filo-boxer Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Tzn., ze to tam zanesly ty 3 nove? A nebylo nic videt? No toto...
Bob Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 6:51, Harry napsal: Asi před týdnem jsem doplnil do humidoru 3x Romeo a Julie krátké Churchilly v tubě. Jako vždy jsem každý vyndal, prohlédnul a v tubě uložil, už bez té papírové krabičky. Také na zvlhčení používám vodu smíchanou s tím roztokem proti plísni... Včera otevřu humidor - a přes plíseň ani nebyly vidět doutníky... Všechno v čudu, včetně humidoru Mas foto? Za tyden to je celkem fofr, ale bila by pry nemela vadit, otrit a vyhulit :-)
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 http://www.humidorguide.cz/ tady najdeš řadu odpovědí i na téma plíseň a myslím,že je to všeobecně poučná stránka. Zrovna u RJ bych to nepředpokládal, tedy pokud z nich nekapala voda. Kouřím doutníky určitě 20 let a u RJ jsem krom špatného tahu neměl problém. Pravda používám neředěnou antibakteriální vodu od Xikaru. Pokud jak píšeš nebylo přes plíseň vidět doutníky,tak rovnou vyhodit a ani bych to nezkoušel kouřit. imho fotka by byla lepší.
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Ještě přidám fotku z každo týdeního větrání humidoru
Bob Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 (upraveno) Taky slusnej pacient :-))) kolik toho mas prosimte? Ja mam doma cca 40-50 ks a prijdu si ze toho mam hodne :-) Upraveno 6. května 2013 uživatelem Bob123
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 To jen humidor v práci,ještě mám jeden v dílně a do toho kouřím dýmky /i vyrábím/ doutníky odhaduji celkem tak na 300 ks a pořád je to málo :-)
Bob Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 No moc hezky :-) ja jsem zatim na tech 40, dal uvidime :-) jinak jsem mival i jen cca 10 ks v humidoru az ted posledni dobou jsem se diky jednomu mistnimu vazenymu clenovi trochu rozvasnil :-)
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 To je podobné jako s dýmkami,hodinkami a noži, jak to jednou zkusíš,jseš ztracen.V dnešní době je starost o doutníky v pohodě. Je velký výběr kvalitních humidorů za rozumné peníze/např.e-bay http://www.ebay.de/sch/pluto_ii/m.html?item=160869897702&pt=Zigarren_Tabakwaren&hash=item257497d5e6&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 tohoto prodejce mohu doporučit koupil jsem od něj už asi šest humidorů a díky krystalům a glykolu je starost třetinová. Prakticky to funguje samo, jen jednou za cca tři týdny doliji propylenglykol a jednou za týden až čtrnáct dní vyvětrám. Doutníky co mám uložené třeba 8let dokonce pravidelně otáčím,aby neměli proleženiny :-) mám vypozorováno,že pak nepravidelně hoří pokud leží dlouhou dobu jedím směrem k zvlhčovači.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 > TikalCo jsou zač ty bez prstýnku? A kolik doutníků týdně kouříš? Ještě tady je to hezky vysvětleno, myslím skvrny a plíseň.
Bob Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Ja je taky pravidelne prerovnavam, pritelkyne mi furt rika ze venuji vic pozornosti doutnikum nez ji :-))
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 To jsou Creditas, tak zvané pesos doutníky z Kuby, kupuji je od jednoho kubánce z Hradce Králové, vždy něco přiveze, když se vrací z domova. Jsou to levné,ale nadmíru poctivé Kuby. Nejsou to žádné long fillery,ale do dílny a do hospody bohatě stačí a za ty peníze to vesele přebije Dominiku za 150-200. Prostě Kuba,je Kuba. Občas se objevují i na Aukru,ale tam to je o jiných penězích.
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 13:04, Bob123 napsal: Ja je taky pravidelne prerovnavam, pritelkyne mi furt rika ze venuji vic pozornosti doutnikum nez ji :-))Asi mají s mou manželkou stejnou školu....
Bob Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 13:08, Tikal napsal: To jsou Creditas, tak zvané pesos doutníky z Kuby, kupuji je od jednoho kubánce z Hradce Králové, vždy něco přiveze, když se vrací z domova. Jsou to levné,ale nadmíru poctivé Kuby. Nejsou to žádné long fillery,ale do dílny a do hospody bohatě stačí a za ty peníze to vesele přebije Dominiku za 150-200. Prostě Kuba,je Kuba. Občas se objevují i na Aukru,ale tam to je o jiných penězích.A nemel bys nejakej vzorek k preprodeji a testu? :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Citovat A nemel bys nejakej vzorek k preprodeji a testu? :-) Uz jsem mu psal SZ.
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Hoši,není problém,vidíte,ze s tím chvilku vydržím... Momentálně kouřím více dýmky. Jenom v tom nehledejte Cohiby přeci jen jsou to levné doutníky. Nicméně ta Kuba tam je. Nekouřím moc tak dva tři doutníky a to samé v dýmkách. Nejsem na tom závislý,jen jsem zjistil,ze když to déle leží,tak je fajn. A navíc jsem křeček ;-)
Bob Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Jo ja jsem taky kamilovi rikal ze mam rad kdyz se mi doutniky v humidoru ulezi, tedy ty lepsi co maji ten potencial, to je stejny jak s vinem :-)
Tikal Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Jinak jsem se zapsal na sraz Pražské buňky 30.5 tak do bude mit zájem o košt tak prosím SZ. Tedy pokud budu připuštěn.
Harry Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Tak fotit tu hrůzu mne vážně nenapadlo... Ostatně to letělo ven tak rychle, že bych ani foťák nestačil najít Před léty se mi stalo něco podobného s Trinidady, ale tohle byl fakt mazec a fofr... Už i proto mám v provozu humidory dva.
Tikal Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 No jako studijní materiál by to bylo zajímavé.... Humidor bych nechal vyschnout tak alespoň týden a v lékárně si kup čistý propylenglykol a důkladně s tím vytři vnitřek humidoru a zase nech vyschnout potom bych ho zase nastartoval a po týdnu bych tam dal pár levnějších kousků,ale ty co už máš doma uožené,aby jsi měl jistotu,že ta plíseň není z venku a pak už jen bouchat do bubínku a bude se uvidět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se