Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsme je měl v ruce, ale mám nevím proč mám pocit, že je to kopie.

Jestli to tak je bude docela čumět ten člověk co je má a chce mi je prodat protože to 100% NEVÍ .:-(

Máte někdo tyto hodinky poradíte mi ?

Děkuji moc

post-965-007407900 1308141014.jpg

Odesláno (upraveno)

Neviem, mne osobne to pride ako Fake, navyse dost nepodareny... Nasiel som zopar obrazkov na googli, ale tie vyzeraju inak...

post-11325-062202500 1308141396.jpg

Upraveno uživatelem kilosunky
Odesláno (upraveno)

To je fake jak vysitej, tady na chronomagu tezko lepsi pohledat... Nehodilo by se to ani do kategorie cinske hodinky...

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

To je fake jak vysitej, tady na chronomagu tezko lepsi pohledat... Nehodilo by se to ani do kategorie cinske hodinky...

Tak díky už nemusíte už se mi rozběhl Google.

:-)

Odesláno

Hihi, je to Retrograde a není tam nic, co by jako retro fungovalo :smile_anim: Jako trofej ze střelnice na 5 špejlí ale dobrý.

No jistě - konečně si někdo všim že tam je napsáno "calendrier retrograde", netřeba s něčím porovnávat. Mj. i proto si Frantik myslí, že je to provokace.
Odesláno

No jistě - konečně si někdo všim že tam je napsáno "calendrier retrograde", netřeba s něčím porovnávat. Mj. i proto si Frantik myslí, že je to provokace.

Ještě jednou díky.

Již jsem mu to řekl.

Dostal je jako úplatek !

Odesláno (upraveno)

Vysoká hodinarina. Určite to dalo kopu práce. Viac emám čo dodať. Howk!

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Je to jasnej fake.

Za prvé sem nikdy neviděl Maurice Lacroix z týhle řady s červenou ručičkou.

Za druhé ML používá u této řady ručičky styl Breguet, viz. obrázek v následujícím postup.

Za třetí i z tvých fotek vidíš, že kvalita zpracování je otřesná, tipnul bych to na kopii B nebo C typu.

Odesláno

Člověk, který si tyto hodinky vezme za uplatek musí být buď slepý nebo nikdy žádné hodinky nenosil....Nejhorší kopie co jsem na fotce viděl...:sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...