Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kain 232: vedle poslani krabicky postou je dalsi moznost...Pokud poleti nekdo s tebou, tak to dej k nemu a mas to vyresene.

Jestli to ma Rolex stejne jako Omega, tj. kdyz koupis hodinky u AD, tak mas celosvetovou zaruku, tak se toho neboj...Ja jsem v USA koupil Seamastery PO a pri prvnim servisu si akorat u Dusaku nechali zkontrolovat, jestli to nejsou fiky a pak je na tu zarucni opravu bez problemu vzali...

Odesláno (upraveno)

Mam doplnujici dotazy, jak je to s dovozem, unikem platby cla a dph? Nekdo zkusenosti? Je jasne, ze bych je mel na ruce, ale papiry se mi do kufru nebude chtit dat. Zatim jsem se dostal treba sem : chrono24 http://www.chrono24....rch%2Findex.htm pres ebay se mi to moc resit nechce.

A ted zasadni otazka, myslite si, ze se cela akce vyplati, nebo to koupit v klidu v čr a zmackount prodejce? Jak je to se zarucakem? Cely svet pocitam, resi to pak u nas pak bez problemu? Predem diky za napady, podnety a prijemne straveni doby, nez pristanou na mem zapesti.

Pokud cestuješ tak rozhodně nejlepší je koupit je v Hong Kongu u AD. Při tom kde je dneska dolar se dostaneš na super cenu proti Evropě.

Cestou zpátky si dej hodinky na ruku a pokud chceš sichr tak si prázdnou krabičku pošli kurýrem domů. A celnice má vymalováno.

Záruka je samozřejmě celosvětová.

V Honk Kongu doporučuji Emperors watches nebo Zurich watches, oboje na hlavních třídách Nathan Road a Canton Road v Tsim Sha Tsui.

Upraveno uživatelem Morax
Odesláno (upraveno)

na SUBYc

PetrR psal .... rozhodoval mezi nima a subama (a skončil u DJ),

teď v tom mám hokej. To mluvíš za sebe? Ty jsi kupoval jsi s 10% slevou suby C?

Ptám se proto, že na DJ i na DJII se slavy dají získat mnohem lépe, než na sportovní

modely, a navíc novinky. Carollinum mělo vždy vyšší ceny než B, ale že by dávali

takovýhle slevy na sportovní modely jsem neslyšel. Půjdu to vyzkoušet.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno (upraveno)

PetrR psal .... rozhodoval mezi nima a subama (a skončil u DJ),

teď v tom mám hokej. To mluvíš za sebe? Ty jsi kupoval jsi s 10% slevou suby C?

Ptám se proto, že na DJ i na DJII se slavy dají získat mnohem lépe, než na sportovní

modely, a navíc novinky. Carollinum mělo vždy vyšší ceny než B, ale že by dávali

takovýhle slevy na sportovní modely jsem neslyšel. Půjdu to vyzkoušet.

Ne, mám ten dojem, že koupil SubyC, ale nakonec je s někým vyměnil na fóru, aspoň tak nějak si to pamatuju. Psali jsme si pár SZ.

edit - koukal jsem do SZ a opravdu to tak bylo, jednalo se o SubyC, sleva 10%. Bylo to sice v únoru před zdražením, ale to nic nemění na té slevě.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Ne, mám ten dojem, že koupil SubyC, ale nakonec je s někým vyměnil na fóru, aspoň tak nějak si to pamatuju. Psali jsme si pár SZ.

edit - koukal jsem do SZ a opravdu to tak bylo, jednalo se o SubyC, sleva 10%. Bylo to sice v únoru před zdražením, ale to nic nemění na té slevě.

Aha, díky za upřesnění. :), překvapilo mě jednak že ty SubyC měli, a pak jak vysokou slevu dali. Takže to vyšlo na 135? Tak já Carollinum prubnu příští týden.

