Návštěvník Tada Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Na dnešní focení, na zítřek a na úterek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Na odchod z prace domov...Moja praca ma bavi ale nie je normalne co sa dnes deje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 ..a to já se už těším na pondělí. Po čtyřech měsících do práce. Sice to bude asi pakec, ale těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Práve sa celá rodina vrátane mňa teší na dovolenku. V utorok letíme do Turecka, dúfam, že aj tam nezačne pršať, keď priletíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Těším se na dovolenou - Fagaraš, Bucegi a pokud se zadaří, tak i další kopečky v divoké nepřelidněné přírodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Těším na Seiko Spirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Já se těším na nové angažmá. Do týdne by mohlo snad být jasno :-) Jo, a příští týden na poznávání Islandu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Jo, a příští týden na poznávání Islandu :-) Doufám, že pak budou nějaké fotky. Island je můj sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Já docela na kalendář Chronomagu pro příští rok. Fotek máme přes 200, z toho už vybereme čtvrtinu pěkných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Já se těším na nové angažmá. Do týdne by mohlo snad být jasno :-) Jo, a příští týden na poznávání Islandu :-) Jéžišmarjá, Island, moje láska, tak to Ti moc přeji a současně závidím. Užasná země, naprosto fantastická, projeli jsme toho hodně, ale Island je u mě citovka, když vidím fotky, tak cítím stesk. Přikládám odkaz na stránku zde, kde jsou on-line videa, prakticky denně se na ně dívám, jak tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 ..na svého prvního potomka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Momentálně na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 taky na dovolenou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Na dnešní koncert Primal Scream Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Až si večer sednu, zapnu v televizi Spartičku, k tomu si udělám dobrou večeři....to bude idyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Akurat cakam na letisku na odlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Na dovolenou, která bude sice až za měsíc, ale blíží se to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Tesim se az dopisu diplomku a bude po studiu, konecne. A ze snad sezenu normalni praci. A budu si pak moct koupit hodinky, protoze jsem svoje pred mesicem ztratil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Teď na dofču a pak na září,až se mi vrátí Igeny z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) ...na dovolenou 2013. Letos to s roční dcerou nevyjde. Příští rok se těším na druhého potomka. edit: a samozřejmě se těším na dvojzápas FC Viktoria Plzeň - FC Kodaň Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se