Jay Doll Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 To je vtip? Dát zelený sklo na černý Milgaussy? Edit: A nebo naopak, ciferník z černých na zelené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 vtip to neni, na obyc milg sem nechl dat zeleny sklo. na GV se mi nelibi oranzovy indexy a oranzovy cisla po obvode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Luxusní Milgaussy. Však na ně taky jednou dojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 vtip to neni, na obyc milg sem nechl dat zeleny sklo. na GV se mi nelibi oranzovy indexy a oranzovy cisla po obvode A vypadá to fakt líp. Kolik stojí to zelený originální sklíčko, není-li to tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 (upraveno) A vypadá to fakt líp. Kolik stojí to zelený originální sklíčko, není-li to tajné? 8 litru s prehozenim Upraveno 21. února 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 vtip to neni, na obyc milg sem nechl dat zeleny sklo. na GV se mi nelibi oranzovy indexy a oranzovy cisla po obvode Ve Tvých rukách ty Rolády Seikovatí Je to blíž k ideálu, ale chce to měnit díly mezi modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Ja sa tesim na nove cierne monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Já se těším právě teď na match Flyers vs. Penguins. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Na čtvrtek, anžto proběhne zahájení golfový sezony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 na zkušebku u H-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 na zkušebku u H-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Na postu :-) zajtra. Cakaju ma na nej Casio GW M5600 :-))) Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Čekám na zásilku od WBC. Malá radost taky radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Já se těším na pošťáka z Anglie:-).Ale zároveň se bojím,že 40mm bude málo a budou vypadat na ruce blbě a že poputují k někomu jinému:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Těším se, až příští týden o víkendu , konečně dodělám knihovnu na chatě pro neteře ( snad se povede, podle plánku vypadá skvěle ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Tesim se az se mne vrati z hor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Těším se, až nám zítra dovezou novou postel. A taky, až mi přijdou mé první TH, už aby to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Ja zas na knizku od eugena cernana, posledny muz na mesiaci. dufam, ze to bude dobre citanie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 dnes si přivezu obě holky z porodnice....už se nemůžu dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 na dovolenou .... naštěstí už brzy .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se