Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

B, jsou rozhodne univerzalnejsi nez kriklave zlute potapky, ktere jdou maximalne k tricku. Teda jestli nejsi frajer jako Jancik, jehoz fotka jak je ma k obleku tu byla par dni tercem vseobecneho posmechu.

Odesláno (upraveno)

Taky hlasuju pro Becka. Na kuzi i na meshi si je ted užívám. Jsou univerzalnejsi. IWC jsou super, ale hodne uzce zamereny.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

Není o čem přemýšlet B. ne chronograph

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník dlubix
Odesláno

Brejtle bez chrona. Ušetříš finance a budeš mít hezčí hoďky. Navíc ten mesh je lepší než guma na IWC.

Odesláno
  V 20. 5. 2011 v 7:30, 'bandicoot' napsal:

Béčka se zelenou lunetou jsou výborný. ještě bych zvážil, jestli potřebuješ chrono...

http://forums.watchuseek.com/f2/iwc-chrono-vs-omega-planet-ocean-seamaster-442367-2.html#post3314569

Z vlastní zkušenosti vím, že hodinky s černým cifrem a zelenou lunetou se dají nosit ke všemu.

Tak to jsem ani nevěděl,že se dělá tahle kombinace,na tý fotce to vypadá uplně neskutečně

Odesláno
  V 24. 5. 2011 v 17:01, 'igor261069' napsal:

přikládám obrázky z prodejny.

Proboha, z jaký prodejny, když tam mají rozstřelenej datovej věnec? Ve 22:1O? To ta ETA co je uvnitř nedělá ani neupravená. Fuj :-)

Odesláno

ty fotky nejsou nic moc, bral jsem to na BB. V reálu jsou ty Bretlingy mnohem hezčí. takže díky za názory, já už dnes nakupoval.

prodejna carollinum v pařížské

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...