Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ale na Amazonu ho mají taky. Jenže všude je kolem dvaceti liber.
huhu4d Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ja som ho kupoval na americkom sa mi zda. Pockaj pozriem historiu... Sent from my SM-T800 using Tapatalk
huhu4d Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 No kupoval som ho na americkom za 14.95usd. Ale teraz je uz za 24...https://www.amazon.com/gp/product/B00GHST1SQ/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 Pojdem v decembri do usa tak mozem doniest ked bude normalna cena... Sent from my SM-T800 using Tapatalk
AKUC Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 To je zakladni rada od Drew Estate, neco kolem 90,- Je to spis na takovy nenarocny koureni pri praci :-)nenáročné za to príjemné a ľahké, stojí to za to, vďaka Bobe
cema Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Lovečák... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Tak včera mi udělala pošťačka radost a přinesla mi opravené kukačky... Tak jsem zabrousil i do humidoru a udělal si hezký večer... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Lobber: to je No.4? Ak ano, ako chutil, horel? Ja som ho mal nedavno a sklamanie velke, ani chut ziadne terno, tiahol katastrofalne, 2x mi zhasol. Hned na to Partagas de luxe ktory som kupil prace preto ze mi v minuloati velmi pasoval, tentokrat tragedia .
Lobber Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Eskimak: Ano - D No4... U mě to naopak mělo kladnou odezvu. Co se týče hoření, tak bezproblémové i když od vyndání z humi, do doby kouření uběhla v celku delší doba. Hořel rovnoměrně a hladce. Popel vydržel bez problémů do půlky doutníků (i když jsem s ním nenacházel zrovna opatrně)... A co v chuti, tak z po začátků silná zemitá chuť s příměsí cedru, která se pak prolínala s výraznou chuti čokolády a něčeho co jsem nepoznal ( dle inf prý citron, ale nerozeznal jsem )... Ještě asi málo vycvičený jazyk :0D... Imho průběh kouření dokumentován pár cvaknutím . Pak tedy postnu... hodnotím tedy kladně.... - S Partagas d.luxe nemohu srovnat, jelikož se mi pod ruku ještě nedostal.
huhu4d Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Ja som mal zatial asi 5x partagas no4 a 4 z nich famozne a 1 bol uplna katastrofa. Daj mu este sancu mozno si mal len smolu...
eskimak Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Dik chalani, nezvyknem po prvom pokuse zlomit nad cigarou palicu. Beriem to teda tak ze ja som zacal od konca - vyzral som si tu katastrofu a teraz ma cakaju tie famozne 4ks
little_w Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Ja jsem zase dneska nevedel co, takze sazka na jistotu (Oliva V Belicoso)
hirsch Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Včerejší večerní posezení a LVH od Boba, pohodové kouření za skvělou cenu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Dneska jsem měl ten základní Oliva V Belicoso, až v poslední třetině mi chutnal. Už jsem na posledním srazu říkal, že bych potřeboval přístroj, který automaticky první třetinu doutníku vykouřil za mě, většinou to za kouření ani nestojí
little_w Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 La Aurora 107. Slusne koureni... koupil jsem pro jistotu celou krabici.
AKUC Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 A dnes tiež od Boba, Costa Robusto XL, skvelé fajčenie na 1,5 h
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Costa Sublima od BobaTexaský masakr motorovou pilou?
Josef01 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Včera jsem si dal Oliva V Melanio, od půlky byl opravdu fajn. V poslední době jsem asi nějakej zmlsanej a nechutná mi vyjma těch dávno zmiňovaných mých favoritů skoro nic i když to řadě lidí chutná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se