Návštěvník vwtyp11 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 S..u na Vás,jsem neměl pořádný doutník ani nepamatuju,.Brání mi dva skoro plné humidoryNějak mi uniká, k čemu jsou člověku "2skoro plný humidory" když v nich není ani 1 dobrej doutnik
bohus76 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Dobrého kuřiva od Boba je tam dost.že tam nejsou jeho úplně top doutníky mně vůbec nevadí.Ne každý má na to kouřit doutníky za pět kil.Raděj si koupím plechovku dobrého dýmkového tabáku a mám to na 30 kouření ,než v stejné ceně jeden doutník. Upraveno 3. července 2016 uživatelem bohus76
Josef01 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Tak dokonáno, pořadí, jak mi tentokrát doutníky chutnaly přikládám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Bohus: ja to spatne cetl myslel jsem ze mas dva prazdny humidory, tak ted uz to postesknuti taky nechapuChapu ze nedas doutnik za 500 ja takhle drahej doutnik kourim tak jednou mesicne, ale zase mas spoustu doutnasu okolo 150,- a to jednou za cas snad nikoho nepolozi ... Musis se taky odmenit kdyz hakujes cely mesicTed kourim New World Almirante, za "par" korun spousta muziky Josef: jo ta limitka od RA je fakt povedena, jak rozmerem tak chutiCo ten Padron? Neni nic moc? Za cenu pres 700 by ti mel sundat ponozky Upraveno 3. července 2016 uživatelem Bob
bohus76 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Zkrátka se mi líbil ten San Lotano Maduro,že bych jej zkusil. V humidoru už moc maduro kousků nemám,ty padnou vždy jako první ,a ten Lotano se mi zkrátka líbil už od pohledu.Jinak dýmkových tabáků mám znatelně víc.
Bob Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Aha, no je blby ze zatim se lokalne nikde koupit nedaji, pracuju na tom, ale neduvera ze strany prodejcu je velka, vsichni maj plny humidory Kuby ktera stoji a nemaji zajem brat neco dalsiho
bohus76 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Když Ty tam máš Bobe samé dobroty a je těžko si vybrat :-) Neboj,po dovolené zase nějaké Maduro od Tebe doplníme,jak říkáš,udělám si radost.
Bob Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 :-) no snazim se, tak dej papas fritas, ten je taky maduro ...
Josef01 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Josef: jo ta limitka od RA je fakt povedena, jak rozmerem tak chutiCo ten Padron? Neni nic moc? Za cenu pres 700 by ti mel sundat ponozky V této sestavě se to těžko hodnotí, ani jeden doutník není špatný, nicméně ten Padron mě nějak neoslovil. Ale jak to dělají ochutnáči kávy, musím mít tři nezávislé šálky, abys mohl hodnotit, tak mám ještě dva pokusy a pak ho zařadím do žebříčku. Docela mě zklamal Father No.1 myslel jsem, že to bude kdoví co a ono nic... normální doutník, který neurazí, když ho člověk vykouří u táborového ohně za zvuku kytar
Josef01 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 :-) no snazim se, tak dej papas fritas, ten je taky maduro ... Měl bys udělat Bob's club, sleva 10%, měsíční povinný nákup za 4 tisíce, když budeš mít 500 členů, tak to nebude špatný
Bob Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 (upraveno) A co teprve az jich bude 1000 :-) Ten My Father je pomerne obycejnej doutnik, ale velice kvalitne provedenej, ja se musim priznat ze tak 2 roky zpet jsem MF kouril celkem dost, ted jsem mel naposledy nekdy po navratu z Nic asi 3 doutnasy - La Antiguedad, Flor de las Antillas a jeste neco a musim rici ze vse fajn. Liga Privada nebo Oliva V to ale neni. Ten Padron mi chutna, jen ta cenovka je jaksi mimo ... Upraveno 3. července 2016 uživatelem Bob
Josef01 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Ten Padron velmi dobře hoří, výborně táhne, ale postrádám tam ty klasické nikaragujské chutě, nevím, nějak mi prostě nesedí. Jako zajímavost uvedu, že jeden doutník mi připadal těžší než ty druhé dva. Na šperkařské váze jsem zjistil, že jeden má 19.3g zatímco druhé dva 16.2g a 16.6g. Zatím jsem měl ten lehčí a ten opravdu měl sice dobrou chuť, ale ne nijak výraznou.
