Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je zakladni rada od Drew Estate, neco kolem 90,-

Je to spis na takovy nenarocny koureni pri praci :-)

nenáročné za to príjemné a ľahké, stojí to za to, vďaka Bobe
Odesláno

Tak včera mi udělala pošťačka radost a přinesla mi opravené kukačky... Tak jsem zabrousil i do humidoru a udělal si hezký večer...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Lobber: to je No.4? Ak ano, ako chutil, horel? Ja som ho mal nedavno a sklamanie velke, ani chut ziadne terno, tiahol katastrofalne, 2x mi zhasol. Hned na to Partagas de luxe ktory som kupil prace preto ze mi v minuloati velmi pasoval, tentokrat tragedia :(.

Odesláno

Eskimak:

Ano - D No4... U mě to naopak mělo kladnou odezvu. Co se týče hoření, tak bezproblémové i když od vyndání z humi, do doby kouření uběhla v celku delší doba. Hořel rovnoměrně a hladce. Popel vydržel bez problémů do půlky doutníků (i když jsem s ním nenacházel zrovna opatrně)... A co v chuti, tak z po začátků silná zemitá chuť s příměsí cedru, která se pak prolínala s výraznou chuti čokolády a něčeho co jsem nepoznal ( dle inf prý citron, ale nerozeznal jsem )... Ještě asi málo vycvičený jazyk :0D... Imho průběh kouření dokumentován pár cvaknutím . Pak tedy postnu...

hodnotím tedy kladně....

- S Partagas d.luxe nemohu srovnat, jelikož se mi pod ruku ještě nedostal.

Odesláno

Dik chalani, nezvyknem po prvom pokuse zlomit nad cigarou palicu. Beriem to teda tak ze ja som zacal od konca - vyzral som si tu katastrofu a teraz ma cakaju tie famozne 4ks :)

Odesláno

Dneska jsem měl ten základní Oliva V Belicoso, až v poslední třetině mi chutnal. Už jsem na posledním srazu říkal, že bych potřeboval přístroj, který automaticky první třetinu doutníku vykouřil za mě, většinou to za kouření ani nestojí :)

Odesláno

Včera jsem si dal Oliva V Melanio, od půlky byl opravdu fajn. V poslední době jsem asi nějakej zmlsanej a nechutná mi vyjma těch dávno zmiňovaných mých favoritů skoro nic i když to řadě lidí  chutná. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...