Myslím že teď stojí 156? Mě zajímaí hlavně nový ExII41. Ale tam asi nebudou vědět ještě cenu :(

Odesláno

Myslis Ex 42 mm, ne? Cenu jsem pak hod, jsem zvedav Posted Image

JJ, překlep 42mm. Tuším že to bude lehce pod GMTCII, ale na prodejně budou asi až na podzim, takže pokud GMTCII opět zdraží ( můj odhad je kolem 160k ), tak mě

to vychází na cenu kolem 148 k - 152k , taky záleží jak bude koncipovaná spona. Na živo vypadají fantasticky.

Odesláno

JJ, překlep 42mm. Tuším že to bude lehce pod GMTCII, ale na prodejně budou asi až na podzim, takže pokud GMTCII opět zdraží ( můj odhad je kolem 160k ), tak mě

to vychází na cenu kolem 148 k - 152k , taky záleží jak bude koncipovaná spona. Na živo vypadají fantasticky.

Ach jo, to zas bude dilema. Jsou super a i ta velikost je konečně "pánská" Posted Image
Odesláno

Pokud cestuješ tak rozhodně nejlepší je koupit je v Hong Kongu u AD. Při tom kde je dneska dolar se dostaneš na super cenu proti Evropě.

Cestou zpátky si dej hodinky na ruku a pokud chceš sichr tak si prázdnou krabičku pošli kurýrem domů. A celnice má vymalováno.

Záruka je samozřejmě celosvětová.

V Honk Kongu doporučuji Emperors watches nebo Zurich watches, oboje na hlavních třídách Nathan Road a Canton Road v Tsim Sha Tsui.

Díky!! Ještě někdo tip na prodejce v USA, tam budu už za měsíc, Hong Kong mě čeká v Říjnu a to nevím jestli vydržím :sad01_anim:
Odesláno

Dilema? Povinnost! :cheers:

Jenom abych upřesnil ty slevy, těch 10% bylo na SubyC a protože jsem váhal mezi nima a GMTIIc tak jsem se ptal i na cenu těch gmt a tam to bylo to samý. Pravda, když jsem tam byl první den, tak jsme o tom nemluvili, ale druhý po hodinovým zkoušení když jsem se začal ptát na cenu tak mi řekli tohle a ještě mě překvapilo, že chtěli radši koruny než EURO, pro mě by to bylo tehdy jednodušší, protože bych nemusel do směnárny:-). Takže ´to klidně zkus a kdyby nechtěli tak bych jim na tvým místě řek, že známý dostal 10 tak chceš taky a možná je to taky ten efekt, že je nevezmeš hned napoprvý, ale trochu si ten obchod užiješ :-).
Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

To bude Cyber rád za tip jak na to, on tam zatím byl jen pro katalogy :)

podstatné a důležité je vědět, že má zlatá Carollinum karta povýšila automaticky na 10% a s mojí velkolepou asociální drzostí možná i na 20% :clap: - akorát je škoda, že si zrovna nic nechci koupit

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno

Doporučuji prodejce Watchswiss Uhrenhandels GmbH, má na rolády docela dobré ceny, onehdá jsem tu na ně někomu dával dobré reference, šlo právě taky o GMTčka. Optej se ho a uvidíš, co nabídne ;)

Odesláno

podstatné a důležité je vědět, že má zlatá Carollinum karta povýšila automaticky na 10% a s mojí velkolepou asociální drzostí možná i na 20% :clap: - akorát je škoda, že si zrovna nic nechci koupit

se ti nedivím, tak upatlené a zaprášené hodinky jsem dlouho neviděl, kdy budou nové EXP neví, natož cenu a třešničkou na dortu byla vadná spona Milgaussů... Tamara rulez! :D
Odesláno

...pozor, ta spona byla ze strany personálu komentována "to tak asi má být" :D

ale budiž jim omluvou, že 5 chlapů vevnitř a jeden postávající venku, hra na skořápky s vlastníma a jejich roládama na klidu nepřidal ani ochrance ani prodavačce :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...