gazdiq Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Odesláno 25. října 2022 Kupil som Sinn 104, stav výborný, jednanie výborné, rychlé, dodané do dvoch dní. Chválim.
mazzi Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2023 Už to nějaký ten pátek, co jsem od Jirky koupil hodinky. Obchod proběhl na jedničku. Jirka má moje doporučení.
koveras Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Odesláno 31. března 2023 Alles super, zavan starych chronomag casov. Diky
nekdo Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2024 Obchod nehodinkového typu. Vše proběhlo tak, jako u všech dříve registrovaných na chronomagu Perfektní komunikace, rychlost, balení, co si přát víc ? S klidným svědomím doporučuji všem.
EpsteinBarr Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Odesláno 27. června 2024 Le Mans hodinkovych obchodov. Presnejsie, cely nas medzinarodny, SR-ČR obchod trval len o malicko dlhsie ako 24 hodin. S Jirkom to bolo k absolutnej spokojnosti po kazdej stranke. Dakujem.
wizard-ov Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 Díky za obchod, vše samozřejmě na 1*. Horhe je stará škola, tady není co dodávat. Díky !
shewcza Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Jenom jsem se zmínil a Horhe všechno zařídil a to rychlostí blesku. Díky moc a kdykoliv znovu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se