sharz Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Corum Admiral?s Cup Challenger 44 Chrono Rubber Limited Edition foto / info: ablogtoread.com
Rudykopalsson Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 u mě nee... kdybych musel jmenovat jednu věc, která se mi na nich líbí, tak asi ručičky... a to ještě krom koncovky vteřinovky, ta mi k tomuto ultramodernímu modelu nesedí...
relativ Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Milé, úsmevné, ale iba do chvíle, keď si prečítam ich cenu - 8000$. Potom sa mi zdajú úbohé...
Alojz Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 koupit si toto považuji za bláznovství, ale na druhou stranu... pokud se to někomu líbí, tak proč ne. Kdyby se to neprodalo, tak by to přece nikdo nevyráběl a nenabízel
obchodnik-o3 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 pardon za prirovnanie,ale mne pripadaju ako ice watch
Donuts Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Cervena uz je trochu moc, modre ujdou, ale ty bile jsou paradni. A jen tak se neposkrabou.
IntoPicture Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Některé modely Admiral's Cup se mi opravdu hodně líbí, některé vůbec. Tyhle jsou imho v červené hrozné, v modré jen o málo lepší a bílé vypadají velmi dobře - na ruku bych si je sám nedal, ale design ocenit můžu .
gozer Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 Tak s tím bych nešel ani do cirkusu :-), resp. ty barvy jsou hrozný, možná, že kdyby byly v kovu, tak by to vypadalo jinak ...
Radek Brno Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Možná je to tím, že jsou určeny pro dámy
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Pěkně staré vytažené vlákno,,i tak jsem se rád podíval,zaujala mě informace,že jsou určeny pro dámy,snad napsaná s dávkou humoru,obávám se že tomu tak není,všude kde jsem tuto limitku našel ji propagovali jako pánskou,44 pouzdro,titanov PVD,certifikovaný stroj,to všechno je paráda,jako celek hrůza .Jen velký příznivce značky vyhodí za něco takového kolem 8.000,- USD.
instant Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 (upraveno) Pre clenov pod 50 prispevkov si dovolim pripojit nieco z Velkeho vykladoveho slovnika Fora: Velky priznivec znacky - magorZaujimava skusenost - nieco co uz nikdy nechcem zazitNic co by neslo rozlestit - hodinky su doyebane ako ciganske husle, ale drzia pokopeTyhle hodinky si sveho kupce najdou - su hnusne ale najde sa blb co ich kupiGasikovo dalsi definitivni - hodinky urcene na zmenu majitela v priebehu troch tyzdnov Upraveno 18. dubna 2013 uživatelem instant
cigi Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Dost dobrá reminiscemnce osumdesátek , parádní úderný chronograf. Není pro mne určen, ale respekt pro Corum !!
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Pre clenov pod 50 prispevkov si dovolim pripojit nieco z Velkeho vykladoveho slovnika Fora: Velky priznivec znacky - magorZaujimava skusenost - nieco co uz nikdy nechcem zazitNic co by neslo rozlestit - hodinky su doyebane ako ciganske husle, ale drzia pokopeTyhle hodinky si sveho kupce najdou - su hnusne ale najde sa blb co ich kupiGasikovo dalsi definitivni - hodinky urcene na zmenu majitela v priebehu troch tyzdnov moje bránice ti děkuje.
Frostie Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 moje bránice ti děkuje. a já se rovněž s dovolením připojím, trefněji to napsat nelze!
Daemonultimate Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Pre clenov pod 50 prispevkov si dovolim pripojit nieco z Velkeho vykladoveho slovnika Fora: Velky priznivec znacky - magorZaujimava skusenost - nieco co uz nikdy nechcem zazitNic co by neslo rozlestit - hodinky su doyebane ako ciganske husle, ale drzia pokopeTyhle hodinky si sveho kupce najdou - su hnusne ale najde sa blb co ich kupiGasikovo dalsi definitivni - hodinky urcene na zmenu majitela v priebehu troch tyzdnovTak Ti nevím,který bod je nejpravdivější či nejvíce k smíchu.Je to tak pěkně sesumírované,že by to mohly být rovnou stanovy.I když vlastně jsou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se