little_w Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Ja to pochopil tak, ze tech 7 ma jenom Bob Tak to jsem si oddychl, ze nejsem az tak pozadu s tim jednim kouskem
bohus76 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Josef01 , bacha na ochránce lidských práv přesně jak píše Bob, popelník Poldi ja naprostý základ... Mám pocit, že jich bude určitě víc. Prověříme to : Tikal 2xBert 1xBob 1xHirsch 1xCema 1xLittleW 1xDělá v tom Radek bordel,jeden mám i já a jeden má i Andrew,takže celkem 9ks.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Já se dnes v podvečer, když konečně zalezlo to otravné žluté, přesunul na balkon (já vím, že to je lodžie) a zpopelním uškudleného Costu Platinum. Skvělá konstrukce a tah, popel drží, chuťovně o třídu lepší než základní řada. Moje náčinia Kup si pořádné cuttery, tyhle dva jsem taky měl a jsou na h... Plastový se rychle ztupí a s kleštěmi střihnout větší nebo utaženější doutník skoro nejde. Popelník mám ještě pořád, tohle s ním udělalo počasí po půl roce na balkoně a to na něj neprší, jen svítí slunce.
little_w Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Mne nejak dosla inspirace... takze zase La Aurora 107. A popelnik mi nebledne
bohus76 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Popelníkem můžeš házet prasátka po sousedech Honzo :-)
Tikal Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 (upraveno) Bordel v tom nedělám, napsal jsem ty, co vím a předpokládal jsem, že se ostatní majitelé dopíší... Popelník Poldi, jako znak příslušnosti ke klubu - sčítání lidu : Tikal 2xBert 1xBob 1xHirsch 1xCema 1xLittleW 1xBohus76 1xAndrew 1x Upraveno 14. září 2016 uživatelem Tikal
Andrew Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Andrew má 2 (jeden po dědovi) Popelník Poldi, jako znak příslušnosti ke klubu - sčítání lidu : Tikal 2x Bert 1x Bob 1x Hirsch 1x Cema 1x LittleW 1x Bohus76 1x Andrew 2x
bohus76 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Bordel v tom nedělám, napsal jsem ty, co vím a předpokládal jsem, že se ostatní majitelé dopíší...Jen jsem trochu rýpal,no :-) Nechtěl jsem dělat nějaké seznamy,některé členy to dráždí jak červený hadr býka :-)
Návštěvník Jagman Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Popelník Poldi, jako znak příslušnosti ke klubu - sčítání lidu : Tikal 2x Bert 1x Bob 1x Hirsch 1x Cema 1x LittleW 1x Bohus76 1x Andrew 2x Jagman 1x
Josef01 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Chlapi chápu vás, ale co to má společného s doutníky? http://www.fanklubpoldikladno.cz
nividic Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Kdysi jsem viděl malej poldi popelňajs, neví někdo, jestli to byl bastl nebo se dělal origo? Event. kdyby někdo uměl guuglit líp než já, byl bych vděčnej za link. Ď.
Tikal Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Chlapi chápu vás, ale co to má společného s doutníky? http://www.fanklubpoldikladno.cz No, mohlo by se to dát použít jako popelník Malá jsou také
little_w Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 (upraveno) Ten je roztomilej, ten chci! EDIT: Ja vedel, ze chci jeste neco jineho. Panove, nema nahodou nekdo naplanovanou cestu do Excalibur City? Pisu to sem skoro s provinilym pocitem, ale Bobe, fakt nic proti, jenom furt nemas na sklade ty Rocky Patel U tebe objednavam vsechno ostatni Za mesic budu v Cesku, ale nemobilni, tak si tam zase nazajedu. Ja jen kdyby nahodou. Upraveno 15. září 2016 uživatelem little_w
Návštěvník Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 no autom z Prahy a este pri tych obchadzkach a upravach cesty tam je cesta fakt silena .... ale za par korun sa tam snad dostanes autobusom :-) posledna navsteva tam vizerala prijemne , hlavne ceny :-) a doporucujem nakupovat v EUR je to o par drobnych vyhodnejsie ako v Kc .... trebars : PERDOM LOT 23 maduro TORO 3.00 EURPERDOMO 20th aniversary maduro robusto 3.20 EURXEN by nish ROCKY PATEL robusto 2.00 EURRP Royale corona 3.00 EURRP vintage 1992 , 1990 robusto 3.20 EURRP decade robusto 3.20 EURatd atd atd ..... ani v cenniku neboli take ceny jak priamo v walk-in humidore , a zase naopak niektore akciove ceny co boli v cenniku neplatili :-)))))) ale vseobecne Rocky Patel a Perdomo tam je snad cely sortiment za take ceny ake clovek nikde inde nezozenie.... kodicia doutnikov OK ..... este ked to tak zhodnotim tak kuba co tam je tak za mna osobne nic moc kvalita , par peknych olejnatych kuskov ale ostatok priemer az bieda ala vyschle krycie listy i ked vlhkost tam je OK... a ceny za kubu taktiez nic moc inac neviem no .... co kazdy ocakava o Rocky Patela .... jako ziadna vyhra to nie je , ani SUPERLIGERO (4.40 EUR) nie je ziadny pecka doutnik , trebars na Olivu sa nechyta.... jediny RP ktory ma intenzitu a malinko sily je RP Royale hlavne vo formate corona ...ostatok vintage seria , decade atd atd jako nesu zle doutniky ale ak nieko hlada vyraznu aroma a silu tak bude sklamany .... v dnesnej dobe sa da daleko lepsie vybrat ako RP .... v poslednej dobe jednoznacny favorit TORANO EXODUS 1959 50 years torpedo .... kusok ktory sa v CR da zohnat po zlave v cene malinko cez 100Kc a ponukne fakt dezertny sladky zazitok ... takto si predstavujem nasladle cokoladove maduro .... :-)
little_w Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 No, urcite se tam busem dostanu, ale budu mit k dispozici jeden jediny den, takze to neni moc realne. Kdybych byl jenom linej, tak to sem ani nepisu... ale ja se tam proste nemam sanci dostat.
Bob Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Ja jsem RP poptal, ale zatim zadna odpoved :-( Super ligero je fajn, predevcirem jsem jeden mel, zbytek jsem nemel a neni cas to zkouset :-)
Lobber Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Bobe, zkoušel jsi Michala Baštu??? Nedávno jsem tam byl a od RP měl napěchovaný regál...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se