Saturnax Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 S ochranou: 1. shag 2. shore 3. nightingale 4. sect 5. MarcelG 6. cyril 7. ricous 8. jata Bez: 1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super) 2. gougy 3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno) 4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie) 5. levistrauss (korunka a la kohout je super nápad!) 6. JiříR (Předběžně zájem mám, záleží na finálním vzhledu 7. Don2008 8. Saturnax Baker, nedalo by sa tam niekde zakomponovať motto Nautilusu: "Mobilis In Mobili"?
pato31681 Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Som rad ze sa rozbehlo zasa nieco nove. Co sa tyka 24h - su predsa aj take kalibre, otazka je nakolko by boli zaujemci o hodinky ochotny upustit od swiss made kalibru...
grga_pitic Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 no PAM to ma jako poctu Verneovi, ja to chapu tak, ze temahle hodinkama vzdame poctu klucicimu dobrodruzstvi ktere kazdy z nas prozil s kapitanem Nemo a taky se prihlasime k tomu co nemo predstavoval - svobodu, nespoustanost, nezavislost, disciplinu atd.
bandicoot Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Kluci, rytiny ksichtů fakt ne. Vzpomeňte na Husáka/Kurta Klause.
Návštěvník ?po Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 no PAM to ma jako poctu Verneovi, ja to chapu tak, ze temahle hodinkama vzdame poctu klucicimu dobrodruzstvi ktere kazdy z nas prozil s kapitanem Nemo a taky se prihlasime k tomu co nemo predstavoval - svobodu, nespoustanost, nezavislost, disciplinu atd. no grgo nevím nevím jestli se ti tam ta dětská nespoutanost vejde
pavča Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Nějak se gougymu ztratil JiPoLit, takže takto: S ochranou:1. shag2. shore3. nightingale4. sect5. MarcelG6. cyril7. ricous8. jata9. JiPoLit Bez:1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super)2. gougy3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno) 4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie)5. levistrauss (korunka a la kohout je super nápad!)6. JiříR (Předběžně zájem mám, záleží na finálním vzhledu7. Don20088. Saturnax
Návštěvník Kamil Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 S ochranou nebo bez, já bych zatím hlasování vynechal a jen nahazoval nápady a náměty. Pak se může udělat hlasování najednou. A když už to Milis nakousl:Já bych se ozval, až by se protlačovalo něco, co mně bytostně nesedí....Pokud jednoručky nebo 24hodinový číselník, tak beze mne.
shore Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 uvital by som, keby bola zachovana jednoduchost a cistota puzdra i ciferniku...vsetkeho prilis skodi
grga_pitic Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 S ochranou:1. shag2. shore3. nightingale4. sect5. MarcelG6. cyril7. ricous8. jata9. JiPoLit Bez:1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super)2. gougy3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno) 4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie)5. levistrauss (korunka a la kohout je super nápad!)6. JiříR (Předběžně zájem mám, záleží na finálním vzhledu7. Don20088. Saturnax 9. strejda Grga
Andrew Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Už před rokem jsem si chtěl koupit čajový servis věnovaný JV právě pro charakteristickou grafiku chobotnice, nebo ryby, ale celý set stál přes 40.000,- Kč a samotné kusy se neprodávají. Co místo portrétu tam dát právě chobotnici, nebo původní skicu Nautilu (nemyslím tu od Disneyho)? Obr.:
tenge Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Už před rokem jsem si chtěl koupit čajový servis věnovaný JV právě pro charakteristickou grafiku chobotnice, nebo ryby, ale celý set stál přes 40.000,- Kč a samotné kusy se neprodávají. Co místo portrétu tam dát právě chobotnici, nebo původní skicu Nautilu (nemyslím tu od Disneyho)? jj přesně tu si pamatuju z knihy...chobotnice tam vedla...proto jsem navrhoval inkoustovou čerň cifru, ale nevím zda to vůbec půjde. Ale mřížovaná okna na porcelánu jsou pěkná
