Bob Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Bob: právě, že neměl Ty dvě cohiby jsou sigloII, ty mám moc rád, takže ty potěšily, ale k tomu Maduru mám zatím respekt no Myslím, že tomu dám ještě čas, než se do toho pustím... Rozhodne bych do toho sel za strizliva, nebo jen po 1-2 sklenickach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 ... Minihumidor a pár príma kousků do něj... Stanislaw jsou který druh? Napiš jak ti chutnaly. Byl jsem si v Dlouhé vyzvednout popelník a koupil Stanislaw torpedo (ještě jsem nezkusil) a malou Perlu vintage, což byla docela síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Popelník se povedl, imho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Já jsem si pořídil tudleten do auta a do golfovýho vozejku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Ty kouříš v autě doutníky? Popelník je pěknej, odkud je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Jojo, jezdím do práce denně přes centrum. Lepší zábavu si neumím představit. Ráno jdu cvičit, pak si pustím muziku, zapálím doutník a jedu si stoupnout do fronty. Dokuřuju pravidelně na Pankráci, parkuju na Budějárně :-)Jmenuje se "Stinky Cigar" a koupil jsem na eBay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Popelník se povedl, imho.Parada! Ale nic pro me, vzhledem k tomu ze doma mam zakaz :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Daruji tyto 4 doutniky, dnes jsem se ujistil ze mi nechutnaji a vyhodit je zase skoda, treba nekomu udelaji radostJsou to flor de selva villa zamorano - Honduras, velikost robusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Ok, stejne bude nejaka ta objednavka z excalibru pres tebe tak udelame predani pri jednom :-) Kdyz ti nebudou chutnat tak muzes tri poslat dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Objednavka doutniku u excalibur, za me takto pokud to bude mozne.Dik predem, posli cislo uctu a cenu po klubove sleve :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Jo jo doutníky :-) Romeo y Julieta Churchill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 A včera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Konecne je zase co kourit! :-) Diky Kamile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Diky KamileNení zač, rádo se stalo. Daruji tyto 4 doutniky, dnes jsem se ujistil ze mi nechutnaji a vyhodit je zase skoda, treba nekomu udelaji radostJsou to flor de selva villa zamorano - Honduras, velikost robustoTakže kdyby měl někdo zájem, má je u mne. Ani jsem nezkoušel, nesedí mi jejich vůně (půjdou z humidoru do sáčku a do lednice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Takže kdyby měl někdo zájem, má je u mne. Ani jsem nezkoušel, nesedí mi jejich vůně (půjdou z humidoru do sáčku a do lednice). Tak alespon mame stejny vkus, ja zase vyzkousim ty dva tipy od tebe (RJ & J.L.Piedra) a dam vedet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Tady je jeste rozlozeni tabakovych listu dle sily a chuti na rostline tabaku, to jeste myslim v tomto vlakne nebylo, jeste se dale barva lisi poctem a delkou fermentace, napriklad maduro zraje dele nez rostlina roste, nekdy i rok a je pouze z vrchnich listu.Nejkvalitnejsi listy jsou "medio tiempo" ktere jsou pouze prvni dva listy na rostline tabaku a ne na kazde rostline! Pouzivaji se jen do nejkvalitnejsich-nejdrazsich doutniku do sameho stredu doutniku. Doutniky Cohiba Behike coz je nejprestiznejsi doutnik od Cohiby by mely byt cele z techto listu. Prekladat to nemusim ne? :-) What makes up a Cigar The Cigar Filler FillerThe filler is the heart of the cigar and is a combination of leaves from the top, middle and bottom of the tobacco plant that are normally used for the filler. The filler gives the cigar most of its characteristic flavor and strength and makes up most of the volume of the cigar. The Construction of the FillerThe three different types of filler are carefully folded or bunched together. If you look down the end of a premium cigar, you should be able to see the way the filler is folded. The 3 types of FillerThe filler is typically constructed with the strong ligero leaf in the center, the lighter seco leaf around the ligero, and the volado surrounding both the ligero and seco. LigeroComes from the top part of the plant, which is exposed to the most sunlight. It is dark and the most flavorful filler. When used, Ligero is always folded into the middle of the filler because it burns slowly. Seco (Dry)Is taken from the middle of the plant, these leaves are lighter than Ligero in both color and flavor. VoladoFrom the lowest part of the plant that is used primarily for its combustion properties. Volado leaves impart little flavor on cigars. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Vrátil jsem se z Kuby a přivezl si dva slušné boxy Esplendidos (klasický rozměr: ? 18.65 mm, délka 178.00 mm) Většina je pro osobní potřebu ale kdyby byl zájem, o nějaký bych klidně i podělil za lidovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Vrátil jsem se z Kuby a přivezl si dva slušné boxy Esplendidos (klasický rozměr: ? 18.65 mm, délka 178.00 mm)Většina je pro osobní potřebu ale kdyby byl zájem, o nějaký bych klidně i podělil za lidovku Jestli jsi je nekupoval na ulici, rád bych si něco vzal. Nemáš fotku? Tak alespon mame stejny vkus, ja zase vyzkousim ty dva tipy od tebe (RJ & J.L.Piedra) a dam vedet :-)Tak jak ti chutnaly?Ještě k těm Flor de Selva VZ. Jsou až moc zemité, vůni nebo spíš zápach by estét přirovnal ke koňskému trusu, já spíš k hnoji. Dal jsem je zvlášť do provizorního humidoru a obalil všemi cedrovými plátky, které jsem sesbíral z jiných doutníků. Pár týdnů je nechám a uvidíme. EDIT: Ještě jsem vygůglil hezký obrázek velikostí, tvarů a barev doutníků, je obrovský, tak jen zmenšenina a odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Přerovnaný humidor, ty napravo asi budou nějakou dobu zrát, je mi líto některé zpopelnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 (upraveno) Tak jak ti chutnaly?Ještě k těm Flor de Selva VZ. Jsou až moc zemité, vůni nebo spíš zápach by estét přirovnal ke koňskému trusu, já spíš k hnoji. Dal jsem je zvlášť do provizorního humidoru a obalil všemi cedrovými plátky, které jsem sesbíral z jiných doutníků. Pár týdnů je nechám a uvidíme. No mel jsem ten RJ a byl dost silnej na tak malej doutnik, ale za ty prachy uplne super! Ty Jose Piedra se daji taky uplne v pohode kourit, akorat jsem nedokuroval moc do konce, ten konec uz nebyl nic moc Ty flor de selva mi taky nevoni a chutove zadny slagr Jestli mas nejakej druhej humidor tak by mozna stalo za pokus dat do zvlhcovace 50/50 vodu a whisky nebo cognac a nechat par doutniku ulezet, znamej si to nemoh vynachvalit, ale nezkousel jsem to, mas jeste tu plechovku od toho tabaku? Ze bych udelal pokus :-) Upraveno 9. března 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se