JohnDoeX Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 (upraveno) Předpokládám, že téma "Brýle" se rozjede, doporučuji založit vlastní diskusi. Již existuje Upraveno 21. ledna 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Pánové, běžte s brýlemi do ... správného vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannika Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Dekuji vsem za rady ohledne Parkera, zkusila jsem Activu, maji pobocku v Brne, tak to treba nebude tak slozite. Pokud to nepujde tak zkusim i penshop. Dam urcite vedet, jak jsem dopadla. A samozrejme jakmile si znovu navyknu na pero, rozhodne jsem prijdu pro rady, jake dalsi zakoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Trochu pozde mi dorazil Sailor inkoust modry. Lahvicka pekne provedena. Po vyzkouseni mi ta barva pripada spis Blue-Black, ale libi se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 Navod na vyrobu vlastniho zapisniku: How To Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4d3k Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 dotaz začátečníka: plní se konvertor přes hrot nebo ho mám z těla vyjmout a naplnit? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 dotaz začátečníka: plní se konvertor přes hrot nebo ho mám z těla vyjmout a naplnit? Děkuji. Delam to druhym zpusobem. Nechce se mi cistit hrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Delam to druhym zpusobem. Nechce se mi cistit hrot. Já tím prvním, nechce se mi vyndávat konvertor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4d3k Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Tak jsem zase hledal problém, kde není. Dík za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Tak jsem zase hledal problém, kde není. Dík za reakce. No já k tomu mám ještě praktičtější důvod - trochu se obávám opotřebení toho hrdla konvertoru a následného úniku inkoustu. Možná je to obava zbytečná, ale ten kousek plastu na mne moc důvěryhodně nepůsobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 29. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 No já k tomu mám ještě praktičtější důvod - trochu se obávám opotřebení toho hrdla konvertoru a následného úniku inkoustu. Možná je to obava zbytečná, ale ten kousek plastu na mne moc důvěryhodně nepůsobí. Obavu naprosto chápu, také kontroluji, jestli se kovertor neuvolňuje, ale zatím jsem u všech lahviček s inkoustem našel návody a ve všech bylo zakresleno plnění přes hrot. Tak proč bych to dělal jinak? Hrot otírám papírovým kapesníčkem a je stále čistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 V minulosti tady proběhla zpráva o nových perech z řady Hardtmuth. Nezná někdo přibližnou cenovou relaci? Zajímá mě, zda stojí víc nebo míň než Montblanc Meisterstuck. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 V minulosti tady proběhla zpráva o nových perech z řady Hardtmuth. Nezná někdo přibližnou cenovou relaci? Zajímá mě, zda stojí víc nebo míň než Montblanc Meisterstuck. Díky Vzhledem k tomu, že pera jsou jen na doporučení, tak cenu nevím, ale mají jen 3 řady, avšak z kvalitních materiálů, takže nejlevnější MB (Monte Rosa) bude určitě levnější, ale vyšší řády MB budou určitě dražší (LE). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 mimochodem, je někde nějaká betelná onlajn šopa s montblankama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 mimochodem, je někde nějaká betelná onlajn šopa s montblankama? Zkus třeba www.pensquare.com Ale je to divné, oficiálně Montblanc prodej po netu povoluje pouze pro spotřební materiál (inkousty, tuhy, náplně apod.) a obvykle zakazuje byť jen zveřejňování cen (musí se to pak posílat mailem na vyžádání apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 (upraveno) Zkus třeba www.pensquare.com Ale je to divné, oficiálně Montblanc prodej po netu povoluje pouze pro spotřební materiál (inkousty, tuhy, náplně apod.) a obvykle zakazuje byť jen zveřejňování cen (musí se to pak posílat mailem na vyžádání apod.) díky (ty ceny v indonézské měně (jestli to dobře chápu) jsem matoucí :-)) EDIT: podle cen Parkerů bych řekl, že na koruny je to přibližně krát dvě Upraveno 8. února 2009 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 tak jsem dnes dostal tip na zajímavý web a nedá mi to se nepodělit. "Diamante by Aurora" může být jistě zajímavý druh investice, ale osobně mne zaujaly spíše některé extravagantní modely od Faber-Castell a nebo řada Porsche Design. Mohl by mi někdo ze zdejších znalců sdělit, jak jsou na tom F-C s kvalitou "psacího komfortu" pro uživatele? Hodlám si jej někde "osahat" v reálu, ale zatím se mi to nepoštěstilo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 tak jsem dnes dostal tip na zajímavý web a nedá mi to se nepodělit. "Diamante by Aurora" může být jistě zajímavý druh investice, ale osobně mne zaujaly spíše některé extravagantní modely od Faber-Castell a nebo řada Porsche Design. Mohl by mi někdo ze zdejších znalců sdělit, jak jsou na tom F-C s kvalitou "psacího komfortu" pro uživatele? Hodlám si jej někde "osahat" v reálu, ale zatím se mi to nepoštěstilo :-( Nez se tu snazit popisovat subjektivni dojmy, bude lepsi odkazat Te na penshop.cz - v jejich kamenne prodejne v Praze na Kacerove si muzes vesele osahavat, co se Ti zlibi (obsluha vzorna, ceny mirne) a od Faber-Castell tam vzdy mivaji nekolik modelu skladem... Ja jsem si pred nejakou dobou jeden Faber-Castell poridil (kulickove pero) - a nadseni z designu casem opadlo kvuli nedokonalemu zpracovani (drobna odchylka tam a tuhle, ktera napr. zpusobuje mirny pohyb nekterych kovovych obroucek od pryskyrice cca o 0.1 mm apod. Nemohu ale z jednoho kousku soudit celou znacku - doporucuji tedy urcite vyzkouset, osahat a detailne prozkoumat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 ok, děkuji Ti za tip. Jakmile se dostanu do Prahy, tak se tam jistě zastavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Nemá někdo zkušenosti se značkou Conway Stewart, jde mi o řady Jarvis a Wellington? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se