dr.sphinx Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Kdepa, obyčejný 600. Osmičky jsou na mě už moc macatý. Jinak u sebe ale pozoruju jinou věc: nějakou dobu mi stačila zelenočerná klasika, tuhle jsem se ale přistih, že si uchcávám i z modročerný. Včera v akci další Němec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Zelenocierne je klasika, suhlas, mam M1000, M400 a nejake vintage v tomto kombe ... ale topka je uz spomenuta M805 vo "farbe" Stresemann, cierno-seda, moje najoblubenejsie od Peli. U mna v akcii momentalne duo od Pilotu all-black Capless (M) a Custom 74 (M) s palivom Edelstein Topaz a Smoky Quartz od Pelikanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Já asi na caplessy pořád nejsem ready, ale píšou krásně. Přátelé: i přes proporční problémy mi ty 805 začaly hlodat. Stresemann nebo modročerný (jen novější celorhodiovaný verze)? Obojí má svoje. Jinak je opruz, že CZ AD s Pelikány možná bude končit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 ja som si teraz zadovazil pilot custom 91 s EF hrotom, a za tie prachy to je parada. Mal som sice zobrat F, ale co uz. Kupoval som z japonska na ebayi, tie ceny su tam celkom ok.Na 805ku mam spadeno, len musim dosetrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Já mám celkem čerstvě 92 demonstrator, v poslední době docela dekonvertorizuju. Mám teda ale F, EF by bylo už moc A 805 stojí šestinu ceny slušnějších hodinek Jaká verze by tě zajímala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Isiel by som do modrej m805ky s F hrotom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Modra M805 je druha najlepsia z rady M8xx ;-) inak Fko u Peli je asi tak M-B u Pilotu (zalezi, ako sa brusic vyspi) Moj krdel (tam vzadu sa krci stara 100vka a novodoba reedicia stovky je v krabici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Zatím teda 1:1 Dík za poukázání na JP/DE tloušťky, vím o tom. Kouzlo modrých spočívá i v tom, že se na ně mám možnost snadno zajít podívat. No a hlavně je vtipný, že v momentu, kdy člověk nahlas něco kategoricky vysloví (800 jsou macatý), často to činy okamžitě popře. Tady ale normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Btw. Herlitz konci s Pelikanom???? Vies to nejak rozviest? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Sorry nepřesně jsem se vyjádřil. S Pelikanem bude možná končit penshop.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Jinak nedávno jsem byl osloven na výrobu koženého pouzdra na 3 pera a vysledek je tady .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Parada, palec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Pěkný pouzdro, navíc s místem i na větší pera. Já do toho praštil, prostě YOLO vole. Škoda, že to modrý neexistuje v šestikilu, to je rozměr, se kterým jsem srostlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 ja uz si planujem navstevu praglu a oskusam 805 a 600 yolo, presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Fakt to vypadá, že ozkoušet se dá jen to, co mají skladem, a pokračovat se nebude. Jinak jsem docela koukal, co umí Platinum: třebe ten jejich UEF 14k hrot píše fakt vlasovou linkou a přitom pořád hladce a pořád se bavíme o 5k CZK. A tohle je za 480 káblí (plus konvertor) LAMY(a spol.)-killer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Hmm, tak to je napikacu (ibazeby chystali vypredaj) ... este ostava Pisar, ale na toho nadava zase Herlitz Inak ten plezir nevyzera zle, ale lamy-killer? To snad nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Tak jasně že přeháním, LAMY má i u lacinějších per super designy a vůbec charakter. Ale píše to božsky a kontrolovaně, EF hroty, co mám u Loga a Studia Palladium (čili s tím zlatým kanálkem) nemají nárok. Třeba mám jen štěstí na kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Sem šel na oběd a cestou se stavil pro inkoust... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Jo tak ty v tomhle taky jedeš? 1000 tváří nickolase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se