MegaTenese Odesláno 26. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 uz ma to tam nejako netaha, k Orisu.. to ja jen ze mi prisli strizlivejsi a mozna diky tomu vic univerzalni.. ale jak sem rekl vyse chtel sem tool watch tak budu mit tool watch s koulema.. proc se drzet u zdi kdyz ziju jen jednou..Takze ted jen se rozhodnout mezi Seikama MM a 1200T Searambler. A nevim nevim asi tie Seika prece jen je to inhouse a nejsou zase tak moc rozsirene.. Kazdopadne diky za rady pomohlo mi to si ujasnit myslenky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Marinemaster..hmm. Clen Instant tu niekde mal slohovu pracu na toto tema + vela inspirativnych fotiek. Skus pohladat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Marinemaster..Doxa.......Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Doxa a tvar pouzdra mě vyloženě odpuzuje, jinak to určitě budou super hodinky.Vzhledem k přidání Marinemasterů do tvého výběru jsem jasně po Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Marinemaster..hmm. Clen Instant tu niekde mal slohovu pracu na toto tema + vela inspirativnych fotiek. Skus pohladat.. recenzia PS: by si mohol editovať názov, aby sa pripojili majitelia GS, Prospex a pod. za mňa jednoznačne MM300, je to komplet In-house Good luck !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 To ze ma na Doxu kazdy tak jasny nazor, at uz plus, nebo minus, je parada. To je jejich ohromna deviza. Nejhorsi jsou hodinky, ktere nezaujmou. Oranz je hard core, to je fakt, ale dobe HaCecko je dobre HaCecko... Cerna je univerzalnejsi, to je taky fakt. Tu bych nekdy chtel zkusit na ruce. A Proti MM nic, paradni, ale za Doxy bych je nevymenil. Ale i takovi tady na foru jsou, ze ano... on vi o kom mluvim. Premyslel jsem o vymene za Aquatimer, ale zatim teda petilitry statecne a s velkym srdcem bojuji i proti takovemu kalibru a zatim jsou na mem zapesti. V ksefte jsem je mel oboje na ruce, oboje na gume a kartu jsem tam mel s sebou taky. Odesel jsem nakonec zase jen s Doxama. A to je, IMHO, co rict a o necem to svedci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Climber Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Mega Tenese - zase bych 750T úplně nezatracoval. Hodně záleží na barvě číselníku, třeba žlutá je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Climber Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Kdybys měl Mega Tenese náhodou blízko ke chronografům, našel jsem Ti ještě fotku Doxa SUB 600T Searambler. Dal jsem si opět pozor na vypadané indexy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 (upraveno) Měl jsem Doxa SUB 5000 a mám Oris Regulateur ?Der Meistertaucher?.Doxy měly super tah & sponu a pouzdro vypadalo jako tank. A lumi svítila jako kráva. Výrazné a svébytné hodinky s historií, legenda.Oris se perfektně nosí, zpracování nemá chybu, nemám jim co vytknout. Ne tak výrazné a nekompromisní jako Doxa, ale více univerzální, řekl bych. Nikoho nekopírují a v potápkách mají velmi širokou nabídku. A asi bude snazší je v ČR oservisovat.Rozhodoval bych se podle toho, které se ti líbí více. Upraveno 27. června 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Měl jsem Doxa SUB 5000 a mám Oris Regulateur ?Der Meistertaucher?. Doxy měly super tah & sponu a pouzdro vypadalo jako tank. A lumi svítila jako kráva. Výrazné a svébytné hodinky s historií, legenda. Oris se perfektně nosí, zpracování nemá chybu, nemám jim co vytknout. Ne tak výrazné a nekompromisní jako Doxa, ale více univerzální, řekl bych. Nikoho nekopírují a v potápkách mají velmi širokou nabídku. A asi bude snazší je v ČR oservisovat. Rozhodoval bych se podle toho, které se ti líbí více. Z tohodle porovnání jednoznačně Oris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Takze ted jen se rozhodnout mezi Seikama MM a 1200T Searambler. Doxy jsou paradni hodinky s se super sponou, ale v tomto duelu bych volil zcela jasne Seiko MM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 pokial vazne uvazujes medzi MM a Doxa, tak rozhodne si kup MM. Doxa nie su zle, ani skarede, ani bez historie, mne sa napr. celkom pacia... jeden dva modely , ale pri priamom porovnani dostanes u Seika za cca rovnake peniaze omnoho viacej. Naozaj nebudes lutovat. Rozmerov hodiniek sa vobec neboj, tie orisy s ktorymi si zacal su oproti MM kus neobrobeneho zeleza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 tu mas jednu "rannu" pre inspiraciu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Ty Seiko MM jsou krásný a elegantní, asi budou i krásně zpracovaný, ale já si potápky představuju více tool. Tohle elegantní pouzdro mi potápky neevokuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 treba vidiet nazivo. nakoniec, kazdy sme iny. niekto by s tymto neoral, len sa s tym fotil /pre neznalych, traktor Lamborghini/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 MM x Doxa porovnání na 17,5cm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 MM x Doxa porovnání na 17,5cm... Ty MM jsou Tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 MM x Doxa porovnání na 17,5cm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 kamilb: to jsou tvoje , ale snad se to tento týden pohne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 treba vidiet nazivo. nakoniec, kazdy sme iny. niekto by s tymto neoral, len sa s tym fotil /pre neznalych, traktor Lamborghini/ alebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se