Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kfc sweet ma uz z nazvu sladkou hlavu, je to tedy sice uzenej tabak, ale sladkej.

klasicky KFC je podobnejsi latakii. No zajed si do havl brodu do doutniky-rb, tam ti Michal Basta rad poradi a ma tam komplet sortiment uzenacu 🙂

Odesláno

Díky. Něco objednám, vyzkouším a uvidím. Ale nejdříve musím najít někoho, kdo mi v tom trochu poradí. Třeba jak na uskladnění, co a jak s humidorem a tak. 🙂

Odesláno
Před hodinou, Petr.S napsal:

Díky. Něco objednám, vyzkouším a uvidím. Ale nejdříve musím najít někoho, kdo mi v tom trochu poradí. Třeba jak na uskladnění, co a jak s humidorem a tak. 🙂

A už jsi slyšel o internetu? Zkus google. Je tsm všechno co te zajima.

Odesláno

Jako skutečně myslíš tu otázku vážně? Byla nutná, aby sis něco dokázal? Představ si, že slyšel. A slyšel jsi ty, že osobní pokec a rada je většinou lepší než celý ten Tvůj internet. Ale dobrý, humor jsi udělal a to se cení. 👍

Odesláno

dyt ti rikam zajed si do havlickova brodu do prodejny a tam ti vse ukazou a vysvetli, mas to nejbliz a super prodejce, pokud preferujes osobko

Odesláno
před 10 hodinami, Lobber napsal:

Tak něco po delší době…. A opět v lese 🤣

BB46B5E1-DDC2-4C57-A038-B8D19F74E9F9.jpeg

Při pohledu na ten RASS, mě napadá, neměl by ten chlapec snížit vlhkost v humidoru..?😵

Odesláno
před 3 hodinami, MAT71 napsal:

Při pohledu na ten RASS, mě napadá, neměl by ten chlapec snížit vlhkost v humidoru..?😵

🤣🤣🤣  … 

Tady bohudíky problém v humi nebude …. Ale, než jsem udělal foto, tak ze stromu nade mnou, spadlo snad vše co za ten den napršelo…. Až jsem byl rád,  že jsem dopadl jen takto …. Bohužel no…. Někdy to nevyjde dle představ 😏🤪🤣

Odesláno

Hezký večer pánové, vzhledem k tomu, že jsem postupně přešel na používání bovedy, mám volné 3 zvlhčovače Adorini, tak kdyby měl někdo zájem, neváhejte mě kontaktovat... 

IMG_20220830_181744.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahojte,

U hodinu googlim kde kupit roztok do Xikaru a zacinam chytat paniku. Netusite co sa stalo ze to nieje nikde k dispozicii?

Nejaky tip kde to kupit, pripadne nema niekto zasobu ktoru nepotrebuje a vymenil by to za peniaze?

Odesláno

Dik Bobe, vyzera ze ani na Sk sa uz nevozi. Trocha som patral a asi skusim vlastny mix - cisty propylen glycol s destilkou 1:1. Vela mudrych stranok tvrdi ze to je ok, tak uvidime.

Odesláno

Jak rikam, v etrafice maj vlastni smes, az budes priste brat tak dej vedet dopredu a koupim ti ji tam … nebo Boveda je taky reseni

Odesláno
před 2 hodinami, Bob napsal:

Jak rikam, v etrafice maj vlastni smes, az budes priste brat tak dej vedet dopredu a koupim ti ji tam … nebo Boveda je taky reseni

Dakujem!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...