Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Josef01 , bacha na ochránce lidských práv :lol2:

přesně jak píše Bob, popelník Poldi ja naprostý základ...  Mám pocit, že jich bude určitě víc.

Prověříme to :

Tikal   2x

Bert    1x

Bob    1x

Hirsch 1x

Cema 1x

LittleW 1x

Dělá v tom Radek bordel,jeden mám i já a jeden má i Andrew,takže celkem 9ks.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já se dnes v podvečer, když konečně zalezlo to otravné žluté, přesunul na balkon (já vím, že to je lodžie) a zpopelním uškudleného Costu Platinum. Skvělá konstrukce a tah, popel drží, chuťovně o třídu lepší než základní řada.

post-147-0-27770700-1473788157_thumb.jpg

Moje náčinia

Kup si pořádné cuttery, tyhle dva jsem taky měl a jsou na h... Plastový se rychle ztupí a s kleštěmi střihnout větší nebo utaženější doutník skoro nejde. Popelník mám ještě pořád, tohle s ním udělalo počasí po půl roce na balkoně a to na něj neprší, jen svítí slunce. :)

post-147-0-95998300-1473788157_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Bordel v tom nedělám, napsal jsem ty, co vím a předpokládal jsem, že se ostatní majitelé dopíší...

Popelník Poldi, jako znak příslušnosti ke klubu

- sčítání lidu :

Tikal       2x

Bert        1x

Bob         1x

Hirsch     1x

Cema      1x

LittleW     1x

Bohus76  1x

Andrew    1x

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Andrew má 2 (jeden po dědovi)

- sčítání lidu :

Tikal       2x

Bert        1x

Bob         1x

Hirsch     1x

Cema      1x

LittleW     1x

Bohus76  1x

Andrew    2x

Odesláno

Bordel v tom nedělám, napsal jsem ty, co vím a předpokládal jsem, že se ostatní majitelé dopíší...

Jen jsem trochu rýpal,no :-) Nechtěl jsem dělat nějaké seznamy,některé členy to dráždí jak červený hadr býka :-) 

Návštěvník Jagman
Odesláno

- sčítání lidu :

Tikal       2x

Bert        1x

Bob         1x

Hirsch     1x

Cema      1x

LittleW     1x

Bohus76  1x

Andrew    2x

Jagman   1x

Odesláno

Kdysi jsem viděl malej poldi popelňajs, neví někdo, jestli to byl bastl nebo se dělal origo? Event. kdyby někdo uměl guuglit líp než já, byl bych vděčnej za link. Ď.

Odesláno (upraveno)

Ten je roztomilej, ten chci! :D

EDIT: Ja vedel, ze chci jeste neco jineho. Panove, nema nahodou nekdo naplanovanou cestu do Excalibur City? Pisu to sem skoro s provinilym pocitem, ale Bobe, fakt nic proti, jenom furt nemas na sklade ty Rocky Patel :) U tebe objednavam vsechno ostatni ;) Za mesic budu v Cesku, ale nemobilni, tak si tam zase nazajedu. Ja jen kdyby nahodou.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

no autom z Prahy a este pri tych obchadzkach a upravach cesty  tam je cesta fakt silena ....

ale za par korun sa tam snad dostanes autobusom   :-)

posledna navsteva   tam vizerala   prijemne ,  hlavne ceny   :-)  a doporucujem nakupovat v EUR  je to o par drobnych vyhodnejsie ako v Kc ....

trebars :

PERDOM LOT 23 maduro TORO                    3.00 EUR

PERDOMO 20th aniversary maduro robusto   3.20 EUR

XEN by nish  ROCKY PATEL  robusto              2.00 EUR

RP Royale corona                                            3.00 EUR

RP vintage 1992 , 1990  robusto                      3.20 EUR

RP decade  robusto                                          3.20 EUR

atd atd atd    .....

ani v cenniku neboli take ceny jak priamo v walk-in humidore  ,  a zase naopak niektore akciove ceny co boli v cenniku neplatili   :-))))))

ale vseobecne    Rocky Patel a Perdomo  tam  je snad cely sortiment za take ceny ake clovek nikde inde nezozenie....

kodicia doutnikov OK  .....

este ked to tak zhodnotim  tak  kuba co tam je   tak za mna osobne nic moc  kvalita ,  par peknych olejnatych kuskov ale ostatok priemer az  bieda   ala vyschle krycie listy   i ked vlhkost tam je OK... a ceny za kubu taktiez nic moc

inac   neviem no .... co kazdy ocakava o Rocky Patela  ....  jako ziadna vyhra to nie je ,  ani SUPERLIGERO (4.40 EUR)  nie je ziadny pecka doutnik ,  trebars na Olivu sa nechyta....   jediny RP ktory ma intenzitu a malinko sily je  RP Royale hlavne vo formate corona ...

ostatok vintage seria , decade  atd atd   jako nesu zle doutniky ale ak nieko hlada vyraznu aroma a silu tak bude sklamany ....   

v dnesnej dobe sa da  daleko lepsie vybrat ako RP   ....

v poslednej dobe   jednoznacny favorit   TORANO EXODUS 1959 50 years  torpedo .... kusok ktory sa v CR da zohnat  po zlave  v cene malinko cez 100Kc   a  ponukne fakt dezertny sladky zazitok  ... takto si predstavujem nasladle cokoladove maduro .... :-)

Odesláno

No, urcite se tam busem dostanu, ale budu mit k dispozici jeden jediny den, takze to neni moc realne. Kdybych byl jenom linej, tak to sem ani nepisu... ale ja se tam proste nemam sanci dostat.

Odesláno

Ja jsem RP poptal, ale zatim zadna odpoved :-(

Super ligero je fajn, predevcirem jsem jeden mel, zbytek jsem nemel a neni cas to zkouset :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...