Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 1. 2012 v 9:05, 'pavča' napsal:

Dneska je hezký den, odpoledne se jdu podívat do prodejny Chronoshopu na hnědé Archimede Klassic a současně se stavím v servisu u mechana se stolními hodinami na opravu. Tak se na oboje opravdu těším. Jak málo stačí k chronomagorově radosti!

Tak to máme podobný , taky dnes jedu tímhle směrem :-) Mechano + Chronoshop , jen s tím rozdílem, že do chronoshopu jen ze zvědavosti .. mam teď na nakupy embargo... ale Archimede pilot chrono mi nedavaj spát :-)

Odesláno (upraveno)
  V 10. 1. 2012 v 9:05, 'pavča' napsal:

Dneska je hezký den, odpoledne se jdu podívat do prodejny Chronoshopu na hnědé Archimede Klassic a současně se stavím v servisu u mechana se stolními hodinami na opravu. Tak se na oboje opravdu těším. Jak málo stačí k chronomagorově radosti!

V 10. 1. 2012 v 13:17, 'zrno' napsal:

Tak to máme podobný , taky dnes jedu tímhle směrem :-) Mechano + Chronoshop , jen s tím rozdílem, že do chronoshopu jen ze zvědavosti .. mam teď na nakupy embargo... ale Archimede pilot chrono mi nedavaj spát :-)

Taky bych se tam potreboval zastavit,jak do servisu(mam doma hodinky otce pritelkyne po padu na zem) a do chronoshopu kvuli Watch IT, ale sem desne linej :wallbash: tam jet pres celou Prahu.Kdyby to bral nekdo pres Zizkov svezl bych se :smile_anim: Upraveno uživatelem quest987
Odesláno
  V 10. 1. 2012 v 13:38, 'boo-beek' napsal:

Ve ctvrtek mam nejake jednani na Pankraci, rikam si, ze bych si do chronoshopu taky zajel. Akorat nevim, jestli pozdravit ahoj nebo dobry den, trosku se stydim... :(

Tak nezdrav (jenom potichoučku) a rovnou slintej na Sinny ;)

Kluci tu prodejnu mají moc príma a o patro níž jsem ještě nebyl, ale taky musím...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pššt, potichu ať to nezakřiknu, ale pokud půjde vše podle plánu, bude BRÉITLING :clap: :clap: :clap: Můj boj s Chronozávislostí jsem opět prohrál"

Odesláno

Zítra mám poslední službu a pak do konce měsíce dovolenou. A od 1-ho března jdu na nové místo. Už se vážně těším. Radost mi sice kalí to, že jsem rozšvihl firemní auťák, ale to nějak pořeším......už vážně potřebuju změnu.

Odesláno

V červnu se nám narodí holčička, tak mi teď dělají radost věci typu kolíbka, vybavení dětského pokoje a podobně. Takže už se těším, až dorazí objednaný nábytek do dětského pokojíčku.

Odesláno
  V 21. 2. 2012 v 8:44, 'sibirnaya' napsal:

a ja uz mam na ceste pekne votuneny rolexy, tak se zas tesim jak malej kluk :)

Vzdyt sis pred 2 tydny kupoval zeleny? Ty si silenec!

Ja jsem ted zabrousil do low-endu a objednal Precista Speedbird III. Dneska prijdou.

Odesláno (upraveno)
  V 21. 2. 2012 v 10:22, 'organic' napsal:

Vzdyt sis pred 2 tydny kupoval zeleny? Ty si silenec!

Ja jsem ted zabrousil do low-endu a objednal Precista Speedbird III. Dneska prijdou.

tohle je jen ochutnavka - najdi pet rozdilu :D

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem sibirnaya

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...