Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poznáš,časem...

Bob a Kamil hoši hoši,vy jste netrpělivý já nechám RA tak měsíc uležet a pak se uvidí a ten megabarevnej doutník sežehnu asi v neděli a jsem zvědavý,jestli budu mít křivé slovo,nebo ne.

Odesláno (upraveno)

Poznáš,časem...

Bob a Kamil hoši hoši,vy jste netrpělivý já nechám RA tak měsíc uležet a pak se uvidí a ten megabarevnej doutník sežehnu asi v neděli a jsem zvědavý,jestli budu mít křivé slovo,nebo ne.

Ty RA uz lezi 20 dni v humidoru, to by melo stacit, respektive ten co jsem mel byl super!

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

To Wanderer: Az budeme s Frakem priste objednavat z de tak ti prihodime nejaky Aging Room M356, to je fakt maso, ty Havao nevim nevim ...

Odesláno

No někdy to rozebereme. Strávil jsem tam dost dlouhých měsíců. Tam kolikrát špatnost je dar z nebes a vytržení z reality. Tam začne chlastat tvrdej i zatvrzelej abstinent o kouření nemluvě. :lol2:  

Odesláno

Hele až budete objednavat ty AR vemu si taky dva kousky , už pomalu nemam co hulit :-D jak mam k dispozici balkona a dobrou společnost co neprská tak jsem dal každej den minimalně jeden kousek .

Návštěvník Kamil
Odesláno

Objednavka neni asi problem, ale je potreba toho vzit vic aby se rozdelilo postovny ...

Jaka je to adresa, pls.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Recenze doutniku piste sem, prosim.

Budu tam postupne pridavat, pripomente mi (s odkazem a pres SZ), kdybych na nejakou nebo nekoho zapomnel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...