Rampelnik Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Tak bych chtěl ještě jednou všem poděkovat za rady a pochlubit se první různorodou várkou, ale myslím, že to budou všechno samé dobré kousky. Humidor jsem nakonec kupoval na cigarclub.sk a musím říct, že ochota a neuvěřitelně slušná komunikace ze strany pana majitele se jen tak nevidí, ceny posuďte samy Určitě obchod doporučuju pokud někdo uvažuje o humidoru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Objednat na vegassantiago.com a zaplatit kartou, pozor objednat max 10 ks doutniku jinak je riziko ze to na celnici zabavi, pripadne pro sichr napsat do objednavky at to oznaci jako gift. Cekacka dle fora dymka.net a osobni zkusenosti 2-6 tydnu ... Btw - otazka, zajimaji vas moje recenze nebo se na to mam vykaslat :-)) Rampelnik:Moc hezka sestava! Cim zacnes, me by zajimaly: La gloria cubana, Juan Lopez, Trinidad, Zino Upraveno 16. června 2013 uživatelem Bob123
Horhe Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Má někdo osobní zkušenost s tím, že by celník zásilku s 11 doutníkama zabavil? Není limit 10 ks doutníků náhodou jenom pro osvobození od cla, a pokud překročíš, tak clo zaplatíš?
Rampelnik Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Juan Lopez a Zino jsem bral na doporuceni gase. Trinidad vychvaloval prodejce v humidoru, prirovnaval to ke Cohibe a La Gloria Cubana mi taky doporucil on a hodne hodne si ten doutnik pochvaloval, rikal ze to sice neni tak proflaknuta znacka, ale ze byl vynikajici, takze mam od nej velka ocekavani. Jeste mam ve spod dva Joya de nicaragua, ty jsem dostal k humidoru, tema mozna zacnu a pak budu pokracovat smet Kuba, urcite dam vedet at neco vyzkousim.
Wanderer Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Btw - otazka, zajimaji vas moje recenze nebo se na to mam vykaslat :-)) Já si to přečtu rád, určitě to je dobré vodítko, co pořídit. Taky bych se přimlouval za info kde koupit. Samozřejmě s recenzí naložím později, ale jak budu mít prázdno, určitě projdu zdejší tipy a něco z toho koupím...
Rampelnik Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Ano zajímají, za mě určitě ano! Pro inspiraci je to určitě super a já je teda čtu rád
FraK Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 zajimaji vas moje recenze nebo se na to mam vykaslat :-)) Ahoj, já si rád přečtu každou recenzi. Jak píše i Wanderer - kdybys připojil odkaz, kde koupit, bylo by to dokonalé.
FraK Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Tak bych chtěl ještě jednou všem poděkovat za rady a pochlubit se první různorodou várkou, ale myslím, že to budou všechno samé dobré kousky. Humidor jsem nakonec kupoval na cigarclub.sk a musím říct, že ochota a neuvěřitelně slušná komunikace ze strany pana majitele se jen tak nevidí, ceny posuďte samy Určitě obchod doporučuju pokud někdo uvažuje o humidoru. IMG_0002.jpgIMG_0001.jpgMoc pěkné. Přeji příjemné pokouřeníčku.
Tikal Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Jó, já ti říkal, Chamany jsou best a kor ty dlouhé....A přesně jak jsem ti to psal,než jsi si je objednal, za ty peníze,je to luxusní kouření. Jinak recenze jsou super,ale stejně si jdu tento týden pro kontrolu zapálit SDM ,protože co si pamatuji, tak mi vcelku chutnal /v rámci ceny a nekuby/
Rampelnik Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Klidně pak napiš svoje dojmy jsem teď nalomený jestli objednávat samplery jako Bob123 nebo jít jenom do edice Chaman (3 robusto, 3 churchill, 3 torpeda). A teď babo raď.
Bob Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 (upraveno) Ber sampler, alespon to vyzkousis, 100 lidi 100 chuti :-) za ty prachy i kdybys neco nemel dokourit az do konce se to vyplati ... Alespon tu bude vic nazoru, musim co nejdriv zkusit to puro v maduru torpedo, treba jsem mel smulu na spatnej kus robusta a zbytek pujde ... Dal si myslim ze doutniky byly moc syrovy, chteji trochu casu v humidoru, jenze kdo to ma vydrzet kdyz je na ne zvedavej :-)Btw ty cedrovy krabicky jsou dobra ochrana na doutniky, mel jsem v jedny 3 doutniky a vsechny v poho, do kozenyho jsem si hodil jeste jedno credito a prestoze jsem daval pozor tak byl konec rozmacklej Upraveno 17. června 2013 uživatelem Bob123
Tikal Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 (upraveno) Nejsem baba,ale zkusiím ti poradit....Co já si pamatuji a měl jsem ty samplery od všech druhů asi tři,tak jsem problém s hořením neměl,ale to se prostě u ručně balených doutníků občas stane /mě obvzláště u Romeo y Julieta, mám pech/ a chuťově to byl takový nekubánský standard, jen Chaman mi přijde,že je lehce nadprůměrný,ale kouřit se to určitě dá všechno a k přihlédnutí k ceně/výkon je to naprosto neuvěřitelné, vzhledem ke kvalitním cedrovým krabičkám.Tento týden opráším chutě,ale být tebou tak to prubnu celé, každý si kouří na svojí hubu/čímž naprosto nezpochybňuji Bobovu recenzi,třeba budu po roce také zklamán/ a třeba to budeš mít naopak.Mám kamaráda tomu zase Chamany přijdou moc ostré... Tak mě Bob předběhl... určitě nechat v humidoru alespoň 14 dní ,aby se uklidnil Upraveno 17. června 2013 uživatelem Tikal
Rampelnik Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Díky moc pánové, už kvůli těm krabičkám, který mi přijdou hodně použitelný do budoucna, to vyzkouším.
Bob Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 (upraveno) Btw: objednal jsem Chaman torpeda a originales torpeda tmavy i svetly :-))) Originales jsem jeste nemel, Tikale kouril jsi je? Upraveno 17. června 2013 uživatelem Bob123
Tikal Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Myslím,že ne,ale po pravdě už mě to ani neláká, dokouřím co mám a dále pokračuji po jasné linii.
Bob Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Tak mi prisel novy humidor! Vypada pekne, foto nahodim v nedelinaz ho dostanu k narozkam :-)) zatim mam zakaz ze pry je to darek ... Vypada velice kvalitne, zatim velikost snad bude stacit, pocitam ze se do nej vejde cca 80+ doutniku, uz jsem do nej tajne dal zvlhcovac at se do nedele zavlhci :-) Je to tenhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Pekny! A recenze samozrejme ANO!
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Tak se mi souběžně sešla krabice na doutníky z Aukra a doutníky z Kostariky. Bobe taky ti tam jeden přidali? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 (upraveno) Nepridali! Pacholci :-( se na me pekne vykakli a to jsem uz udelal dalsi objednavku !! Btw krabicka pekna! Od ceho je? Od doutniku? Upraveno 19. června 2013 uživatelem Bob123
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se