Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja som dnes spopolnil dobre odlezany Flor de Oliva Torpedo - a neuveritelne, ale za menej ako 120Kc bezchybna konstrukcia, perfektny tah a horenie, velmi prijemna chut.

Odesláno

Jinak, já udržuji v humi mezi 65-70% a celkem mi to vyhovuje...

Tedy je fakt, že nekupuji moc do zásoby ( cca na 14 dní ). Tak že, to ani nemá čas se nějak *znehodnotit*...

Eskimaku : Ano za ty peníze to je dobré pokouření

Odesláno

Ano, je skvělý do začátku do konce... Mám na Vidii rád takovou tu nenásilnou sladkost po kokosu která se ve spojení s kávou nádherně doplňuje a vytváří na jazyku takovou nepopsatelnou kombinaci chuti...

Odesláno (upraveno)

To vypadá na vydatnou snídani... Dobrý výběr, Milles F. byl i můj kousek mezi prvními :0)

Pořádně si ho vychutnej

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

ja som tiez nemal z Kub objednavanych v DE ani jednu plesnivu, ani len naznak, vsetky TOP, ani nepopraskane, neobuchane, ani ked boli kupovane ako kusovky

samozrejme, ze v krabici sa najde zopar, ktore su ubalene dost na fest a to potom nehori dobre a je s tym kopa starosti, proste loteria :(

Odesláno

ja som tiez nemal z Kub objednavanych v DE ani jednu plesnivu, ani len naznak, vsetky TOP, ani nepopraskane, neobuchane, ani ked boli kupovane ako kusovky

samozrejme, ze v krabici sa najde zopar, ktore su ubalene dost na fest a to potom nehori dobre a je s tym kopa starosti, proste loteria :(

A presne o tom to je. Aj ked je to dobre skladovane tak je to loteria. Skus najst zly kus v krabici Liga Privada ci Oliva V.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...