Přejít na obsah

Tak který?  

54 hlasů

1. 1. Tak který

• 116400 GV (zeleno-oranžový)
      41
    • 116400 (černo-bílý)
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mám velmi příjemné dilema a zajímal by mě Váš názor.

Chtěl bych si koupit Rolexky a moc se mi líbí model Milgauss.

Ten se vyrábí ve třech základních variantách, z nichž jedna má bílý ciferník, která pro mě není a pak jsou zbývající 2 varianty, kde se k jedné spíše přikláním, ale nejsem 100% rozhodnutý

Zatím se přikláním k variantě se zeleným safírem a oranžovými indexy na 3, 6, 9. Jen si říkám, jestli nejsou moc barevný a nebyly by lepší jednobarevné indexy a čirý safír.

Zelený safír nemá korunku na skle, ale jinak mi připadají šmrncovnější. Zatím to mám tak 51% zelený, 49% klasický.

Co vy na to?

Upraveno uživatelem organic
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za mě zelenej safír, ten podle mě dělá Milgaussy Milgaussama. A zas tak barevný nejsou, jen oranžovo-zeleno-černo-bílo-stříbrný :D

Odesláno (upraveno)

Když se Ti podaří sehnat zelené, tak není o čem. Podívej se na reálné fotky, to je jiné kafe :)

Líbí se mi i ty čísla na ciferníku a modrá lumi na indexech 369 u GVček.

Ale fakt se bojím, že jsem na oranžovo-zelenou kombinaci připosraná konzerva :)

Edit: tady je recenze GVček a dost tam šijou do tahu

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Zelený. Šéf je má cca 2 roky a jsou naprosto boží. Kombinace zelená-oranžová vůbec nevadí, je to decentně vyvážený a vlastně si toho všimneš třeba až napotřetí. Teda ty asi častěji :), ale navenek to není vůbec řvavý nebo divoký. Fakt jsou skvělý.

Odesláno

Taky jsem to chvili resil a pak koupil suby :)

Jinak u me vitezila rovnez zelena varianta, diky cislum na cifru mi ty hodinky prisly vice sportovni.

Já to mám jasný od začátku, že Milgauss. Občas se mihne GMT, Sub nebo Explorer, hlavně ve vintage variantách, ale to jsou spíše sny.

Vzhledem k mému fyzikálně-chemickému životnímu zaměření je pozadí CERNu a subatomární fyziky za Milgaussama pro mě to pravý.

A ten oranžový blesk je prostě cool.

Odesláno

zelena je nazivo hnus, jedine cerna je dobra :D

To jako cerny safir jo? :) Ani Pro-Hunter verze me nebere. Poslal jsem nabídku na 116400, tak uvidíme. Když to přijme, tak mě jebne.

Tolik prachů jsem za hodinky zatím nedal.

Pak spáchám harakiri, zruším členství na fóru a můžete za to VY!!! :)

Odesláno

černá, zvažoval jsem taky a nakonec vzal černé, jsem rád, v reálu super, zelená je kolotoč :)

Dík za názor šťastného majitele. Co ta spona? Někde jsem viděl, že si stěžovali na to, že ten "lock" tam nějak plandá. Je to tak?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...