m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 (upraveno) No však ten GoogleDisk... Dám to teď během odpoledne do kupy a uvidíte... Upraveno 23. září 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Ok :-) ja ten Gdisk nezkousel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Vymýšlíte vymyšlené... http://doutniky.etrafika.cz/index.php?action=browse_brand& jenže je v tom ta subjektivita.To znám. Taky jsem tam přispěl, ale mě šlo spíš o názory lidí tady na Chmgu a lidí, kteří se navzájem znají, odhadnou co komu chutná atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 ..... co komu chutná ....Kuba. A Tikal ma pravdu. Piste recenze na etrafika a dejte sem vas nick (u me je to jasne ). A dostupne to budete mit taky kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Tak tabulka už nám frčí jako blázen, Bob to plní jedna radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Akorat si to hodnoceni cucam z prstu, musim to jeste nejak domyslet :-) ale celkove co je pres 8 ma u me stejne jako v tabulce zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Nebudem psát i přibližnou cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 To me taky napadlo aby sel urcit pomer cena vykon :-)Ono je taky treba hodnoceni konstrukce, horeni dost naprd z jednoho az tri kusu, protoze pokud jsou ze spatny varky muzou byt blby vsechny a zkazi to povest jinak dobrym doutnikum viz Party D4 vyse ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Chlapci nepouštějte se do podrobností,určitě bude stačit celkové hodnocení, ale určitě bych rozdělil Kubu a Nekubu, jinak to nemůže být objektivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Tak takhle nějak to vypadá: moje tabulka: Bobova tabulka: Kdo se k nám přidá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Máte to málo barevný, kluci. A chybějí vám tam vlaječky. A m.n. co kdybys tam ještě uváděl pozici v humidoru a pozici doutníku ringem nahoru/dolů. Ono vás to přejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Hele nech mě, jo... Já psal, že si to dělám pro sebe a kdo chce může se přidat, nic víc za tím nehledej, já už cca 2 měsíce hledám způsob, jak si hezky vést doutníkotéku a zatím mi tohleto vyhovuje nejvíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Tak takovouhle zásobu jsem nečekal. A že budu mít tak brzo druhej humidor, taky ne. Už se těším, až se do toho pustím. Ale s mojí frekvencí bych řekl, že zimu s tím v pohodě přečkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Jaky to jsou Quintera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Favoritos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 To vypadá zajímavě, nová velikost. Kde a za kolik byly? A nemá někdo jeden na ochutnání? Prodej, výměna, cokoliv, nespěchá to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 No já to všechno koupil i s bednou od Horheho. Takže zatím mám tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Nevím jak nová velikost to je, ale u nás to neprodávaj. Kupoval jsem je na cigarworld.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Nevím jak nová velikost to je ...Tady je článeček. Pak dejte vědět, jak vám chutnaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Aha, kdo ví jak je to starý. Beztak jsme sto let za vopicema. Na mě byl docela silnej. Hořelo to pravidelně, popel držel v rámci možností shortfilleru tak do 2 cm. Identifikovat chutě po mně nechtějte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se