matejCZ Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Diky Bobovi za bleskove odeslani zbozi! V sobotu vecer objednano, v nedeli odeslano a dnes uz si davam prvni Olivu V torpedo v perfektni kondici, nadherne tahnou... Kdyz si vzpomenu na posledni nakup Partagasu P ve Valmontu za nekrestansky penize v mizernym stavu...
Bob Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Obcas se zadari :-) ale s Ceskou Postou je to vzdy 50/50Tak at doutniky chutnaji!
little_w Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Taky uz se tesim ;-) Bobe, nezapomen! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Josef01 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Chlapi, jakej doutník považujete za nejlepší, co jste v poslední době kouřili? Chápu, že to je jako s vínem nebo rumem, každý má něco specifického, ale přesto jsou druhy, které posadí na "zadek" každého.
vwtyp11 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Montecristo no3Cohiba lancerosSancho panza belicosos
RedAce666 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 U mě teda taky Liga No.9 vede. Další vynikající:Nica RusticaPerdomo Small Batch 2005Perdomo LOT 23Oliva VNew World Oscuro
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 zatial tento rok : H.U. Conn. A ..... a mali by ste si rozsirit obzor :-))) Liga 9 je dobra , vyborna ale ked sa k nej postavi konkurencia VSG, MELANIO, PADRON anniv... tak na absolutny vrchol to nie je :-) Liga zacne super , ale vyvali na vas vsetko hned na zaciatku a pak uz nicim neprekvapi :-)))) ale napriklad take odlezale Melanio , Padron , VSG , ... vam ponuknu v priebehu horenia niekolko zmien :-) ale tak ci tak ak je dobre ubalena kuba tak sa jej nic nevyrovna :-)
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Cohiba Lancero je vyborna ..... skoda tych "COHIBA" cien , fakt len na par krat rocne :-))) Montecristo no3Cohiba lancerosSancho panza belicosos
RedAce666 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Měl jsem dobře ubalený Siglo a když pominu cenu a loterii, že si možná zakouříš a možná zanadáváš (což už samo o sobě jsou pro mě diskvalifikační vlastnosti), tak prostě nic moc. Jemná? Určitě. Ale pro mě extrémně nudná. Po obědě ke kafi asi super, ale pro tyhle potřeby je ta cena totálně mimo. A večer si prostě radši dám chuťově výraznou Nicaraguu/Dominiku/Honduras bez obavy o konstrukci a domácí rozpočet. Nic tak prémiového jako Siglo/Liga Privada jsem zatím neměl, takže ode mě je to bez srovnání s konkurencí. Liga Privada stojí celkem vysoko nad vším ostatním co jsem měl. Naopak Siglo mě zaujalo míň než všechny doutníky z mého seznamu (bez ohledu na cenu).
Bob Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Souhlasim s tim ze pokud se sejde dobrej rok, dobre vybranej tabak a dobra konstrukce tak je Kuba excelentni. Bohuzel produkce poslednich let je na prd, pred 5-6 lety byla podle me Kuba nekde jinde a nekdy kolem roku 2000 zase o level jinde. Bohuzel/bohudik ma Kuba fakt spatny roky, rok 2015 katastrofalni sklizen, spoustu deste/ vitr, centralni prikazani nezastipavat kvety aby byly semena na prodej zpusobily opet spatny tabak, podle zdroje z Kuby pry Cohiba ok, limitky a nove vyrabene doutniky ok. Standartni produkce, zejmena levnejsi doutniky dostanou totalne podprumerny tabak. Asi je cas zacit hledat vintage doutniky. Ashton a Padron jsou mimo moje chute, proto je nekourim i kdyz je muzu mit za velkoobchodni ceny, me nejvic take chutna Liga, proste sedla do meho chutoveho profilu jako doutnik ktery nezklame nikdy (alespon me). S Nelaniem souhlasim, ALE spis bude chutnat kurakum kuby, protoze ta jemna chut se ji v mnohem blizi. Preference vuci Kube u nekterych lidi je dana imo historii a zvykem, pokud neco kouris 10 let tak jsi na to proste zvykly. U kuraku kteri zacali nedavno a bez predsudku uz to tak jasne neni. A samozrejme cena posledni dobou je take faktor k zamysleni Resili jsme s Fabianem Cigar Aficionado, pri budovani zebricku se bere v potaz hodnota inzerce za dany rok, je to prece jen vydelecny projekt, ale ve vysledku to dela tak 10%Hlavni je chut a kvalita, ALE pry tam je cca 7 lidi se stejnym chutovym profilem, proto jsou zebricky obcas jednostranne zamerene. Aby to bylo jakz takz objektivni muselo by tym tvorit mnohem vice lidi coz je neresitelne. Napriklad doutniky ktere jsou spicy nemaji moc sanci na prvni mista, prestoze spouste lidi chutnaji - napr Enclave Ja dnes EPC - dobrej kour Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Bob
tommas4 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Zeptám se rovnou takhle veřejně, asi nejsem jediný doslova sváteční kuřák doutníků(rozuměj v létě s troškou alkoholu v krvi si navečer zapálím), navíc už pár let stopkuřák cigaret,co mám bobe objednat? Co máš v nabídce za "dětský" doutníky? Díky.