cigi Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Tak ten servis je božžžííí, vyrazil mi dech, to chci !!! Chobotnici navrhuju na ciferník s dvanácti chapadly !!! název bude tuctopus
Andrew Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Tak ten servis je božžžííí, vyrazil mi dech, to chci !!! OT: Chce to vidět v reálu, v KV je tehdy měli na dvou místech, je k tomu krásná ilustrovaná brožura opět s tou dobovou grafikou. Úžasné je, že to prosklené okénko je i na dně těch šálků a vlastně tím pádem vidíš skrz. Kdyby měli šálek s podšálkem kolem 5KKč, šel bych do toho, ale dohromady těch 40-50K je moc
gougy Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 OT: Chce to vidět v reálu, v KV je tehdy měli na dvou místech, je k tomu krásná ilustrovaná brožura opět s tou dobovou grafikou. Úžasné je, že to prosklené okénko je i na dně těch šálků a vlastně tím pádem vidíš skrz. Kdyby měli šálek s podšálkem kolem 5KKč, šel bych do toho, ale dohromady těch 40-50K je moc Ta kolekce je několik let stará, také jsem slintal, ještě když jsem bydlel v Brně. Měli to na Čáře vedle ČSOB. Fakt prima, jsme se mohli složit na jeden set
Baker Odesláno 9. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Koukam, ze to tady preslo plynule od hodinek k nadobi
bandicoot Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Já bych prosil popelník s helmou, proskleným dýnkem a s nápisem Fumare.
shore Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 NAO FUMARE! kua, ze som prekoucoval to kozene puzdro na doutniky, to ma stve :/
pevo Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Úžasný, nechápu, že jsem to přehlíd! Pokud se z toho časem nevyvrbí něco diametrálně odlišného, začínám se výjimečně těšit na Vánoce! Za mě: manuál, 2 ručky na klasickém cifru, vrtule je bomba i s tím okružím, co tu někdo postoval, pak to totiž teprve vypadá jako šroub od ponorky a ne jako jetel. Pokud jde o ochranu korunky, jsem spíš pro, skutečně mi to navozuje představu starých skafandrů a vodotěsných vlezů do čehokoliv. Tvar pouzdra mi vyhovuje, materiál, nebo aspoň šrouby či vrtule v bronzu by byly super! S logem nemám problém, rytina vespod by se musela napřed vidět, pokud by neseděla, jsem spíš pro jednoduchý symbol. Zásadně jsem proti FANS, to je jak klub Justina B..nevímjak. Mobilis in mobili naopak rozhodně ano! Ještě tu nikdo nezmínil LUMI??? Co vy na to? A pro pořádek: S ochranou: 1. shag 2. shore 3. nightingale 4. sect 5. MarcelG 6. cyril 7. ricous 8. jata 9. JiPoLit 10. pevo Bez: 1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super) 2. gougy 3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno) 4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie) 5. levistrauss (korunka a la kohout je super nápad!) 6. JiříR (Předběžně zájem mám, záleží na finálním vzhledu 7. Don2008 8. Saturnax 9. strejda Grga
maama Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 první fotka hodinek v ponorce, co jsem našel. a ručky vypadaj trochu jako ty moje http://www.fronta.cz/foto/kabina-radistyfoto lodního šroubuhttp://www.fronta.cz/foto/marine-ehrenmal-8a co takhle místo vrtule sekundovku podle hloubkoměru, anebo se tím tvarem inspirovat pro ručičky? ale to už je asi příliš moderní, ne?http://www.fronta.cz/foto/hloubkomer-1 bez jetele. jo a jinak - minutové indexy uvězněné dvěma kružnicemi - to je použito na všech cibulích, které jsem viděl.a co se týká rytiny - pokud se nebude dělat pro konkrétní pár - pouzdro dýnko - tak hrozí, že po nasazení a dotažení dýnka může být pán vzhůru nohama, nebo pootočený kterýmkoliv směrem. třeba by to mohlo někomu vadit.
Chumpus Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Na luminiscenci bych se vykašlal, já chci archaický hodinky! (plus z pragmatického pohledu - odpadne jedna starost)Rytinu ne...kurt husák mě straší dodnes. Nějaký symbol ano.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.