Přejít na obsah

kam investovať???

Doporučené příspěvky

Byl za mnou teď pán co prodává investiční zlato, stříbro. Za zlato chce cca 33tis. za t. unci. Je to u obchodníku dobrá cena, když kurz je cca 30 tis.?

A na co si dát při koupi investičního zlata pozor?

Největší pozor si člověk musí dát na to aby nenakoupil nabarvené olovo. Nebo nějakou slitinu kde je prostředek z olova. Čím jsou tyhle obchodníci důvěryhodnější a presvedcivejsi tím spíš prodávají olovo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl za mnou teď pán co prodává investiční zlato, stříbro. Za zlato chce cca 33tis. za t. unci. Je to u obchodníku dobrá cena, když kurz je cca 30 tis.? 

A na co si dát při koupi investičního zlata pozor? 

Chuj s ním, kup si někde u prověřené společnosti co má kamenný obchod a garanci zpětného odkupu.

Třeba něco jako tohle: http://www.maxmetal.cz/zlaty-slitek-31-1-g

Odkaz ke komentáři

Investiční fondy/akcie nemají smysl pokud investujete přibližně pod 1m EUR. Pod tuhle částku se Vám o to kvalifikovaně nikdo nepostará ( na denní bázi). Řešením je nějaké vyvážené portfolio akcií - obecně si myslím, že dává docela smysl letecká doprava (výrobci), ale chce to alespoň elementární znalost a může to sežrat celkem dost času. To už mi lepší příjdou různé dluhopisy, například energetických firem apod. Kdyžtak mi napiš sz, odkážu Tě na společnost, co si myslím, že ví co dělají. Ale nevím jakou mají min. investici, ale říkali, že se chtějí soustředit i na drobné investory.

Máte někdo zkušenost s Investikou? Od Broakru...nejaky podílový fondy. Asi tam začnu nějaký drobný sypat, tak jestli to má cenu

Odkaz ke komentáři

No já právě nevím... I kdyby tam to zhodnocení bylo poloviční , tak by to bylo ok. Snad to bude aspoň trochu fungovat . Ikdyž s těma Rolbama to taky není spatnej napad :)

Ale zase si říkám, kdyby se to hroutilo, tak vyberu prachy a končím s tim...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...