JoyStick Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tož já též. Ukořistil jsem poslední pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Hmmm, no tak nic, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Jeste tam ubytka jsou. Asi ne v hlavni budove, ale kousek bokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Jeste maj apartmany. Nebo muzes spat s konma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Dneska lahodný Quai D'orsay No. 54, který si určitě zopakuju Rum jsem dnes vybíral podle barvy Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ten jsem mel v Barcelone a byl moc dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ten jsem mel v Barcelone a byl moc dobrejJe parádní, příště ho zkusím s nějakým dobrým dezertem (třeba créme brulée, jak se doporučuje), v lepším rozmaru a pokud možno ve větším teple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Spinnaker boom v akci .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Katamaran? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Kdepak, pořádná severská jednotrupová ocelovka. Foto až najdu, tak pošlu SZ. Teď ji tahám z Baltu do Chorvatska. Děsná sranda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Kdepak, pořádná severská jednotrupová ocelovka. Foto až najdu, tak pošlu SZ. Teď ji tahám z Baltu do Chorvatska. Děsná sranda ...Vyzeralo to ako vyvysene miesto kormidelnika na kate. Akcie znie mega super. Teda predpokladam ze ju 'tahas' po vode okolo europy. Budem rad ak posles foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Právě si já idiot vymyslel, že první půlka půjde kanálama z Lubecku do Marseille. Já se taaaak těším na moře ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Právě si já idiot vymyslel, že první půlka půjde kanálama z Lubecku do Marseille. Já se taaaak těším na moře ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Právě si já idiot vymyslel, že první půlka půjde kanálama z Lubecku do Marseille. Já se taaaak těším na moře .....Stejne ti zavidim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 @Bert, ako ide cesta? More stale v nedohladne? Co by som dal za to hojdat sa teraz na lodi, hoci aj na kanale. Aktualne Rocky Patel Sun Grown Maduro Robusto, vyborna zalezitost, konstrukcia/horenie/tah na jednicku, chut extremne prijemna kakaova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Zrovna jsem na akci s Rocky Patelem, dobry doutniky a je to fakt prijemnej chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 A ma i rad hodinky, mimo PP, AP ma rad Carl F Bucherer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Parada! Pozdravuj Rockyho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 (upraveno) Večerní pohoda Upraveno 29. září 2019 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Neděle se vydařila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se