Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak si to to tam pánové zítra užijte ! Mrzí mě ,že nejedu tak Vám budu aspoň na dálku závidět a těšit se na pošťáka .

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Chlapi, uzasna prace, dotazena do posledního detailu. Pouzdro je též nádherné, ještě jednou klobouk dolů. Moc rád jsem viděl všechny ostatní šťastné majitele a poznal vás osobne. Moc hezke odpoledne.

Odesláno

Prima setkani, paradni hodinky, vsechno by bylo fajn, kdybych si dnes rano cestou do prace neuvedomil,

ze jsem se vcera zachoval jak naprosta jitrnica.

Kombinace me prirozene roztrzitosti a totalni euforie z LE zapricinila, ze jsem si pri svem odchodu

neuvedomil, ze jsem neuhradil co jsem vypil a snedl.

Timto se omlouvam vam vsem, kteri jste odchazeli az po mne, ze jsem vam nechal k uhrade jednu plzen, jedno nealko pivo

a jedny peceny zebra.

Hanba me fackuje, ale zpatky se to vzit neda, sorry.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 27. 1. 2013 v 8:35, gas napsal:

Neboj, slozili jsme se na tebe :D

To jsem měl vědět....

Odesláno

pekny, pekny... ja to asi nevydrzim a necham si je poslat postou... termin cesty jeste porad nemam...

honza71: jo, to samy se stalo mne. mel jsem nastesti jenom jedno nealko pivo... a cvakl to tombed. taky jsem si rikal, ze to neni nejlepsi uvedeni mezi ostravskou bunku ;)

Odesláno

Před chvílí jsem obdržel ten svůj kousek. Tímto ještě jednou děkuji Jardovi za dovážku až do domu. Musím říct, že na živo jsou hodinky fantastický. Jsem rád, že jsem byl od začátku členem tohoto seskupení a že se vše dotáhlo do parádního konce. Doufám, že to není poslední

podobná aktivita a že někoho časem zase něco zajímavého napadne. Jediná škoda je, že jsme to rovnou nedělali ve dvou verzích. Mé ženě se totiž také moc líbily.

Odesláno

Tak už jste to dodělali, uff - gratuluju !! Trpělivost se vyplatila, námaha přinesla ovoce - jsou opravdu nádherný, z toho konceptu nešlo víc dostat.

Nejvíc se mi líbí a oceňuju, že na fotkách z reálnýho života ( asi nejvíc na té s rukavicí cestou ze srazu :) ) vypadají opravdu jako filmová rekvizita, zemanovy filmy, tajupný ostrov .... přesně tak, jak jste se inspirovali. Paráda a ještě jednou gratulace - dobrá práce !!

Odesláno

Tak ještě to sem nikdo nedal, tak dva amatérské obrázky telefonem z předávání Nautila a komplet balení...

post-12310-058697500 1359566161.jpg

post-12310-043882400 1359566174.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...