Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

koupit si toto považuji za bláznovství, ale na druhou stranu... pokud se to někomu líbí, tak proč ne. Kdyby se to neprodalo, tak by to přece nikdo nevyráběl a nenabízel :)

Odesláno

Některé modely Admiral's Cup se mi opravdu hodně líbí, některé vůbec. Tyhle jsou imho v červené hrozné, v modré jen o málo lepší a bílé vypadají velmi dobře - na ruku bych si je sám nedal, ale design ocenit můžu :) .

• Po roku...
Odesláno

Pěkně staré vytažené vlákno,,i tak jsem se rád podíval,zaujala mě informace,že jsou určeny pro dámy,snad napsaná s dávkou humoru,obávám se že tomu tak není,všude kde jsem tuto limitku našel ji propagovali jako pánskou,44 pouzdro,titanov PVD,certifikovaný stroj,to všechno je paráda,jako celek hrůza .Jen velký příznivce značky vyhodí za něco takového kolem 8.000,- USD.

Odesláno (upraveno)

Pre clenov pod 50 prispevkov si dovolim pripojit nieco z Velkeho vykladoveho slovnika Fora:

Velky priznivec znacky - magor

Zaujimava skusenost - nieco co uz nikdy nechcem zazit

Nic co by neslo rozlestit - hodinky su doyebane ako ciganske husle, ale drzia pokope

Tyhle hodinky si sveho kupce najdou - su hnusne ale najde sa blb co ich kupi

Gasikovo dalsi definitivni - hodinky urcene na zmenu majitela v priebehu troch tyzdnov

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Pre clenov pod 50 prispevkov si dovolim pripojit nieco z Velkeho vykladoveho slovnika Fora:

Nic co by neslo rozlestit - hodinky su doyebane ako ciganske husle, ale drzia pokope

Gasikovo dalsi definitivni - hodinky urcene na zmenu majitela v priebehu troch tyzdnov

moje bránice ti děkuje. :lol2:

Odesláno

moje bránice ti děkuje. :lol2:

a já se rovněž s dovolením připojím, trefněji to napsat nelze!

Odesláno

Tak Ti nevím,který bod je nejpravdivější či nejvíce k smíchu.Je to tak pěkně sesumírované,že by to mohly být rovnou stanovy.I když vlastně jsou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...