Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

potřeboval bych poradit ohledně nového humidoru. K narozeninám dostanu krabici doutníků a už se mi nevejdou do stávajícího. Mám dvě varianty větší a menší. Který byste volili? Případně jaký jiný? Aktuálně mám ten menší Adorini, ten bych si buď nechal, nebo klidně prodal, pokud bych koupil ten velký.

Ondrej

Rozhodne vetsi, casem to ocenis a i kdyz budes kourit min muzes jedno patro nechat treba na archivaci Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Drew estate nirvana

Mal som rano hodinku volno tak som okusil nieco od Boba. Cigara krasne hori, nedymi velmi. Chutovo skor stiplava a stredne tazka. Zo zaciatku citim cierne korenie. od druhej tretiny korenie usupuje. Od poslednej tretiny korenie mizne ostava skor sladkasta chut.Nikotin mi stupa do hlavy od poslednej tretiny, neviem co to bol dobry napad takto rano. Zvazujem ci mam sadnut za volant toci mi hlavu :) berte to tak, ze som od cigarillos presiel na cigary nedavno a niesom este zvyknuty na take davky :)

28df922e0a5358c1d2acd5ba2efdeee5.jpg

Odesláno

Rozhodne vetsi, casem to ocenis a i kdyz budes kourit min muzes jedno patro nechat treba na archivaci

Můžu potvrdit,mám dva humidory na cca po 50ks a je to málo :-) Ale do začátků to stačí,pak ten šuplíkový co postnul Little_w

Návštěvník Kamil
Odesláno

Amen  :notworthy:

Ty buď zticha! Budeš trpce litovat, že ho máš tak malej. :D

Odesláno

No právě proto, už když jsem ho dostal jsem si říkal, jestli ho nedat jako novej do prodeje :D

Jinak chválím Bovedu, funguje parádně...

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Boveda je cajk a stejna jistota, jako ze kazdej humik je malej:)

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Jo to víte, když oni těch 9 let ležely v Německu zapomenutý v krámu:))

Jinak se obecně tvrdí, ze skladování v tubě je z pohledu doutníku celkem dobře, dojde k zintenzivnění vlastní chuti použitého tabáku.

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno

Ja si dnes koupil Perdomo craft series - parovani s pivem, jsem na to zvedav, dal taky Super Ligero od Rocky Patela, uz jsi ho mel Radku?

Odesláno

Mam Amber (asi Habano list a Stout Maduro) Pilsner (Connecticut) jsem nebral. Ale co jsem koukal na recenze tak jsem vyhodil prachy. Uvidime ... Mam jeste od Drew Estate vsechny 3 Smoking Monk of Esteli, tak musim porovnat

Odesláno

Jsem myslel, ze to vsechno znas, ze naslepo kupuju jenom ja :) Trosku jsi me vydesil. Mam na ceste New World Connecticut od AJ Fernandez a Rocky Patel Vintage 1999. RP je vcelku jistota, ale AJF neznam a zrovna na tuhle verzi jsem moc recenzi nenasel. Ale co... bez rizika neni legrace, ze.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...