Bob Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Ja myslim ze pro "deti" je toho spousta KFC, MUWAT, Nirvana, Undercrown Shade, Herrera Esteli, Liga Privada No.9 (lehce silnejsi),Papas Fritas, LVH, ACID, Tabak EspecialOliva Connecticut Reserve, Oliva O, Oliva G, Nuby, Flor de Oliva, Melanio No.4, oliva V No.4New World Connecticut, Enclave, New World(lehce silnejsi), San Lotano Lancero ...Plus asi i nejaky dalsi, zalezi jakou mas toleranci
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) huli vobec niekto tie EPC okrem Boba ? :-))))) Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Lord*
eskimak Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Zeptám se rovnou takhle veřejně, asi nejsem jediný doslova sváteční kuřák doutníků(rozuměj v létě s troškou alkoholu v krvi si navečer zapálím), navíc už pár let stopkuřák cigaret,co mám bobe objednat? Co máš v nabídce za "dětský" doutníky? Díky.Tiez som sviatocny dutnikar a ako pise Bob, vsetko je o tolerancii na nikotin. Teda - podla toho sa da vyberat. Skus par veci a roznych chuti a uvidis na stabilite horizontu a zaludka ci treba slabsie alebo nie. Ked tak kludne sz a mozem poradit z toho co Bob predava, nie tak davno som si kladol rovnake otazky. Teraz uz tusim co mi pasuje ale nie vsetko dokazem prezit kvoli sile.PS: ked som si uz myslel aky som frajer a celkom v pohode ustal Olivu V Maduro v slusnom rozmere tak mi Bob napisal ze bez strachu, ta je slabsia Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem eskimak
Bob Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Dej si V Figurado nebo V Churchill a uvidis silu :-)
eskimak Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Dej si V Figurado nebo V Churchill a uvidis silu :-)Dik, poblut sa mozem aj z flase whisky Mam v humidore tusim jedno V torpedo na ktore zbieram odvahu a este Melanio Robusto.
Bob Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Melanio je sice silny, ale zdaleka ne tak jako Vecko, toho se bat nemusis ...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) doutniky ktore mi dali zahulit : 1. puerta del cielo - bolo to pred troma rokmi , kupene od doutniky-rb.cz , jako doutnik nebol chutovo zly ale chute dost skrabali na jazyku ... dokurene v pohode ale potom sa diali divy 2 dni !!!! mne bolo pekne zle a nepomahalo nic, pak som po mesiaci skusil druhy kusok a ten isty scenar tak sli doutniky do kosa .... skor jak megasile by som to pripisoval zvlastnemu procesu fermetovania alebo pouzitia dakych zvlastnych tabakovych listov ..... 2. Oliva V belicoso - pred cca troma rokmi, kupene s cerstvej varky , super intenzivne chute, kakao kaficko ale hlavne peprrrrrrr , parada ale ejhla pri poslednej tretine ma oblial pot a pak 2 hodky som rozdychaval , jako dnesne V Belicosa bud uz nemaju taku silu alebo uz som riadne imunny :-)))) najsilnejsie Vcko momentlane asi figurado 3. Aging Room M356 - cca pred dvoma rokmi , vyborny jemny doutnik clovek si vravi toto ze ma byt sila .... ojoooj sila prisla po dokureni a siel som si radsej lahnut :-) 4. EL COBRE Toro - jak aroma tak chute a sila od zaciatku na FULL , trosku sa mota hlava ale de to , dalsie EL cobre uz v pohode :-) za posledny rok som uz ale nenarazil na doutnik ktory by ma silou dostal tak ako pred troma rokmi ,, ,takze pohoda :-) trosku som sa pousmial nad tym ked Fabian povedal ze najsilnejsi DE doutnik je Norteno :-) Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Lord*
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se