Bob Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 a kdy chces objednavat? asi bych se pridal kdyby to nevadilo, ale musim vymyslet co :-) to bude orisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 a kdy chces objednavat? Za týden, 14 dní, měsíc... Nepospíchám, nějakou menší zásobu mám. to bude orisekTo mi povídej, ležel jsem v tom dva večery. Nechce se někdo přidat? Jeremy? Je to spolehlivý shop, vždy přišlo včas a dobře zabaleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Narychlo takto :-)Jeste to ale musim poladit a promyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Za týden, 14 dní, měsíc... Nepospíchám, nějakou menší zásobu mám. To mi povídej, ležel jsem v tom dva večery. Nechce se někdo přidat? Jeremy? Je to spolehlivý shop, vždy přišlo včas a dobře zabaleno.Já bych se taky přidal, pokud mě vemete do party. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Já bych se taky přidal, pokud mě vemete do party.Jasně. Řekněme do konce týdne to dáme dohromady? BTW, mám tady už nepoužívanou plechovou dózu, použitelnou jako dočasný humidor. Maximální odpovídající délka doutníku 12 cm, 14 cm když je jich pár a dají se našikmo. Nechce se mi to vyhazovat, věnuji zadarmo, ale nikam neposílám, musí si někdo přijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 to je skody, to je skody... zrovna neco takoveho by se mi siklo na tabak. resim to namocenou vatou a tak podobne. vysycha mi tabak do fajfky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 to je skody, to je skody... zrovna neco takoveho by se mi siklo na tabak. resim to namocenou vatou a tak podobne. vysycha mi tabak do fajfky Kdy pojedeš do Česka? Kamarád vymyslel na tabák použití dózy z Ikea. Dózy se jmenují DROPPAR, jsou v různých velikostech z matného skla/plastu, víko těsní a na něj by se přilepil obyčejný zvlhčovač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 diky Kamile. urcite pojedu v cervnu... chci i v breznu, ale to je nejiste. to neres. ja objednal podobnej zvlhcovac: (zdroj) ale diky moc za nabidku, snaha se ceni. a pri mem dnesnim rozpolozeni dvojnasob. klidne to nekomu dej, ja to budu mit do te doby urcite vyresene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Btw jaky pouzivate zvlhcovace? Ja mam jeden klasickej a dva gelovy, jsou drazsi, ale prijde mi ze dyl vydrzi a jsou antisepticky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 (upraveno) Ten Excalibur je hodně dobrej! Jak se dá stát členem klubu? Nikde jsem tam podmínky nenašel...Jinak jako cestovní humidor používám plechovku od kafe a v ní zvlhčovač za pár kaček a na cesty je to ideální řešení.. edit: zvlhčovač v humidoru mám gelovej Xikar, na cesty obyč. Upraveno 18. února 2013 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Ten Excalibur je hodně dobrej! Jak se dá stát členem klubu? Nikde jsem tam podmínky nenašel...Myslím, že po první objednávce nad tisíc se stáváš členem automaticky. Sleva je jen pár procent, ale potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Tak já jdu objednávat...jen škoda, že nemají poštovný zdarma od určité výše objednávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 A proč neobjednáš s námi dohromady? EDIT: Už to vidím, jsi z Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 to je skody, to je skody... zrovna neco takoveho by se mi siklo na tabak. resim to namocenou vatou a tak podobne. vysycha mi tabak do fajfky To se dělá Honzo jinak.Střep z nového květináče /pro jistotu vyvařeného/ se nechá cca půl hodiny ležet ve vodě /převařené z konvice/,nechá okapat a šup do tabáku.V případě nutnosti celý postup opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 to jsem zkousel, nepripadalo mi, ze to ma nejaky ucinek. ve vode jsem to nechal ponorene asi tak dve hodky, tak nejaka vlhkost by tam byt mela. no, treba ty "kapsle" budou fungovat lip... mozna jsou z porovatejsiho materialu nebo co. uvidime.To se dělá Honzo jinak.Střep z nového květináče /pro jistotu vyvařeného/ se nechá cca půl hodiny ležet ve vodě /převařené z konvice/,nechá okapat a šup do tabáku.V případě nutnosti celý postup opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Asi jsem byl hodný, dnes jsem dostal od bábovky předčasně dárek k mému svátku, který se blíží... Minihumidor a pár príma kousků do něj... Upraveno 22. února 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nem00 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 V pondelok idem do Dominikánskej rep. oplatí sa tam kúpiť nejaké cigary? Nepoznám tamojšie značky tak ak vy nejaké poznáte poraďte čo by sa oplatilo kúpiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Asi jsem byl hodný, dnes jsem dostal od bábovky předčasně dárek k mému svátku, který se blíží... Minihumidor a pár príma kousků do něj... Hezky pritelkyne ma dobry vkus, uz jsi mel maduro nekdy pred tim? Docela mazec, alespon pro me, motala se mi po nich hlava :-) V pondelok idem do Dominikánskej rep. oplatí sa tam kúpiť nejaké cigary? Nepoznám tamojšie značky tak ak vy nejaké poznáte poraďte čo by sa oplatilo kúpiť. Znamy privezl kdysi doutniky Aurora a byly spickovy, ale typ uz si nepamatuju, bylo to velikosti cca robusto Upraveno 22. února 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Bob: právě, že neměl Ty dvě cohiby jsou sigloII, ty mám moc rád, takže ty potěšily, ale k tomu Maduru mám zatím respekt no Myslím, že tomu dám ještě čas, než se do toho pustím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Dobrý poměr cena/chuť mají podle mě ty již jednou zmíněné Jose L. Piedra. Zkoušel jsem více druhů této značky a všechny byly fajn. Já je kupuji v Don Pealo - http://obchod.donpealo.cz/Doutniky-vlhke . Mají docela dost prodejen. Taky jsou fajn doutníky zn. Bundle Selection. Ty mají např. v tabáku naproti La Bodeguita v Kaprovce (nahoře u východu z Metra Staroměststká). Mají je až úplně dole v humidoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se