eskimak Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Ja teraz idem na maduro vlne. Vcera San Lotano Requiem Maduro Robusto - vynikajuca zalezitost. Prva tretina najlepsia, nasladle maduro chute od zaciatku, ku koncu druhej tretiny sa chute tak nejako zdrsnili az som myslel ze ju odlozim no vydrzal som a koniec bol opat famozny. Urcite mozem odporucit, no ja by som volil Oval Maduro Corona, ta bola pre mna prijemnejsia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Dnes jsem si dal rychlý pidi doutník Perdomo Habano Maduro, celkem slušná chuť a za chvíli dokouřeno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 (upraveno) Samé Maduro,já mám gryndy jak řetázek od hodin a chrblu,to je kuwa situace. Upraveno 16. května 2016 uživatelem bohus76
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Sedím v garáži a tak si říkám jestli je normální, aby "detašovaný" humidor na dílně vypadal takhle... Ve spodní vrstvě 8lete esplendida z doby, kdy to byl drahej, ale ne predrazenej doutník, v horním šupleti Vegueros, partagas, MC Tubos z 2007 a Perdomo od Boba, kterýmu dám druhou šanci:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Dnes testuju konkurenci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Sedím v garáži a tak si říkám jestli je normální, aby "detašovaný" humidor na dílně vypadal takhle... Ve spodní vrstvě 8lete esplendida z doby, kdy to byl drahej, ale ne predrazenej doutník, v horním šupleti Vegueros, partagas, MC Tubos z 2007 a Perdomo od Boba, kterýmu dám druhou šanci:)farebne by to bolo krajsie :-)))) ale pekna zbierka Esplendidos budu super RA LE2015 je vyborny ... jedine hoyo anejados mi prislo strasne nudne.. opakovat nebudem to epi no.2 je daleko lepsie
Bob Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 1/3 jsem si rikal ze to snad nedokourim, pepr jak blazen, silne az neprijemne chute, 2/3 je o hodne lepsi, zakulatil se a je fajn, az bych rekl typickej Honduras, chut kterou mel Leaf by Oscar od zacatku zacina ted v pulce
little_w Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Sedím v garáži a tak si říkám jestli je normální, aby "detašovaný" humidor na dílně vypadal takhle... Ve spodní vrstvě 8lete esplendida z doby, kdy to byl drahej, ale ne predrazenej doutník, v horním šupleti Vegueros, partagas, MC Tubos z 2007 a Perdomo od Boba, kterýmu dám druhou šanci:)Cece, jsem se uplne lekl. Z tohodle uhlu to vypada na vlhkost 99 pri teplote 61 stupnu... skoro si rikam, ze to uz je mozna moc
eskimak Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Cece, jsem se uplne lekl. Z tohodle uhlu to vypada na vlhkost 99 pri teplote 61 stupnu... skoro si rikam, ze to uz je mozna mocTak na kube predsa len nieje 19 stupnov, co by si cakal? Musis sa viac snazit ak nemas v humidore tolko
Josef01 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Já jsem včera měl Don Pepín García Blue, docela mi zachutnal, ale Red verze taky nebyla špatná. Zatím pořád ale hledám cestu ke kubánským doutníkům. Mimo jiné mi rano dorazilo toto oznámeni: Od 1.6.2016 budou ceny kubánských doutníků zvýšeny na popud oficiálního dovozce
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Mimo jiné mi rano dorazilo toto oznámeni: Od 1.6.2016 budou ceny kubánských doutníků zvýšeny na popud oficiálního dovozceKdyž jsem tuten dotaz položil v D, bylo mi odpovezeno " ist halt nichts für Arme", ale musí odpovídat i kvalita! Hlavně na Cohiba je to teď dost znát, ze zvýšili produkci pro USA ...
Návštěvník Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 nj to sa dalo cakat, ale ono ked si to tak clovek porovnava tak tie ceny idu kazdym rokom hore :-)
Bob Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Neco zustane stejny, vetsina jde o 3,5% a neco jde i o vic
Josef01 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Mám pocit, že se zdražuje vše, o co mají lidi zájem, banky nefungují a lidi cpou peníze do všeho možného, jako kdyby se chystala zase měna. Já mám dnes měsíc od nákupu prvních doutníků (nepočítám nějaké náhodné kouření) a stihnul jsem zlikvidovat 40 kousků, doufám, že uberu plyn, protože jinak se naplní prognoza, že prohulím ročně malé auto
Josef01 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Řekl bych Fabii v základu, určitě to nebude víc jak 300 tis.
huhu4d Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Pani, vstupujem opat do klubu. Nemal som toto vlakno vidiet. Dlhu dobu som fical na cigarillos, tie mi vyhovuju ( nemam vela volneho casu ) ale dam cigaram este sancu. Dnes mam na plane Davidoff Primeros Maduro, tak som zvedavy. podam report. naco som sem vobec liezol
Tikal Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 No, připočítej nějaký pěkný velký humidor, cuttery a zapalovače a možná si sáhneš i výš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se