eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Gcko za moc nestoji, O bolo velmi fajn. Ak ti je V silne (a komu nie, ze? Bob a Tikal nemusia odpovedat ) myslim ze O by sa Ti mohlo pozdavat.
Josef01 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Ještě jsem si dnes poseděl na čestvém vzduchu a dal jsem něco moc fajnového od Boba. Musím uznat, že to je naprostá paráda, hoření bez korekce, nádherná chuť, kterou jsem doplnil Mataxa Reserva a byl to opravdu dokonalý kousek, Perdomo prostě nezklamal!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Hele, ze člověk prehlildne dvou metrovej humidor, to se stane...ale ten cut na tom doutníku- nezlob se- to uz je moc... Upraveno 6. května 2016 uživatelem vwtyp11
Josef01 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 No ta prodejna byla zavřená, takže jsem koukal z venku a doutník dvakrát stříhat fakt nebudu
Bob Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 To neni ode mne :-) to ti dali zastupci Perdoma za to zes vzal celou bednu ...
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 První letošní sekání zahrady, ramon alones- na větru a na trakturku bez problémů a bez korekcí...cca 8? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 První letošní sekání zahrady, ramon alones- na větru a na trakturku bez problémů a bez korekcí...cca 8?A chut? To ma zaujima, uz som nan pozeral. Aj ked asi teraz chvilu budem mat pokoj, mam "par" veci na ceste (prave som sa priznal k nevere Bobovi - dufam ze mi to odpusti, no moja zvedavost je vacsia ako jeho portfolio).
Bob Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Tak sem pak hod fotku cos poridil :-) Ramon Allones je super a porad relativne dostupna Kuba
hirsch Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Pohoda pátečního večera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Tak sem pak hod fotku cos poridil :-) Ramon Allones je super a porad relativne dostupna KubaTakze si mi odpustil? Slubujem ze za vratim.A jasne hodim foto, tipujem ze zaciatkom tyzdna to tu mam... . Ono aj toho tabaku od Teba uz je zopar bedniciek... A prave som zacal vychutnavat nekonecnu pohodu a bezveterny teply vecer na terase s Caol Ila + Ashton VSG Torpedo (zdroj & tip: Lord). Zistil som ze mi tu na terase chybaje reproduktory na dokonalu pohodu.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 A chut? To ma zaujima, uz som nan pozeral. Aj ked asi teraz chvilu budem mat pokoj, mam "par" veci na ceste (prave som sa priznal k nevere Bobovi - dufam ze mi to odpusti, no moja zvedavost je vacsia ako jeho portfolio).Hele je to sila, dal bych tak 5 ze 6, ale to me bavi
little_w Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Romeo Y Julieta - House of Capulet. Pamatuju si ho lepsi... nebo chutnaval jinak. A hlavne, at mi nikdo nevyklada co je echt RyJ a co ne... je to uplne stejny jako Kuba - konstrukcni problemy, chutovy vyvoj velmi chaby, krome solidniho tabaku zadne chutove prekvapeni. Proste Hondurs je uplne stejnej jako original Kuba Upraveno 6. května 2016 uživatelem little_w
eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Hele je to sila, dal bych tak 5 ze 6, ale to me baviAsi nehovorim jazykom tvojho kmena. Ale dik.
Bob Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Romeo Y Julieta - House of Capulet. Pamatuju si ho lepsi... nebo chutnaval jinak. A hlavne, at mi nikdo nevyklada co je echt RyJ a co ne... je to uplne stejny jako Kuba - konstrukcni problemy, chutovy vyvoj velmi chaby, krome solidniho tabaku zadne chutove prekvapeni. Proste Hondurs je uplne stejnej jako original Kuba Je to fake s tim nic neudelas
Josef01 Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Včera jsem dal Oliva O nebyl špatnej, ale dnešní Oliva V maduro je fakt o dost lepší, jen by pro mě mohl trochu slabší, alespoň teď, kdy ještě nemám za sebou 10 tisíc doutníků
little_w Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Je to fake s tim nic neudelas Kliiiid Bobe! Echt RyJ, v ju-es-ej tam berou jako origos tyhle a Kuba je tam jako vystredni podivnost s ukradenym nazvem. Dneska jsme namalovali podlahu na terase a vytahli ratanovy nabytek, bo i tady ve Vychodni Anglii uderila vedra. Dal jsem si KFC Chunky a tentokrat me mrcha nedostala. Chutnal moc. I kdyz se priznam, ze me k tomu vedly sobecke duvody. Chci je spotrebovat, protoze maji fakt dost vyrazne aroma, a ja mam malej humidor... nechci, aby mi tou uzenou prichuti nacichly ostatni doutniky. Nic proti te vuni, ale nektere mene vyrazne kousky by to mohly celkem natahnout do sebe... zas takovej odvaznej experimentator nejsem.
Josef01 Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Dnes pořízená velká čtyřka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 (upraveno) Ranní Vegueros Ring 52, 11cm, 30minut, střední síla, výrazná -ale hebká chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2016 uživatelem vwtyp11
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Brouk?Jj Vw typ 11 Ve vlakne kdo čím jezdí je jeste jedna vzduchem chlazená kárka, kterou ozivuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se