Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Ja se taky smeju, kamo dnes soutez v dymce v CB, proste pecka, tak pozitivni zkusenost, skoda ze my doutnikari jsme ve zdruzovani slabi. Paradni komunita lidi

Mam z toho super naladu na cely vikend

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za slova chvaly ty neverniku :lol2:

Myslim si ze objektivne (vim ze to zni divne) je cena LP No.9 opravnena, kdyz jsem videl cim tabak v tovarne prochazi neni drahej

Pojdme si spolecne predstavit investici 100 milionu korun do skladu a mistosti kde se fermentuje kryci list a 300 za doutnik uz neni tolik

Divně to nezní - já si taky (už) myslim, že ta cena je oprávněná. Ceny mi přehnaný přijdou jen u Kuby. Prémiový řady od Padronu, Opus X a podobný šílenosti jsem zatím nezkoušel, takže tam to posoudit nedokážu. Takže ten doutník za předraženej nepovažuju, jen prostě (bohužel) nemám na to dávat si ho obden večer na balkonu ke kafi :)

Odkaz ke komentáři

Vysvitlo slunce (to je tady v posledni dobe fakt vzacnost!), tak jsem si ted dopral svuj POSLEDNI kousek ze serie Fonseca Vintage. Robusto, takze klasika... jako Fonsecu mam hodne rad, myslim, ze na minule strance jsem to rikal... to byla Fonseca Serie F. Tahle serie je - ostatne jako asi kazda serie "Vintage" - jeste o tridu lepsi. Uplna lahoda. Konzistentni chut, vyborne horeni... taky jsem ho ale mel pres rok v humidoru, takze byl fakt krasne ulezely. 

fonseca-vintage.jpg

P.S. Je to Dominikanska republika, kryci list Connecticut... jen pro uplnost.

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Pozvli si me sami, chutna jim Undercrown ...

Vzal jsem slicnou asistentku a vyrazil do boje

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

No pekne. Ked vidim tie krabice napada ma kolkokrat som bol rozhodnuty vziat niecoho co ma prave ocarilo celu krabicu. A vzdy prislo nieco dalsie, asi som toho este malo ochutnal :).

Vcera Oliva V LE2015 Maduro Especial Double Toro.

Neskutocna konstrukcia, absolutne bez chyby a tak natlacena ze som sa az bal ci to bude horiet. Bal som sa zbytocne :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V poslednej tretine mi ale uz silou dala zabrat, nie hned ale s odstupom ma trochu zatocila. No inak sila OK. Prvykrat som k cigare vypil asi liter pomarancoveho dzusu a vobec to nebolo zle.

Upraveno uživatelem eskimak
Odkaz ke komentáři

Ja se taky smeju, kamo dnes soutez v dymce v CB, proste pecka, tak pozitivni zkusenost, skoda ze my doutnikari jsme ve zdruzovani slabi. Paradni komunita lidi

Mam z toho super naladu na cely vikend

Jsem rád Bobe, že se Ti mezi námi líbilo. Jo, naše soutěže mají něco do sebe, a ta atmosféra stejně postižených lidí, to nemá chybu. :lol2:

Rád jsem Tě poznal osobně, ale to už jsem Ti ríkal v ČB. A s těma doutníkama a asistentkou jsi tam velmi dobře zapad.   :clap: 

Obraz = klasik51

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Vzal jsem slicnou asistentku a vyrazil do boje

Vzal bych si ty dvě krabičky, co je na nich nějaká liga. Asistentku si nech, stejně už je lehce přestárlá. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...