Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:lol2: :lol2: tak som si nejak predstavil fajcenie cigary v baraku...

Tak ju teda zaradim na zaciatok zoznamu.

Btw, zajtra by mala prist zasielka s veeeela prekvapeniami, uz sa neviem dockat.

Odesláno

Amen, pravil náčelník. :)

Za mě jednoznačně hodně překvapivej vývoj v chuti, na začátku máslově nasládlá, pak přes kůži a cosi dalšího postupně přidává do peprna. Jak říká Tikal, pro dýmkaře ideální :)

Odesláno (upraveno)

Tak aby som nekecal do prazdna, prvy poznatok - fakt divne sa zapaluje cez to pozahybane listy. Druhy poznatok - je to dymovnica.

Edit: po troch tahoch menim nazor. Je to VOJENSKA DYMOVNICA. Nevidim na display...

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

prave teraz idealne pocasie bezvetrie 18st. V Melanio Torpedo ..17 mesiacov ulozene... nadhera.... kremove.. uhladene... paradna aroma okolo

Odesláno

ajaj... tipujem ze kupovane na miestnych trhoch alebo plazi.... pretoze to vsetko vizera na FAKE.... :-)

Odesláno

Podľa čoho usudzuješ, že je to fejk ? a mimochodom  "vizera" sa píše s tvrdým  "y"  :D  keď nevieš pravopis, tak ako si môžem byť istý, že rozoznáš FAKE od ORIGINÁLU? 

Odesláno

Práve som išiel kúpiť nejaký humidor, ale asi na tie FAKE cigary sa mi to neoplatí, tak som to vzdal, aspoň som ušetril nejaké to euro. :notworthy:

Odesláno

Podľa čoho usudzuješ, že je to fejk ? a mimochodom "vizera" sa píše s tvrdým "y" :D keď nevieš pravopis, tak ako si môžem byť istý, že rozoznáš FAKE od ORIGINÁLU?

Ta fotka neni uplne ostra, ale pata u Cohiby se mi zda spatne orizla. Ringy nejsou na stejnem miste. To by origos Cohiba mela. Ala jak pisu, ta fotka neni uplne ostra a treba jenom spatne vidim.

Odesláno (upraveno)

Ale co, pokud ti budou chutnat, tak je to pohoda. Pokud ale priste koupis u Boba, tak mas jistotu originalu. Muzes pak taky porovnat rozdil v kvalite.

Jo, a humidor si kup. I kdyz to jsou asi faky, tak bych jich stejne byla skoda.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Ja to neviem posúdiť, kupoval som to samozrejme na pláži bolo to lacnejšie, o dosť, ale keď hovoríte, že je to FAKE, tak to možno bude, ale ako darček kolegom do roboty postačí a im to nebudeme hovoriť ;)

Odesláno

Zajtra ešte skúsim kvalitnejšie vyfotiť, inak chlapi, celkom ste mi  pokazili radosť z toho, ako som dobre nakúpil. :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...