Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

a kdy chces objednavat?

Za týden, 14 dní, měsíc... Nepospíchám, nějakou menší zásobu mám.:)

to bude orisek

To mi povídej, ležel jsem v tom dva večery.

Nechce se někdo přidat? Jeremy? Je to spolehlivý shop, vždy přišlo včas a dobře zabaleno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za týden, 14 dní, měsíc... Nepospíchám, nějakou menší zásobu mám.:)

To mi povídej, ležel jsem v tom dva večery.

Nechce se někdo přidat? Jeremy? Je to spolehlivý shop, vždy přišlo včas a dobře zabaleno.

Já bych se taky přidal, pokud mě vemete do party.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Já bych se taky přidal, pokud mě vemete do party.

Jasně.:) Řekněme do konce týdne to dáme dohromady?

BTW, mám tady už nepoužívanou plechovou dózu, použitelnou jako dočasný humidor. Maximální odpovídající délka doutníku 12 cm, 14 cm když je jich pár a dají se našikmo. Nechce se mi to vyhazovat, věnuji zadarmo, ale nikam neposílám, musí si někdo přijet.

post-147-020360500 1361137860.jpg

post-147-055150000 1361137866.jpg

post-147-049368000 1361137871.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

to je skody, to je skody... zrovna neco takoveho by se mi siklo na tabak. resim to namocenou vatou a tak podobne. vysycha mi tabak do fajfky :(

Kdy pojedeš do Česka?

Kamarád vymyslel na tabák použití dózy z Ikea. Dózy se jmenují DROPPAR, jsou v různých velikostech z matného skla/plastu, víko těsní a na něj by se přilepil obyčejný zvlhčovač.

Odkaz ke komentáři

Ten Excalibur je hodně dobrej! Jak se dá stát členem klubu? Nikde jsem tam podmínky nenašel...Jinak jako cestovní humidor používám plechovku od kafe a v ní zvlhčovač za pár kaček a na cesty je to ideální řešení..

edit: zvlhčovač v humidoru mám gelovej Xikar, na cesty obyč.

Upraveno uživatelem Mirek24
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Ten Excalibur je hodně dobrej! Jak se dá stát členem klubu? Nikde jsem tam podmínky nenašel...

Myslím, že po první objednávce nad tisíc se stáváš členem automaticky. Sleva je jen pár procent, ale potěší.:)

Odkaz ke komentáři

to je skody, to je skody... zrovna neco takoveho by se mi siklo na tabak. resim to namocenou vatou a tak podobne. vysycha mi tabak do fajfky :(

To se dělá Honzo jinak.Střep z nového květináče /pro jistotu vyvařeného/ se nechá cca půl hodiny ležet ve vodě /převařené z konvice/,nechá okapat a šup do tabáku.V případě nutnosti celý postup opakovat.

Odkaz ke komentáři

to jsem zkousel, nepripadalo mi, ze to ma nejaky ucinek. ve vode jsem to nechal ponorene asi tak dve hodky, tak nejaka vlhkost by tam byt mela. no, treba ty "kapsle" budou fungovat lip... mozna jsou z porovatejsiho materialu nebo co. uvidime.

To se dělá Honzo jinak.Střep z nového květináče /pro jistotu vyvařeného/ se nechá cca půl hodiny ležet ve vodě /převařené z konvice/,nechá okapat a šup do tabáku.V případě nutnosti celý postup opakovat.

Odkaz ke komentáři

Asi jsem byl hodný, dnes jsem dostal od bábovky předčasně dárek k mému svátku, který se blíží... Minihumidor a pár príma kousků do něj... :smoke:

obraacutezek-9kopie_zpsfcbf23d4.jpg

Hezky :thumbsup_anim: pritelkyne ma dobry vkus, uz jsi mel maduro nekdy pred tim? Docela mazec, alespon pro me, motala se mi po nich hlava :-)

V pondelok idem do Dominikánskej rep. oplatí sa tam kúpiť nejaké cigary? Nepoznám tamojšie značky tak ak vy nejaké poznáte poraďte čo by sa oplatilo kúpiť.

Znamy privezl kdysi doutniky Aurora a byly spickovy, ale typ uz si nepamatuju, bylo to velikosti cca robusto

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

Dobrý poměr cena/chuť mají podle mě ty již jednou zmíněné Jose L. Piedra. Zkoušel jsem více druhů této značky a všechny byly fajn. Já je kupuji v Don Pealo - http://obchod.donpealo.cz/Doutniky-vlhke . Mají docela dost prodejen.

Taky jsou fajn doutníky zn. Bundle Selection. Ty mají např. v tabáku naproti La Bodeguita v Kaprovce (nahoře u východu z Metra Staroměststká). Mají je až úplně dole v humidoru.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...