Bob Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 jo humidor pomuze hodne, krasne se ustali chute a doutniky se krasne zakulati
nividic Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Přesně tak, Nica po roce ustájení je taky pecka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Aka je ta Nica? Mam ju uz nejaky cas v humidore a stale ju nejako preskocim. Pripada mi divne ale neskusal som ju. Len ma proste nepritahuje.
Bob Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Nica je uzasna, zkus ji, dnes jsem mel Belly a parada. Jen bych asi kouril venku, je to fakt dymovnice :-)
eskimak Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 :lol2: tak som si nejak predstavil fajcenie cigary v baraku... Tak ju teda zaradim na zaciatok zoznamu. Btw, zajtra by mala prist zasielka s veeeela prekvapeniami, uz sa neviem dockat.
nividic Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Amen, pravil náčelník. Za mě jednoznačně hodně překvapivej vývoj v chuti, na začátku máslově nasládlá, pak přes kůži a cosi dalšího postupně přidává do peprna. Jak říká Tikal, pro dýmkaře ideální
eskimak Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 (upraveno) Tak aby som nekecal do prazdna, prvy poznatok - fakt divne sa zapaluje cez to pozahybane listy. Druhy poznatok - je to dymovnica.Edit: po troch tahoch menim nazor. Je to VOJENSKA DYMOVNICA. Nevidim na display... Upraveno 11. května 2016 uživatelem eskimak
eskimak Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Jinými slovy na loď ideální Aaale, kolega namornik?
bohus76 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 . Druhy poznatok - je to dymovnica. To už jsem někde slyšel :-)
Návštěvník Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 prave teraz idealne pocasie bezvetrie 18st. V Melanio Torpedo ..17 mesiacov ulozene... nadhera.... kremove.. uhladene... paradna aroma okolo
robo Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Po návšteve Dominikánskej republiky som dotiahol niečo také a celkom dobre to chutí aj keď tomu nejako neholdujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 ajaj... tipujem ze kupovane na miestnych trhoch alebo plazi.... pretoze to vsetko vizera na FAKE.... :-)
robo Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Podľa čoho usudzuješ, že je to fejk ? a mimochodom "vizera" sa píše s tvrdým "y" keď nevieš pravopis, tak ako si môžem byť istý, že rozoznáš FAKE od ORIGINÁLU?
robo Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Práve som išiel kúpiť nejaký humidor, ale asi na tie FAKE cigary sa mi to neoplatí, tak som to vzdal, aspoň som ušetril nejaké to euro.
Josef01 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Ještě že tě celníci nevymáknuli, to by si zakouřili až do Vánoc
FraK Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Podľa čoho usudzuješ, že je to fejk ? a mimochodom "vizera" sa píše s tvrdým "y" keď nevieš pravopis, tak ako si môžem byť istý, že rozoznáš FAKE od ORIGINÁLU?Ta fotka neni uplne ostra, ale pata u Cohiby se mi zda spatne orizla. Ringy nejsou na stejnem miste. To by origos Cohiba mela. Ala jak pisu, ta fotka neni uplne ostra a treba jenom spatne vidim.
FraK Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 (upraveno) Ale co, pokud ti budou chutnat, tak je to pohoda. Pokud ale priste koupis u Boba, tak mas jistotu originalu. Muzes pak taky porovnat rozdil v kvalite. Jo, a humidor si kup. I kdyz to jsou asi faky, tak bych jich stejne byla skoda. Upraveno 11. května 2016 uživatelem FraK
robo Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Ja to neviem posúdiť, kupoval som to samozrejme na pláži bolo to lacnejšie, o dosť, ale keď hovoríte, že je to FAKE, tak to možno bude, ale ako darček kolegom do roboty postačí a im to nebudeme hovoriť
robo Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Zajtra ešte skúsim kvalitnejšie vyfotiť, inak chlapi, celkom ste mi pokazili radosť z toho, ako som dobre nakúpil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se