ptrksvbd Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 7 minutami, 969 napsal: jo, tak díky, ale to jsem mířil trochu výš než kroužkový blok nebo sešit. Jen mi vadí ta kůže... Z těch lepších zápisníky Leuchtturm1917, nebo bloky Rhodia, Tombow, ClaireFontaine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Já mám v zásobě tenhle, zatím jsem do něj nečárnul, abych mohl posuzovat. https://www.yuppi.cz/teckovane-zapisniky:scribble-dot/ Ale vzhledem k tomu, že teď čmárám do běžnýho (no, možná trochu lepšího) zápisníku z našeho běžnýho papírnictví a taky to ujde, bude tenhle nepochybně mnohem výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 To je vše A5 já potřebuji A4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 https://notem-studio.com/collections/notebooks něco takhle třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 (upraveno) před 1 hodinou, 969 napsal: To je vše A5 já potřebuji A4. Já jsem velkej fanda Moleskinu. Co třeba něco takového? https://www.moleskine.cz/A4-21-x-29-7-cm-c1_29_4.htm Upraveno 10. června 2023 uživatelem Stuky Oprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 19 hodinami, 969 napsal: Kluci měl by někdo tip i na nějaký možná o něco jednodušší A4 blok (rozhodně bez kožených desek) s kvalitním papírem ideálním pro plnící pera? Rhodia alebo Clairefontaine, napr.: http://penshop64.scostry.cz/zapisnik-rhodia-a4-cerny-mekka-vazba-linkovany/dp-23439/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 22 hodinami, 969 napsal: Kluci měl by někdo tip i na nějaký možná o něco jednodušší A4 blok (rozhodně bez kožených desek) s kvalitním papírem ideálním pro plnící pera? před 22 hodinami, ptrksvbd napsal: Já jsem celkem spoko se značkou Oxford. Sešity a kroužkové bloky v několika velikostech. Nepropíjí ani silnější hroty. před 22 hodinami, 969 napsal: jo, tak díky, ale to jsem mířil trochu výš než kroužkový blok nebo sešit. Jen mi vadí ta kůže... Pozor, Oxford má v nabídce i velmi kvalitní papíry, které jakkoliv nezaostávají za produkty mnohem věhlasnějších značek. Dokonce bych řekl, dle mé zkušenosti, že v poměru cena/kvalita už nic moc lepšího nenajdeš. (Samozřejmě mám na mysli papír vhodný pro plnící pero. Zvláště viz jejich Optik Paper.) Ptrksvbd Ti dal dobrý tip. https://www.my-oxford.com/gb-en/optik-paper Můj nejoblíbenější blok formátu A4 je právě Oxford Optik Paper: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Kluci, moc děkuju za tipy, projdu to a rozhodnu se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 (upraveno) Rychlocvak z kanclu... ten Rhodia papír je jak samet... díky. Upraveno 15. června 2023 uživatelem 969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 před 56 minutami, 969 napsal: Rychlocvak z kanclu... ten Rhodia papír je jak samet... díky. Jsem off topic (a asi i přidrzlej; předem se omlouvám), ale v jakém kanclu pracuješ? Resp. ten růženec je pracovní nástroj/EDC/??? Ale jinak to všechno k sobě pěkně štimuje s těma gold prvky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Myslel som si, že Rhodia/Clairefontaine sú jediné zošity naozaj vhodné pre plniace perá, ktoré sa dajú zohnať v bežných papierníctvach. Ale po prečítaní posledných pár príspevkov som sa rozhodol vyskúšať aj Oxford Optik Papier. A ten mi vyhovuje ešte a niečo viac, aj keď ten výber nie je až taký široký ako u Rhodia/Clairefontaine. V každom prípade vďaka za tip @walter10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 (upraveno) já ten optik mám taky v plánu, Rhodia je ale myslím o něco jemnější Upraveno 23. června 2023 uživatelem 969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Rhodia papíry mám teď v plánu poprvé vyzkoušet. Jdou mi nějaká pera z Japonska, tak se to bude hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Blbý dotaz: Jaká pera se dnes pořizují prvňáčkům, když už mají za sebou tužkovou fázi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 3 hodinami, safi napsal: Blbý dotaz: Jaká pera se dnes pořizují prvňáčkům, když už mají za sebou tužkovou fázi? Já bych doporučil mrknout do nabídky firmy Lamy. Jejich světoznámý model Safari byl původně určen do škol, a mají tuším i jiné modely vhodné do dětských rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Jojo, Lamy Safari je to červený a mám taky, i když už nejsem prvňáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 2 hodinami, Radik napsal: Jojo, Lamy Safari je to červený a mám taky, i když už nejsem prvňáček Taky mám jak safari, tak al-star. Skvělý pracanti @safi Dohledal jsem je, abych si připomněl, jak se jmenujou. vedle právě zmiňovaného Safari je tu jetě model ABC, který je jako stvořený pro začátky psaní https://bibelot.cz/produkt/lamy-abc-red-3316/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 @safi Popřípadě viz Pelikan a jejich nabídka pro děti (zvláště viz Pelikan Pelikano): https://www.pelikan.com/int/products/writing/58-fountain-pens/485-pelikano-junior-standard.html P. S. Každopádně v rámci těch dostupných a ověřených je zmíněné Lamy Safari výborná volba. Respektive pro dospělého začátečníka zcela jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Vzal bych Lami Safari u Jirky v Helveti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se