little_w Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Rano jsem mel La Aurora 107, ted odpoledne Nica Rustica. Nica je tedy o par stupnu silnejsi, a dobra dymovnice :-) Upraveno 3. července 2016 uživatelem little_w
huhu4d Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Zhodou okolnosti som mal vcera vecer na jednej akcii tiez auroru 107 a bola celkom fajn. Na mna posobila slabsia az stredne silna. K tomu bola degustacia rumov tak to urcite ovplyvnilo chutove vnimanie.
Andrew Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Andrew: ...jak ti chutnal, me teda chutove moc neoslovil.., jinak horel super, bez korekci, ...mel strasne lehky tah, tak jsem musel tahat s citem... Malej bracha: http://aukro.cz/popelnik-poldi-kladno-i6298369741.html Chuť docela příjemná, jednou jsem musel odklepnout a znovu zapálit, ale s tím já mívám problémy pořád. Mým favoritem stále zůstávají Olivy, takže musím vykouřit ty ostatní, aby nezabíraly místo.
eskimak Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Prave testujem Bull, zaciatok je velmi velmi slubny, paradna maduro sladka chut aj vona, cakam ale ci ma zlozi pod stol...
eskimak Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Tak takto rychlo som este cigaru nedal. Vrelo odporucam, bez chyb. Sila prekvapivo ok. Dik Bobe za tip!
eskimak Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Dam par obrazkov z poslednych dni:Quorum Corona - bez vyhrad, vyzreta v humidore naozaj neurazi. Asi najlacnejsia cigara co mi chuti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perdomo Grand Cru 2006 Connecticut Churchill - Dost slabe connecticut chute, velmi prevlada seno. Prva polovica bez sily, potom nabera na sile. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Flor de Oliva Maduro Torpedo - vyzreta v humidore asi rok. Niet co dodat, vyborne, absolutne neadekvatna chut vzhladom k cene (myslene pozitivne). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perdomo 20th Anniversary Robusto Maduro - slusne korenene chute Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rocky Patel Vintage 1990 Junior - vynikajuca komplexna cigara, vzhladom na velkost az neuveritelna doba horenia. Urcite planujem vyskusat aj dospele velkosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Herrera Esteli - "kubanska chut" ale aj za kubansku cenu. Radsej Kubu no urcite neurazi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rocky Patel Vintage 1992 Junior - menej vyzreta, menej vyrazne a komplexne chute ako Vintage 1990. V kazdom pripade stoji za skusku. Budem testovat aj vacsie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Liga Undercrown Robusto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Romeo y Julieta Wide Churchills - za mna velke sklamanie. Dost jemne chute, mal som od nej vacsie ocakavania. Celkovo malo vyrazna cigara, mozno som to sposobil velmi vyraznym jedlom predtym (piknantnym). V kazdom pripade sa mi to nezda a budem este testovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. San Lotano Bull Robusto - Dakujem za tip Bobovi, naozaj spica! Explozia maduro chuti, korenie, nasladle chute, velmi vyrazna vona. Spickova cigara. Nema sice uhladenost Melania od Olivy ale komplexnost tam je. Bal som sa sily ale asi som bol dobre pripraveny. Nakoniec som po nej zvladol este jednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Joya de Nicaragua Rosalones Half Corona - bez vyraznych chuti, nebudem opakovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ron Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Eskimak, díky za fotky a stručné poznatky a komenty k jednotlivým doutníkům. Udělal jsi mi opravdu po dlouhé době chutě :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se