Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Roli hrají maličkosti. Třeba rozdíl mezi tím : mít na hodinkách královskou korunu (Rolex), nebo obrácený nočník (Omega)...

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Roli hrají maličkosti. Třeba rozdíl mezi tím : mít na hodinkách královskou korunu (Rolex), nebo obrácený nočník (Omega)...

No, korunu člověk nenosí každý den, zato....
Návštěvník 12345
Odesláno

Tu kliniku vlastni muj kamos. Takze ja se cycku nebojim. :-)

Možná si stačí položit otázku "jací lidé ji nosí?"

Ale to už se tu tuším kdosi ptal.

Návštěvník 12345
Odesláno

Jaci lide nosi co? Ja reagoval na Milisuv for o panskych kozach a Perfect Clinic. Korunku nenosim ani na zubu.

Já taky reagoval na kozy,ale dámské a Milis to všechno podělal,a tak jsem si vzpomněl že to jarett říkal,co je to za lidi co to nosí.No a pak jsem už jen spojil korunku s kozama a zareagoval jsem na tebe,a bylo to.
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Mně se zase líbí, jak někdo na něco reaguje, druhej neví na co, pak nikdo neví, co kdo myslel, jak to myslel, ale vlastně je to všechno strašně vtipný....jo, dobrý :rolleyes:

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Mně se líbí, když maj chlapi trochu kozy.

Měl bych pro tebe na ten novej statek kozu hermafrodita, je to docela vzácnost. Ani nevim, jestli ti to kluci po srazu vzkázali.

Je bílá ,má výraz jako kozel ale roste jí bradka a také když se jí zvedne ocásek tak vulvu má jinou než normální koza - hermafrodit je vlastně koza i kozel v jednom a tak může mít projevy jako kozel a přitom vypadá jako koza - jsou případy kdy koza v sobě měla varlata a nebo například kozel dělohu :smile_anim: Ale připrav se, takovej hermafrodit není nic levnýho...

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Měl bych pro tebe na ten novej statek kozu hermafrodita, je to docela vzácnost. Ani nevim, jestli ti to kluci po srazu vzkázali.

Je bílá ,má výraz jako kozel ale roste jí bradka a také když se jí zvedne ocásek tak vulvu má jinou než normální koza - hermafrodit je vlastně koza i kozel v jednom a tak může mít projevy jako kozel a přitom vypadá jako koza - jsou případy kdy koza v sobě měla varlata a nebo například kozel dělohu :smile_anim: Ale připrav se, takovej hermafrodit není nic levnýho...

bradka, vulva, varlata, děloha a že to není nic levnýho... meleš o zbytečnostech a podstata diskuze ti uniká. má ten hermafrodit kozy?
Odesláno (upraveno)

bradka, vulva, varlata, děloha a že to není nic levnýho... meleš o zbytečnostech a podstata diskuze ti uniká. má ten hermafrodit kozy?

chlapi nedělejte si kozy z kozy B) Upraveno uživatelem tombed
Návštěvník km.kmk
Odesláno

to nevim...mrknu se...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...