decebal Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 "Takže Decebale, máš BAN na tři dny. Pevně věřím, že za tu dobu vychladneš a začneš mody oslovovat slušně." viz zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37527-predbezna-cenzura/page__pid__576405__st__60&do=findComment&comment=576405 To je věta, kterou mi jeden moderátor vysvětlil, proč mi uděluje BAN. Pomiňme to, že zřejmě trpí duševní poruchou, neboť jsem ho v celém vláknu ani jednou neoslovil (akorát, protože neumí porozumět psanému textu, myslí si, že ano), ale všimněme si,že BAN se zde už neuděluje za porušení pravidel fóra ale za jakousi nespokojenost s oslovením. Onen moderátor se zřejmě domnívá, že moderátoři by se měli oslovovat tak nějak uctivěji, možná bychom mohli přidat i lehkou úklonu při psaní textu. Onoho nadčlověka také pobouřilo oslovení soudruzi (které sice nepatřilo jemu, ale dnes mu již, zcela právem, náleží). Inu, bolševici byli soudruzi, no, co s tím nadělám. A proč bolševici? Dovolím si citovat z Wiki: "Bolševismus je původně politická skupina v ruské sociální demokracii, která přijala Leninovu představu uspořádání strany. Protože šlo o většinu vedení (ruský - bolšinstvo), Leninovým přívržencům se začalo říkat bolševici. Bolševismus následně označuje leninovu představu revoluční centralizované politické strany s pevnou ideologií, která principiálně nesouhlasí s jinými názory, ani se vznikem frakcí. Bolševismus později zásadně odmítal vznik politické či názorové menšiny a přeměnil se na ideový diktát vedení strany. Různými prostředky si vynucoval názorovou a politickou jednotu.. To na místní partičku nejchytřejších sedí jako ulité. A nemyslím si to na tomhle fóru sám. Cenzurou příspěvků to myslím vyvrcholilo, ale co je nám, méněcenným do toho, modi přece řekli, že to cenzura není, tak není. Takže vážení, pokud nechcete, aby vás někdo viděl jako bolševiky, nesmíte se jako bolševici chovat. Nebo všem zakážete si něco myslet nebo to dokonce napsat? http://www.pshajek.net/ggf/jirazmarsova.html
jankoxxx Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 za mna palec hore aj keby som riskoval BAN
honza71 Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 To mi připomíná starosti Českého rozhlasu a jejich reportéra ve Francii Jana Šmída s RRTV kvůli jedné jeho reportáži, ve které hovořil o "guide". Pánům tehdy nedošlo, že hovoří o formě ubytování pro turisty a viděli v tom útok na židy.
Harry Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Na internetovych diskuznich forech cezura byt musi! Jinak se diskuze zvrhavaji casto az do nesmyslu, coz je bohuzel castym jevem anonymniho nebo neosobniho (ne z oci do oci) psani...Na nekterych forech se dava BANan i za OT, zde byl a jeste je druhy extrem - az moc benevolentni pristup... Moderatori jsou od toho, aby moderovali, korigovali a usmernovali diskuze. Jejich slovo ma byt konecne a nezpochybnitelne. Na jinych forech se do jejich prace nikdo netrefuje a pokud ano, tak mu to dlouho nevydrzi... Neohanejte se demokracii a "svobodou projevu", tak to proste nefunguje. Chcete byt soucasti nejake komunity na internetovem diskuznim foru? Tak respektujte psana i nepsana pravidla a ty co forum moderuji.
josuk Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Takže vážení, pokud nechcete, aby vás někdo viděl jako bolševiky, nesmíte se jako bolševici chovat. tak nějak. Tudíž bych se obrátil na nějaké jiné forum. Chovejte se jako rozumný lidi, nějaký revoluční výkřiky jsou tady naprosto k ničemu. Administrátor nemusí být vždycky psycholog a není povinen to všechno číst, analyzovat a pocit "velké" odpovědnosti snadno způsobí, že nemusí být zrovna příznivě nakloněn... (honim příspěvky, jinak bych sem nepsal... )
dagou Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Na internetovych diskuznich forech cezura byt musi! Jinak se diskuze zvrhavaji casto az do nesmyslu, coz je bohuzel castym jevem anonymniho nebo neosobniho (ne z oci do oci) psani... Na nekterych forech se dava BANan i za OT, zde byl a jeste je druhy extrem - az moc benevolentni pristup... Moderatori jsou od toho, aby moderovali, korigovali a usmernovali diskuze. Jejich slovo ma byt konecne a nezpochybnitelne. Na jinych forech se do jejich prace nikdo netrefuje a pokud ano, tak mu to dlouho nevydrzi... Neohanejte se demokracii a "svobodou projevu", tak to proste nefunguje. Chcete byt soucasti nejake komunity na internetovem diskuznim foru? Tak respektujte psana i nepsana pravidla a ty co forum moderuji. halelujah, bratře. Krásně jsi to řekl.
