Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To uz jsme se dostali moc daleko chlapi, to nemame sanci poresit. Ja jen chtel rict, ze je imho pan Vavra vul a vsichni ti vykukove s "letadlama" kreteni :) 

Upraveno uživatelem honza71
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Asi největší růst u hodinek pořízených v roce 2022 mám u Apollo 11 50th Ann Moonshine gold +33%. Když vezmu celé portfolio, tak možná Apollo-Soyuz a Alaska udělaly během roku 2022 ještě víc. 

Odesláno
před 6 hodinami, Vjace napsal:

Asi největší růst u hodinek pořízených v roce 2022 mám u Apollo 11 50th Ann Moonshine gold +33%. Když vezmu celé portfolio, tak možná Apollo-Soyuz a Alaska udělaly během roku 2022 ještě víc. 

good job

Odesláno
před 18 hodinami, Ajaj napsal:

neb se nám blíží konec 2022, tak si myslím, že bychom se mohli pochlubit, co se nám tento rok nejvíce podařilo. 
Vykopávám…

Mínus 92%? Slabota :D

Nákup na ceně 6,76805 USD. Nutno dodat, že si ta akcie prošla za necelé dva roky několika reverse-split, aby nebyla její hodnota v desetinách dolaru, což (jak vidno úplně vpravo) se povedlo téměř dokonale :D

429801069_Snmekobrazovky2022-12-14093637.thumb.jpg.fab329840c13f152635b3022af73cb72.jpg

Odesláno

Moc nemachruj! Uz te dohanim, dnes jsem uz na -93,7% 😎
Vtipny je, ze u me udelali reverse-split pred 3-4 tydny a vypada to, ze si to do konce roku muzou strihnout znovu. Na druhou stranu ted vybrali od VC kolem 3,5m $, tak snad do velikonoc prezijou 😂😂😂

Odesláno
5 hours ago, Ajaj said:

Chtěl jsi koupit parcelu na měsíci? 

🤣 🤣 , no ale nerobme si prdel, to zachvilu pride 😜

Zial, je tu aj druhy uhol pohladu 😪

348944463_Screenshot_20221214_105404_SeekingAlpha.thumb.jpg.a19e99fed4adf923e478dfdbd8b7909c.jpg

Odesláno
V 13. 12. 2022 v 16:03, Prochy68 napsal:

ze jsem na kryptu v minusu asi jen 50% 😅

Kluci prosím pro nezasvěcené v této debatě nepište, tedy napište  v letadle ( co neletí) pana Ponziho.:-)

Jak píšete krypto, někoho to může zmást

Odesláno

Ahoj.

Jaký máte názor na investiční platformy PORTU, INDIGO, FONDEE, atd?

Chtěl bych začít pravidelně někam investovat v horizontu 10+ let a neumím to a nechce se mi to aktivně řešit. 

Doporučili byste mi nějakou nebo je to víceméně jedno? 

Nebo mám ten pravidelný příspěvek třeba rozdělit do vícero z nich?

Díky

Odesláno

Ja pouzivam Portu. Je to jednoduche, zvolis si strategie a portfolia a pak uz jen koukas, co ti to dela. Dostavas pravidelne vypisy a informace. Navic pro nekoho, kdo nevladne jazykem, tak je to cele cesky. Pak mam jeste fondy ve sve klasicke bance. Zkusenosti s jinyma platformama nemam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...