snoblak Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 11 hodinami, Prochy68 napsal: Presne tak, mel jsem nedavno v ruce smlouvu kdy si muj mladej chtel zainvestovat na duchod, poplatky byly z celkove hodnoty porfolia, takze pokud by si dlouhodobe sporil treba dvojku mesicne, tak za 25 let by uz mu to nestacilo pomalu ani na ty poplatky.... v hlave uz to nemam, ale koukal jak puk kdyz jsem mu to hodil do excelu To bych pekne podekoval tomu kdo to vytvoril. Doufam, ze to nepodepsal… Jak pisu, nikomu nic nevnucuji, ETF je urcite super, jen ne vsechno vsazet na jednu hromadku. ETF indexy frci proc? No protoze trh proste frci nahoru. Az bude nejaka korekce, bude korigovat i to dane ETFko. No a kdyz nekdo chce investovat do nejakeho jineho fondu, treba i u tech TOP investicnich bank v CZ, potrebuje k tomu nejakeho sprostredkovatele at uz primo od te banky nebo od brokera. A tihle lide se jmenuji finacni poradci Akorat v te bance tam ma treba napsano neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) 1 hour ago, snoblak said: Jsem uplne v klidu, nikomu zadny investicni produkt nenabizim a nevnucuji. Jen nabizim vlastni nazor na to kde ma aktualne penize ulozene To akoze chces povedat, ze ked sa Ti teraz ozve 100 ludi tak venujes zadarmo 100-200 hodin svojho volneho casu, zadarmo, len tak z cistej lasky k bliznemu, aby si zanalyzoval tie portfolia a vyjadril k nim svoj nazor, a pri tom nikomu nebudes ponukat absolutne nic, z coho by si mohol mat nejaku proviziu? Rozumiem tomu spravne? Upraveno 11. února uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoblak Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) před 2 minutami, bluman napsal: To akoze chces povedat, ze ked sa Ti teraz ozve 100 ludi tak venujes zadarmo 100-200 hodin svojho volneho casu, zadarmo, len tak z cistej lasky k bliznemu, aby si zanalyzoval tie portfolia a vyjadril k nim svoj nazor, a pri tom nikomu nebudes ponukat absolutne nic, z coho by si mohol mat nejaku proviziu? Rozumiem tomu spravne? Neocekavam, ze se mi ozve 100 lidi… kdyz ano, mam co delat, abych nevypadal jako podvodnik Hlavni tema bylo poplatky, na to se rad zdarma podivam. Upraveno 11. února uživatelem snoblak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Já zůstanu raději u těch hodinek už se nám ten celkový trh s hodinkami začíná srovnávat a je čas zase něco zajímavého koupit.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoblak Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Dobra varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se