Bob Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Kfc sweet ma uz z nazvu sladkou hlavu, je to tedy sice uzenej tabak, ale sladkej. klasicky KFC je podobnejsi latakii. No zajed si do havl brodu do doutniky-rb, tam ti Michal Basta rad poradi a ma tam komplet sortiment uzenacu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Díky. Něco objednám, vyzkouším a uvidím. Ale nejdříve musím najít někoho, kdo mi v tom trochu poradí. Třeba jak na uskladnění, co a jak s humidorem a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Před hodinou, Petr.S napsal: Díky. Něco objednám, vyzkouším a uvidím. Ale nejdříve musím najít někoho, kdo mi v tom trochu poradí. Třeba jak na uskladnění, co a jak s humidorem a tak. A už jsi slyšel o internetu? Zkus google. Je tsm všechno co te zajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Jako skutečně myslíš tu otázku vážně? Byla nutná, aby sis něco dokázal? Představ si, že slyšel. A slyšel jsi ty, že osobní pokec a rada je většinou lepší než celý ten Tvůj internet. Ale dobrý, humor jsi udělal a to se cení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 dyt ti rikam zajed si do havlickova brodu do prodejny a tam ti vse ukazou a vysvetli, mas to nejbliz a super prodejce, pokud preferujes osobko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Krásný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 První letošní burčák z Chrámců a k tomu "Véčko" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Pěkné odpoledneSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Tak něco po delší době…. A opět v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Příjemné nedělní odpoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 10 hodinami, Lobber napsal: Tak něco po delší době…. A opět v lese Při pohledu na ten RASS, mě napadá, neměl by ten chlapec snížit vlhkost v humidoru..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 40 minutami, MAT71 napsal: Při pohledu na ten RASS, mě napadá, neměl by ten chlapec snížit vlhkost v humidoru..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 3 hodinami, MAT71 napsal: Při pohledu na ten RASS, mě napadá, neměl by ten chlapec snížit vlhkost v humidoru..? … Tady bohudíky problém v humi nebude …. Ale, než jsem udělal foto, tak ze stromu nade mnou, spadlo snad vše co za ten den napršelo…. Až jsem byl rád, že jsem dopadl jen takto …. Bohužel no…. Někdy to nevyjde dle představ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Hezký večer pánové, vzhledem k tomu, že jsem postupně přešel na používání bovedy, mám volné 3 zvlhčovače Adorini, tak kdyby měl někdo zájem, neváhejte mě kontaktovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Ahojte, U hodinu googlim kde kupit roztok do Xikaru a zacinam chytat paniku. Netusite co sa stalo ze to nieje nikde k dispozicii? Nejaky tip kde to kupit, pripadne nema niekto zasobu ktoru nepotrebuje a vymenil by to za peniaze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Do cr uz se nedovazi. Etrafika ma vlastni propylen glycol, jinak nekde venku koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Dik Bobe, vyzera ze ani na Sk sa uz nevozi. Trocha som patral a asi skusim vlastny mix - cisty propylen glycol s destilkou 1:1. Vela mudrych stranok tvrdi ze to je ok, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Jak rikam, v etrafice maj vlastni smes, az budes priste brat tak dej vedet dopredu a koupim ti ji tam … nebo Boveda je taky reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 před 2 hodinami, Bob napsal: Jak rikam, v etrafice maj vlastni smes, az budes priste brat tak dej vedet dopredu a koupim ti ji tam … nebo Boveda je taky reseni Dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Má vkus, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se