FraK Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Kouknul jsem se na video co postnul m.n. a musím konstatovat, že to je zajímavý zapalovač. Něco jako je v autě. Ale blbě se s tím bude třeba korigovat nerovnoměrné hoření. Takže jako rarita dobrý, ale asi bych ho nechtěl.
varjag Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Uz jsem videl hodne videi kde lidi "tahaj" pri zapalu, hlavne u delsich kousku....nekdy se tomu clovek holt nevihne, dle me je dulezity hlavne to teplotne neprepalit...jinak za metaky tryska a aspon tri najednou!+1, čím větší požár, tím líp osvědčilo se mě střídavě zapalovat a foukat na to žhavý až to je pěkně rovnoměrně do ruda. Pak teprv táhnu. Ale nejdřív táhnu z baráku abych nesmrděl
parnistroj Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Bobe, myslel jsem, ze budes potesen, ze jsem odpovedel v duchu tveho postu, sorry. Jinak cislo 3 jsem nedoporucoval, jak sis jiste bystre vsiml, ale ani si nemyslim, ze je to traga, kdyz uz ten doutnik ma. Navic k rumu. Ja zas ty internetove reviews tolik nezeru.
MadButcher Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Kluci, ja to myslim vazne ze to zkusim, to ze zustane v lednicce byl jen pokus o vtip. Pak dam vedet co mi chutnalo a jestli teda vubec neco - rum nebo doutnik. Jenom nevim kdy to zvladnu. Mozna v nedeli, jestli najdu nejaky hezky film. A zapalovac. A popelnik.
Bob Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Tak jsem si koupil svoji sosku, nebo ze by to byl Kamil?
m.n. Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Chlapi, nemáte prosím aktuální ceník z tabákinvestu? Já mám naposled z podzimu a chybí mi tam limitky 2013. V pondělí jedu do Prahy, tak se tam chci zastavit a něco nakoupit.
Bob Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Mam ho v mailu, hod mi do sz tvuj mail a preposlu ti ho, ale moc limitek tam nemaj, nejak to flakaji, kdybys mel zajem o neco konkretniho muzu se ti mrknout v Dubaji az poletim zpet ...
Bullet Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Zatim to nejlepsi co jsem doposud kouril, plna skvela chut od zacatku do konce, rekl bych stredne silny, moc me chutnal, dal jsem ho azpo nehty. (zapaleni novym zapalovacem slo skvele) dodam malou recenzi
gas Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Zmena, tohle komplexne dobry, a moc ... rad jej zase zapalim.
bohus76 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Něco k pokoukání zde http://ekonomika.idnes.cz/vyroba-kubanskych-doutniku-v-miami-dus-/eko-zahranicni.aspx?c=A140114_115808_eko-zahranicni_spi
MadButcher Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Musim se napraskat ze jsem byl srab a o vikendu si ten doutnik nedal. Krome toho ze jsem ho nemel cim zapalit, tak jsem nemel odvahu zasmradit si cely barak. Staci ze se nedaji vyvetrat blbe michane vajicka :-) kourite to doma nebo s tim nekam chodite?
varjag Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Musim se napraskat ze jsem byl srab a o vikendu si ten doutnik nedal. Krome toho ze jsem ho nemel cim zapalit, tak jsem nemel odvahu zasmradit si cely barak. Staci ze se nedaji vyvetrat blbe michane vajicka :-) kourite to doma nebo s tim nekam chodite?Doma se to nedá, to je fakt. Já si předělal starou zděnou kůlnu na zahradě na kuřárnu Jo, člověk holt musí přinášet oběti
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Tak jsem si koupil svoji sosku, nebo ze by to byl Kamil? Jsem si všiml až teď. Ty se vůbec nevracej!
Bob Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 No tak do roka a do dne to uz treba nebude aktualni, jdu na jare do odtucnovaci kury :-)
Wanderer Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 kourite to doma nebo s tim nekam chodite?Balkon, zahrada, hospoda, garáž (i když tam to smrdí taky). Teď jsem si koupil na zahradu i novou lavičku...
Tikal Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Varjag - krásná kuřárna a ten větráček se asi nadře
FraK Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 To gas - Trinidad je úúúžasnýýý. Už jsem ho tady před čase propagoval i recenzoval. On se dělá ze stejného tabáku a ve stejné fabrice jako Cohiba, ale tabák se méně fermentuje. Já mám Trinidad mezi nejoblíbenějšími značkami, ale blbě se shání a výrobce si je dobře vědom nabízené kvality (čili je docela drahý - např. robusto myslím něco přes 400 Kč). To MadButcher - tvl vykouřit doma doutník, tak mě manželka vykouří z bytu. Jednou jsem vykouřil doma doutník s tím, že jsem ho kouřil z okna. Musel jsem pak větrat celou noc, než jsem odér vyvětral. Před časem jsem dal doutník v kanceláři a zhruba tak 14 dní to bylo cítit a to jsem každé ráno větral. Takže doma určitě nedoporučuji. To varjag - tak to moc pěkná kuřárna - gratuluji. To Bob - kdy se vlastně vracíš? Přijdeš ve čtvrtek na sraz?
varjag Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Varjag - krásná kuřárna a ten větráček se asi nadře Dík všem. Jo, ten větrák jsem hodně podcenil . V jednom to ještě dá, ale když se sejdem dva, tři, tak musím dovětrávat oknem a vypadá to, že u nás hoří. Naštěstí kamna jsou zas předimenzovaný Upraveno 18. února 2014 uživatelem varjag
Bob Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Vy nadelate, neni lepsi si zakourit venku? :-) ale kurarna super! Na sraz neprijdu bo prijedu az pristi pondeli :-) Pokud by nekdo chtel nejaky konkretni doutniky muzu se mrknout v Dubaji, tak dejte vedet ...Jinak Trinidad super doutniky, 5 ks Coloniales uz jsem potrestal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se