Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

..... co komu chutná ....

Kuba. :D

A Tikal ma pravdu. Piste recenze na etrafika a dejte sem vas nick (u me je to jasne :)). A dostupne to budete mit taky kdekoliv.

Odesláno

Akorat si to hodnoceni cucam z prstu, musim to jeste nejak domyslet :-) ale celkove co je pres 8 ma u me stejne jako v tabulce zelenou

Odesláno

To me taky napadlo aby sel urcit pomer cena vykon :-)

Ono je taky treba hodnoceni konstrukce, horeni dost naprd z jednoho az tri kusu, protoze pokud jsou ze spatny varky muzou byt blby vsechny a zkazi to povest jinak dobrym doutnikum viz Party D4 vyse ...

Odesláno

Chlapci nepouštějte se do podrobností,určitě bude stačit celkové hodnocení,  ale určitě bych rozdělil Kubu a Nekubu, jinak to nemůže být objektivní...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Máte to málo barevný, kluci. A chybějí vám tam vlaječky. A m.n. co kdybys tam ještě uváděl pozici v humidoru a pozici doutníku ringem nahoru/dolů. :lol2:

Ono vás to přejde....

Odesláno

Hele nech mě, jo... :) Já psal, že si to dělám pro sebe a kdo chce může se přidat, nic víc za tím nehledej, já už cca 2 měsíce hledám způsob, jak si hezky vést doutníkotéku a zatím mi tohleto vyhovuje nejvíc... :)

Odesláno

Tak takovouhle zásobu jsem nečekal. A že budu mít tak brzo druhej humidor, taky ne. Už se těším, až se do toho pustím. :cigar: Ale s mojí frekvencí bych řekl, že zimu s tím v pohodě přečkám. :rolleyes:

Návštěvník Kamil
Odesláno

To vypadá zajímavě, nová velikost. Kde a za kolik byly? A nemá někdo jeden na ochutnání? Prodej, výměna, cokoliv, nespěchá to. :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nevím jak nová velikost to je ...

Tady je článeček.

Pak dejte vědět, jak vám chutnaly.

Odesláno

Aha, kdo ví jak je to starý. Beztak jsme sto let za vopicema. Na mě byl docela silnej. Hořelo to pravidelně, popel držel v rámci možností shortfilleru tak do 2 cm. Identifikovat chutě po mně nechtějte.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...