Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě jsem si dnes poseděl na čestvém vzduchu a dal jsem něco moc fajnového od Boba. Musím uznat, že to je naprostá paráda, hoření bez korekce, nádherná chuť, kterou jsem doplnil Mataxa Reserva a byl to opravdu dokonalý kousek, Perdomo prostě nezklamal!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Hele, ze člověk prehlildne dvou metrovej humidor, to se stane...ale ten cut na tom doutníku- nezlob se- to uz je moc... :D

Upraveno uživatelem vwtyp11
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

První letošní sekání zahrady, ramon alones- na větru a na trakturku bez problémů a bez korekcí...cca 8?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

První letošní sekání zahrady, ramon alones- na větru a na trakturku bez problémů a bez korekcí...cca 8?

A chut? To ma zaujima, uz som nan pozeral. Aj ked asi teraz chvilu budem mat pokoj, mam "par" veci na ceste (prave som sa priznal k nevere Bobovi - dufam ze mi to odpusti, no moja zvedavost je vacsia ako jeho portfolio).

Odesláno

Tak sem pak hod fotku cos poridil :-)

Ramon Allones je super a porad relativne dostupna Kuba

Takze si mi odpustil? Slubujem ze za vratim.

A jasne hodim foto, tipujem ze zaciatkom tyzdna to tu mam... .

Ono aj toho tabaku od Teba uz je zopar bedniciek...

A prave som zacal vychutnavat nekonecnu pohodu a bezveterny teply vecer na terase s Caol Ila + Ashton VSG Torpedo (zdroj & tip: Lord). Zistil som ze mi tu na terase chybaje reproduktory na dokonalu pohodu.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

A chut? To ma zaujima, uz som nan pozeral. Aj ked asi teraz chvilu budem mat pokoj, mam "par" veci na ceste (prave som sa priznal k nevere Bobovi - dufam ze mi to odpusti, no moja zvedavost je vacsia ako jeho portfolio).

Hele je to sila, dal bych tak 5 ze 6, ale to me bavi

Odesláno (upraveno)

Romeo Y Julieta - House of Capulet. Pamatuju si ho lepsi... nebo chutnaval jinak. A hlavne, at mi nikdo nevyklada co je echt RyJ a co ne... je to uplne stejny jako Kuba - konstrukcni problemy, chutovy vyvoj velmi chaby, krome solidniho tabaku zadne chutove prekvapeni. Proste Hondurs je uplne stejnej jako original Kuba :)

ryj01.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Romeo Y Julieta - House of Capulet. Pamatuju si ho lepsi... nebo chutnaval jinak. A hlavne, at mi nikdo nevyklada co je echt RyJ a co ne... je to uplne stejny jako Kuba - konstrukcni problemy, chutovy vyvoj velmi chaby, krome solidniho tabaku zadne chutove prekvapeni. Proste Hondurs je uplne stejnej jako original Kuba :)

Je to fake s tim nic neudelas :lol2:

Odesláno

Včera jsem dal Oliva O nebyl špatnej, ale dnešní Oliva V maduro je fakt o dost lepší, jen by pro mě mohl trochu slabší, alespoň teď, kdy ještě nemám za sebou 10 tisíc doutníků :)

Odesláno

Je to fake s tim nic neudelas :lol2:

Kliiiid Bobe! ;) Echt RyJ, v ju-es-ej tam berou jako origos tyhle a Kuba je tam jako vystredni podivnost s ukradenym nazvem. 

Dneska jsme namalovali podlahu na terase a vytahli ratanovy nabytek, bo i tady ve Vychodni Anglii uderila vedra. Dal jsem si KFC Chunky a tentokrat me mrcha nedostala. Chutnal moc. I kdyz se priznam, ze me k tomu vedly sobecke duvody. Chci je spotrebovat, protoze maji fakt dost vyrazne aroma, a ja mam malej humidor... nechci, aby mi tou uzenou prichuti nacichly ostatni doutniky. Nic proti te vuni, ale nektere mene vyrazne kousky by to mohly celkem natahnout do sebe... zas takovej odvaznej experimentator nejsem. :)

patio-new.jpg

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Ranní Vegueros

Ring 52, 11cm, 30minut, střední síla, výrazná -ale hebká chuť

Upraveno uživatelem vwtyp11
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Brouk?

Jj Vw typ 11 ;)

Ve vlakne kdo čím jezdí je jeste jedna vzduchem chlazená kárka, kterou ozivuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...