VasekN Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Ahoj, včera jsem okukoval za výlohou jednoho obchodu pera Cartier a Dupont ... jak jsou na tom tyhle značky v porovnání třeba s Visconti nebo Deltou? Nemáte někdo tušení?
Mike-72 Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Ahoj, včera jsem okukoval za výlohou jednoho obchodu pera Cartier a Dupont ... jak jsou na tom tyhle značky v porovnání třeba s Visconti nebo Deltou? Nemáte někdo tušení? Cartier pro mě není perař a u ostatních značek je to o vkusu a padnutí do ruky. Dupont má krásný pera v modernějším střihu, Delta je pryskyřicová královna a Visconti je tuším nejmladší a pryskyřice je mu taky blízká. Já třeba u Viscontiho nemusím jejich klipy, mě to přijde jak poznávací značka z historický motorky, ale to je věc vkusu.
Churchill Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Tak to já ty klipy žeru, ale tohle přirovnání je luxusnÍ
VasekN Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Tak to já ty klipy žeru, ale tohle přirovnání je luxusnÍ Záleží na celkovém vzhledu. Ale jinak musím říct, že takhle na obrázcích se mi ty klipy také líbí. Upraveno 12. července 2011 uživatelem VasekN
VasekN Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Cartier pro mě není perař a u ostatních značek je to o vkusu a padnutí do ruky. Dupont má krásný pera v modernějším střihu, Delta je pryskyřicová královna a Visconti je tuším nejmladší a pryskyřice je mu taky blízká. Já třeba u Viscontiho nemusím jejich klipy, mě to přijde jak poznávací značka z historický motorky, ale to je věc vkusu. Díky, už delší dobu pokukuju právě po něčem od Visconti, ale nemůžu se rozhodnout jestli mi stačí třeba Rambrandt nebo se mám plácnout přes kapsu a pořídit třeba Homo Sapiens. Ještě se mi hodně líbí Delta Dolce Vita, ale neviděl jsem jak vypadá na živo.
Teatime Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Mike-72 a mondeo2, díky za radu
Churchill Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Díky, už delší dobu pokukuju právě po něčem od Visconti, ale nemůžu se rozhodnout jestli mi stačí třeba Rambrandt nebo se mám plácnout přes kapsu a pořídit třeba Homo Sapiens. Ještě se mi hodně líbí Delta Dolce Vita, ale neviděl jsem jak vypadá na živo. Rembrandta ma pritelkyne, pro chlapa nic moc. Ja mam Homo Sapiens a mam vystarano. To pero ma koule. A hlavne to neni zase jenom nejaka variace plastu. Nosim ho v baglu jen tak a na peru nic neni poznat. Ani skrabanec. To s plastem ci pryskyrici neudelas
kejklik Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Ještě se mi hodně líbí Delta Dolce Vita, ale neviděl jsem jak vypadá na živo. Naprosto skvěle
VasekN Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Rembrandta ma pritelkyne, pro chlapa nic moc. Ja mam Homo Sapiens a mam vystarano. To pero ma koule. A hlavne to neni zase jenom nejaka variace plastu. Nosim ho v baglu jen tak a na peru nic neni poznat. Ani skrabanec. To s plastem ci pryskyrici neudelas Já teď píšu s obyč perem Balmain na bombičky, dostal jsem ho kdysi k Vánocům, používám ho hlavně k podpisům a sem tam k psaní nějakých poznámek. Mám k tomu koženej futrál a pokud koupím nějaké lepší pero tak na něj zase nějaký futrál pořídím takže těch oděrků bych se nebál :-) Teď mám tohle, pero a propiska: .... na občasný podpis to stačí, ale na poznámky a erotickou korespondenci by to chělo něco s lepším a tenčím hrotem :-)
Mike-72 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Jeden přírůstek, průhledná pryskyřice, button plnění a paradoxně zimní kreace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kejklik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Jeden přírůstek, průhledná pryskyřice, button plnění a paradoxně zimní kreace Krasavec, odkud pochází? Já kupoval Deltu paradoxně z USA, bo byla za 1/2 evropské ceny.
reily Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 Tak jsem dlouho a dlouha odolával, nakonec mne tenhle Pelikan přemluvil a v pátek jsem si ho přinesl domu :-) Krásný jaký model a hrot?
Mike-72 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 Krasavec, odkud pochází? Já kupoval Deltu paradoxně z USA, bo byla za 1/2 evropské ceny. Skoro přímo od zdroje, tedy z Neapole za full prize:-)
milovnik Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Tak se musím taky pochlubit. Pořídil jsem si po dlouhém promýšlení plnicí pero Lamy Studio Blue. Mě prostě dostal ten jednoduchej design a hlavně ten povrch je úplně bezvadnej na dotek... Sice to není takovej luxusní kousek jako třeba Visconti a tak, ale mě úplně sedlo.
marek.no Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Nemáte někdo zkušenost z úpravou hrotu pro leváka?
ls8ls8 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Hm, a v čem by taková úprava měla spočívat? Hroty jsou přece symetrické, tak nejsou dělané ani pro praváky ani pro leváky. Nebo jak jsi to myslel?
Hynche Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Hroty pro levaka jsou malinko zbrousene, aby lepe "klouzaly" pri psani proti hrotu. 1
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Krása za pouhých 1 350 000kč http://www.youtube.com/watch?v=sdJ124a3tow&feature=player_embedded Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem mondeo2
Radim01 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Rembrandta ma pritelkyne, pro chlapa nic moc. Ja mam Homo Sapiens a mam vystarano. To pero ma koule. A hlavne to neni zase jenom nejaka variace plastu. Nosim ho v baglu jen tak a na peru nic neni poznat. Ani skrabanec. To s plastem ci pryskyrici neudelas A není třeba se bát toho, že čedičová hmota saje pot?? Co praktické zkušenosti? Dík, Radim
Churchill Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Nazývají to "hydroskopický efekt" a byl to účel, aby to pero sálo pot. Není třeba se toho bát. Mám ho už asi rok a pohoda. Kdysi jsem na zbrani měl neoprenové pažbičky, taky sály pot a nikdy mi ho nevrátily zpátky :-) Jinak praktické zkušenosti ... mně se s ním píše suprově. Mám hrot F a je tak akorát. Plnění pohodlný, dokoupil jsem k němu cestovní kalamář Visconti, ze kterého se plní úplně nejlépe. Budí zájem a dost mě baví, že opět nejdu s proudem. Perlička - ušetřil jsem jeho nákupem spoustu peněz bo jsem si rovnou koupil - pro mě - absolutně nejlepší pero a nepropracovával jsem se k němu přes "x" modelů :-D Takže tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se