeden doutníček (Toscanella nepočítám) :-( A tak jsem se těšil že budu ochutnávat nové vzorky z Bobovy zahrádky, ale okolnosti nepřály. Ještě že se doutníky v humidoru nekazí :-)

Odesláno (upraveno)

To vis no Chmag je slusna dira na prachy :-) ale zase clovek si ma zivot uzit ne?

Ja dnes dalsi specialitku z IPCPR, az na prvni cm kde byl spunt to je super lancero/diadema/figurado? :-)

Cruxx cigars - Nimfamaniac

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

To máš pravdu :) .

no ano, to Bob nas tu rozmazluje, to je jeho vina.... ja len taham ten dym

Odesláno

Ja jsem sice naprosty zacatecnik, i kdyz diky zasobovani od Boba uz tomu pomalu taky propadam, tak si dovolim se pricpat k vam :) Naposled mi Bob dovezl neco s sebou na dovolenou a musim rict, ze to vsechno byla opravdova dobrota (Bobe jako vzdy moc dekuju). Nejlepsi byla Oliva V, kterou uz mam vyzkousenou a to je presne to prave orechove pro me, Cain jsem mel poprve a take moc dobre a co me opravdu mile prekvapilo, byl Drew Estate, ktery jsem zatim prehlizel a byl vyborny, takze tech zkusim i vic :)

No a at jen nepovidam, to mi stejne moc nejde :) tak pridavam i par fotek z dovolene s doutniky a samozrejme nesmi chybet ani hodinky, kdyz jsme na hodinkovem foru, takze tady to je...

c7c86b90328641501523ccf1b7299436.jpg

2d1e8d02baddc5d6209aa5187a351189.jpg

2d00eac854091af109f6e9e42cd58b43.jpg

892d5f51ebbafa6f348dc090169c3ec2.jpg

4abe8a53346e42996a0cdb1a8ff6760f.jpg

5723d6f95027bdb0a5fd84865fd03f49.jpg

f9bbb98c215d7991b2019d7870bbd1d0.jpg

Návštěvník Jagman
Odesláno

Super další pacient!!!!! Teď ještě chodit na Srazy

Odesláno

Kamo vis jak to se mnou je :) Jsem rad, kdyz se alespon obcas dostavim na hodinkovy sraz, casu je proste nejak malo a nebo jsem nekde fuc...

Návštěvník
Odesláno

LA AURORA robusto  - chutovo skor jemnejsi   , sila uplne na minime ,   ale co  stoji za spomenutie je konstrukcia ...

horel  idealne,  plno dymu a  kludne by mohol ist na sutaz o long ash  ,,,  ani pred prstienkom ked som  ho obtrel o popelnik nechcel lahko odpadnut ... takze kludne by vydrzal az do konca  spalenia prstov  :gunsmilie:

Odesláno

Panove zeptam se vas tu, urcite nekteri z vas kouri i Cigarillos doutnicky, da mi nekdo nejake dobre rady na slusne doutniky za rozumnou cenu? Abych to vysvetlil, cim vice pricuchavam k doutnikum jako takovym, tak uz mi absolutne nejedou cigarety a ty bych tedy chtel nahradit Cigarillos, protoze bych si treba rad dal i behem dne a normalni doutnik behem pracovniho dne proste nestihnu. Samozrejme vim, ze Cigarillo nikdy nebude jako normalni doutnik, ale pres den v praci mam holt cas jen na neco rychlejsiho...

Predem dekuju.

Odesláno

Tikal ma pravdu, to ais nebude uplne ono, ale diky.

Jo presne neco takoveho jsem mel na mysli a zrovna na Toscanello jsem i narazil, kdyz jsem zde zkousel neco vyhledat, nejlevnejsi sice neni, ale zkusit bych ho mohl. Koukam ze na odkazu maji i tu Cohibu a Montecristo, ktere ve vysledku diky vetsimu baleni vychazeji cenove lepe a jelikoz pripadna spotreba bude asi docela velka, tak by to bylo celkem fajn, urcite zkusim neco objednat. Diky za tip.

Odesláno

U těch Toscanno clasico je lze rozpulit a za dvě kila máš deset doutníků. Dělají to prý tak i taliani.Velikost je potom cca tak jako u aromatizovanych toscannel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...