Daredevill Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 před 3 hodinami, MAT71 napsal: Hezké odpoledne pánové. Přidá se někdo..? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bude mi potěšením Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 Děkuji a nehodlám zaostat... Máš krásný xikar, jak to s ním jde..? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daredevill Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 Dnes první použití, musím říct při střihu jsem byl nejistý. Musím příště víc zatlačit doutník k ostří. Doutník se ale určitě stane stálicí v humidoru. Moc mi chutnal.
Daredevill Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Odesláno 13. března 2021 Mimochodem dal jsem do prodejního vlákna svůj 2 měsíce starý humidor. Kdyby si někdo chtěl udělat radost
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Odesláno 14. března 2021 S tím Vcutterem, zkuste seknout kříž, já se divil, ale je to taky změna.
MAT71 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Odesláno 14. března 2021 Hezké nedělní dopoledne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Odesláno 15. března 2021 Při pondělku trocha rozptýlení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 Dneska by to slo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Občan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Chinchallero robusto za 4 €uricka fajnovy tabacik z Argentiny na hodinku
Tom4 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 před 2 minutami, Občan napsal: Chinchallero robusto za 4 €uricka fajnovy tabacik z Argentiny na hodinku Hele, ty pako, to tady budeš tapetovat do každého vlákna dokud nebudeš mít 50 příspěvků pro prodejní sekci, nebo jsi jenom vadnej tapetář?
Občan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 před 5 minutami, Tom4 napsal: Hele, ty pako, to tady budeš tapetovat do každého vlákna dokud nebudeš mít 50 příspěvků pro prodejní sekci, nebo jsi jenom vadnej Ak sa takto rozpravas aj doma s rodinou tak uz asi pravdepodobne ziadnu nemas,ked ti vadia ludia chod si radsej precitat dobru knizku.
Bob Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 před 35 minutami, Občan napsal: Chinchallero robusto za 4 €uricka fajnovy tabacik z Argentiny na hodinku Z Argentiny si das tak maximalne steak, doutnik tezko
Bert Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Už jsem Občana zabrzdil. Strašně se divil .....
Dr.Malaver Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 Dnes, "doutník na sněhu" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 Hezky vítáš jaro, takhle při pátku...
varjag Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Odesláno 26. března 2021 Včera zkouška trochu opovrhovane značky a musim rict, Ghost byl za mne velmi dobrý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daredevill Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Odesláno 26. března 2021 Víkend zahájen pánové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daredevill Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Odesláno 26. března 2021 před 7 minutami, Ondra napsal: @DaredevillNa marsu Rozestvěno, stržená ornice. Se sněhem to vypadalo líp no
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se