šíma Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Roli hrají maličkosti. Třeba rozdíl mezi tím : mít na hodinkách královskou korunu (Rolex), nebo obrácený nočník (Omega)...
Návštěvník 12345 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Já si život bez korunky již nedokážu představit.
Milis Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Já si život bez korunky již nedokážu představit. Možná by ti pomohla operace. http://www.perfectclinic.cz/operace-prsa-muzi/
Dantechno Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Možná by ti pomohla operace. http://www.perfectcl...race-prsa-muzi/ Jak dlouho te po zakroku svedily bradavky Milisi?
Milis Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Jak dlouho te po zakroku svedily bradavky Milisi? Necelej tejden.
Hasňa Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Tu kliniku vlastni muj kamos. Takze ja se cycku nebojim. :-)
gougy Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Roli hrají maličkosti. Třeba rozdíl mezi tím : mít na hodinkách královskou korunu (Rolex), nebo obrácený nočník (Omega)... No, korunu člověk nenosí každý den, zato....
Návštěvník 12345 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Tu kliniku vlastni muj kamos. Takze ja se cycku nebojim. :-) Možná si stačí položit otázku "jací lidé ji nosí?" Ale to už se tu tuším kdosi ptal.
Hasňa Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Jaci lide nosi co? Ja reagoval na Milisuv for o panskych kozach a Perfect Clinic. Korunku nenosim ani na zubu.
Návštěvník 12345 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Jaci lide nosi co? Ja reagoval na Milisuv for o panskych kozach a Perfect Clinic. Korunku nenosim ani na zubu. Já taky reagoval na kozy,ale dámské a Milis to všechno podělal,a tak jsem si vzpomněl že to jarett říkal,co je to za lidi co to nosí.No a pak jsem už jen spojil korunku s kozama a zareagoval jsem na tebe,a bylo to.
Milis Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Mně se líbí, když maj chlapi trochu kozy.
maama Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Milisi, a máš to: Milis to všechno podělal mě se líbí, když si chlapi dělaj kozy
Viktor Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Moc mě ale nevzal film Chlapi, co zírají na kozy.Milis: díky za link.
Hasňa Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Ale zase Kozy fan tutte jsou docela fajn.
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Mně se zase líbí, jak někdo na něco reaguje, druhej neví na co, pak nikdo neví, co kdo myslel, jak to myslel, ale vlastně je to všechno strašně vtipný....jo, dobrý
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 (upraveno) Mně se líbí, když maj chlapi trochu kozy. Měl bych pro tebe na ten novej statek kozu hermafrodita, je to docela vzácnost. Ani nevim, jestli ti to kluci po srazu vzkázali. Je bílá ,má výraz jako kozel ale roste jí bradka a také když se jí zvedne ocásek tak vulvu má jinou než normální koza - hermafrodit je vlastně koza i kozel v jednom a tak může mít projevy jako kozel a přitom vypadá jako koza - jsou případy kdy koza v sobě měla varlata a nebo například kozel dělohu Ale připrav se, takovej hermafrodit není nic levnýho... Upraveno 8. června 2011 uživatelem km.kmk
maama Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Měl bych pro tebe na ten novej statek kozu hermafrodita, je to docela vzácnost. Ani nevim, jestli ti to kluci po srazu vzkázali. Je bílá ,má výraz jako kozel ale roste jí bradka a také když se jí zvedne ocásek tak vulvu má jinou než normální koza - hermafrodit je vlastně koza i kozel v jednom a tak může mít projevy jako kozel a přitom vypadá jako koza - jsou případy kdy koza v sobě měla varlata a nebo například kozel dělohu Ale připrav se, takovej hermafrodit není nic levnýho... bradka, vulva, varlata, děloha a že to není nic levnýho... meleš o zbytečnostech a podstata diskuze ti uniká. má ten hermafrodit kozy?
tombed Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 (upraveno) bradka, vulva, varlata, děloha a že to není nic levnýho... meleš o zbytečnostech a podstata diskuze ti uniká. má ten hermafrodit kozy? chlapi nedělejte si kozy z kozy Upraveno 8. června 2011 uživatelem tombed
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 bradka, vulva, varlata, děloha a že to není nic levnýho... meleš o zbytečnostech a podstata diskuze ti uniká. má ten hermafrodit kozy? to nevim...mrknu se...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se