Donuts Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 No, jak se rika, silnejsi pes ....! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milis Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Je to všechno IMHO o ješitnosti. Decebal dostal banána a po odpykání "trestu" má neovladatelné puzení po vyjádření "své pravdy", s nikoli marnou nadějí, že se zde najde dost diskutérů, kteří jeho ukřivděné žalování podpoří. Tím by jeho ješitnosti mohlo být učiněno zadost. Výsledek je, že tady vzniklo další naprosto zbytečné, konfrontační vlákno, které by zasloužilo okamžitě smazat a za jehož založení bych autorovi, bejt ještě moderátorem, přičaroval další ban.
utrejch Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Souhlasim s tim, ze za takovedle vlakna by se mely davat bany ...
decebal Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Je to všechno IMHO o ješitnosti. Decebal dostal banána a po odpykání "trestu" má neovladatelné puzení po vyjádření "své pravdy", s nikoli marnou nadějí, že se zde najde dost diskutérů, kteří jeho ukřivděné žalování podpoří. Tím by jeho ješitnosti mohlo být učiněno zadost. Výsledek je, že tady vzniklo další naprosto zbytečné, konfrontační vlákno, které by zasloužilo okamžitě smazat a za jeho založení bych autorovi, bejt ještě moderátorem, napařil další ban. Nikoli Milisi, já rád přijmu BAN až poruším pravidla tohoto fóra. Což jsem IMHO neučinil. Ale když už jsem ho dostal, tak se nesmím ani ozvat? Prostě systém "drž hubu a krok"? Ukřivděné žalování? Nebuď trapnej. Prostě všichni na světě (a ani na tomto fóru) si nemusí myslet to, co ty. Pokud se Ti tohle vlákno zdá zbytečné, přejdi ho a nepřispívej do něj.
Milis Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Nikoli Milisi, já rád přijmu BAN až poruším pravidla tohoto fóra. Což jsem IMHO neučinil. Ale když už jsem ho dostal, tak se nesmím ani ozvat? Prostě systém "drž hubu a krok"? Ukřivděné žalování? Nebuď trapnej. Prostě všichni na světě (a ani na tomto fóru) si nemusí myslet to, co ty. Pokud se Ti tohle vlákno zdá zbytečné, přejdi ho a nepřispívej do něj. Omlouvám se, já jsem tak zvyklej z firmy. Tam si všichni musí myslet, to co já. EDIT: Helehell, mně ten příspěvek někdo smazal??? Existuje jen v decebalově citaci! To je cenzůůůůůra!!!!! Du založit vlákno.
Matthew Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 zajímavý, že je tu spousta lidí, kteří tyhle vlákna buď ani nesledují, nebo takové problémy prostě neřeší... nedostávají BANy, nikoho neuráží atd., tohle forum je a mělo by být především o hodinkách, nevim proč tu teda řešíš bolševismus...
Rudykopalsson Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 mě už to nebaví... to je pořád dokola. Pojďme toto fórum využívat k tomu, k čemu je určeno - tj. k diskuzi o hodinkách. Pevně věřím tomu, že když se budeme držet tématu a dodržovat pár jednoduchých pravidel, tak se nám tu bude všem lépe dýchat a vyhneme se zbytečným a bouřlivým diskuzím a napadání se mezi sebou. Často tu čtu, že je to tu fórum gentlemanů - pojďme se tedy podle toho chovat.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 EDIT: Helehell, mně ten příspěvek někdo smazal??? Existuje jen v decebalově citaci! To je cenzůůůůůra!!!!! Du založit vlákno. To jsem byl já. Chtěl jsem smazat tu duplikaci a přemáčkl se. Sorry wo.e.
decebal Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 zajímavý, že je tu spousta lidí, kteří tyhle vlákna buď ani nesledují, nebo takové problémy prostě neřeší... nedostávají BANy, nikoho neuráží atd., tohle forum je a mělo by být především o hodinkách, nevim proč tu teda řešíš bolševismus... Protože zde někteří používají metody a postupy, které si to pojmenování zaslouží. A když se někdo ohradí, je umlčen. Ve vlákně, které uvádím nahoře, se řešila cenzura Tadových příspěvků, toť vše. Nemluvě o tom, že Tada dostal BAN za něco, o čem mu Chronomag napsal, že na tomhle fóru je povoleno. Omluvil se mu někdo? Nějak jsem si nevšiml. Upozorňuji, že mě Tadovy výplody někdy taky pěkně štvou, ale dostal BAN za nic a nikomu to nevadí a ještě se tady všichni poplácávají po ramenou, jací jsou pašáci.
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Decebal: Odkazy mi byly smazany a jejich vkladani mi bylo zakazano
azeppelin Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Zde dostávají lidé BANY jen a pouze za nemístné plky. NIKDY jsem tu nezaznamenal BAN za regulérní diskusi k hodinkám. Ty jsi decebale přesně věděl co děláš, měl jsi prudící řečičky a dostal jsi banána no. Za tohle vlákno bych ti dal jako moderátor dalšího a nejenže bych necítil potřebu to nějak obhajovat, ale podobná vlákna bych tu ani nenechával zamknutá, ale rovnou mazal. Demokracie je v tom že tě tu nikdo nedrží.
decebal Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Zde dostávají lidé BANY jen a pouze za nemístné plky. NIKDY jsem tu nezaznamenal BAN za regulérní diskusi k hodinkám. Ty jsi decebale přesně věděl co děláš, měl jsi prudící řečičky a dostal jsi banána no. Za tohle vlákno bych ti dal jako moderátor dalšího a nejenže bych necítil potřebu to nějak obhajovat, ale podobná vlákna bych tu ani nenechával zamknutá, ale rovnou mazal. Demokracie je v tom že tě tu nikdo nedrží. Jistě, soudruhu. Taková ta vaše, lidová demokracie, viď?
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 ale tohle pánové by chtělo sepsat pravidla fora, kdo s kým smí diskutovat, co smí komu říkat kdo má jak koho oslovovat a kdo komu smí lézt do zadnice.. a nebo to tvrdě ořezat na hodinky a nic jiného netrpět..a jak kolega výše uvedl jedno přísloví já přidám další...ryba smrdí od hlavy..a hlavy smrdí nejvíc
Frantik Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Souhlas s Harrym - to je myslim velmi trefne. Nikdo tady nedostal nikdy BAN za debaty o hodinkach, i kdyz byly velmi vyhrocene. Banany tady vzdy dostali pouze "ti co volali po svobode" a meli plná usta keců mimo temata. Howg
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.