Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pokud by nekdo nechtel nebo byli jeste k mani tak mam velky zajem

Odesláno

Pokud by nekdo nechtel nebo byli jeste k mani tak mam velky zajem

Pokud se nepletu tak jedny jsou v prodejním vlákně.

Odesláno

Koukám na to a vidím jen 9:12 z Prahy, co dělám špatně ?!?

Jojo jede v 9.12 z Prahy a rovnou na stodolní (kde bude předpokládám sraz ...).

Doufám, že se nás sejde co nejvíce a že nikdo nebude spěchat domů .... :cheers:

Odesláno

Jojo jede v 9.12 z Prahy a rovnou na stodolní (kde bude předpokládám sraz ...).

Doufám, že se nás sejde co nejvíce a že nikdo nebude spěchat domů .... :cheers:

Dík. Tak si mě pište do seznamu účastníků. :)

Jen spěchat domů budu, to hlásím předem. ;)

Odesláno

Sakra! Manželka slaví 26.1. narozeniny. Já na to v té euforii úplně zapomněl. :crying_anim02:

Budu jí to muset vysvětlit politicky.

Odesláno

Sakra! Manželka slaví 26.1. narozeniny. Já na to v té euforii úplně zapomněl. :crying_anim02:

Dojedu Ti tam pro ně :devil:

Odesláno

Vezmi manželku v rámci oslav na výlet. Podívá se do nového nákupního centra, tam se nudit nebude a dárek si určitě taky sama vybere.

Odesláno

Dojedu Ti tam pro ně :devil:

To by šlo. Rozdělíme si úlohy. Ty pojedeš pro hodinky a já si pojedu spláchnout tlamu. :D

Vezmi manželku v rámci oslav na výlet. Podívá se do nového nákupního centra, tam se nudit nebude a dárek si určitě taky sama vybere.

Problém vyřešen. Oslava přeložena na pátek. :thumbsup_anim: Mimochodem, ona by určitě jela ale je tu malý problém v podobě tří svišťů bez kterých by dva dny asi nevydržela.

Změna, budu muset jet autem a večer pokračovat na nějakou společenskou akci na Moravě. Z Prahy do Ovy bych mohl někoho vzít.

Díky za nabídku ale já se na ten vlak vážně těším. Nejel jsem vlakem asi 15 let a tohle je dobrá příležitost si to připomenout.

Odesláno

To by šlo. Rozdělíme si úlohy. Ty pojedeš pro hodinky a já si pojedu spláchnout tlamu. :D

Jestli si myslíš, že jsi mě teď odradil, tak Tě asi zklamu :D

Odesláno

Vážení chronomagoři, žijící v Praze a okolí (směr po R10) a jedoucí si do Ostravy pro LE Nautila. Kdo z vás by byl ochotný vyzvednout moje hodinky a na začátku února se někde v Praze potkat na předání? Od 26.1. jsem týden mimo ČR. :cheers:

Dejte vědět přes SZ. Díky

Odesláno

rád tu Vaší limitku sleduji, závidím, ale moje tlapa by to neunesla :crying_anim:

už se těším na recenzi a fotky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...