Přejít na obsah

Ktere - Diver tool watch

Doporučené příspěvky

uz ma to tam nejako netaha, k Orisu.. to ja jen ze mi prisli strizlivejsi a mozna diky tomu vic univerzalni.. ale jak sem rekl vyse chtel sem tool watch tak budu mit tool watch s koulema.. proc se drzet u zdi kdyz ziju jen jednou..

Takze ted jen se rozhodnout mezi Seikama MM a 1200T Searambler. A nevim nevim asi tie Seika prece jen je to inhouse a nejsou zase tak moc rozsirene..

Kazdopadne diky za rady pomohlo mi to si ujasnit myslenky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To ze ma na Doxu kazdy tak jasny nazor, at uz plus, nebo minus, je parada. To je jejich ohromna deviza. Nejhorsi jsou hodinky, ktere nezaujmou. Oranz je hard core, to je fakt, ale dobe HaCecko je dobre HaCecko... Cerna je univerzalnejsi, to je taky fakt. Tu bych nekdy chtel zkusit na ruce. A Proti MM nic, paradni, ale za Doxy bych je nevymenil. Ale i takovi tady na foru jsou, ze ano... on vi o kom mluvim. Premyslel jsem o vymene za Aquatimer, ale zatim teda petilitry statecne a s velkym srdcem bojuji i proti takovemu kalibru a zatim jsou na mem zapesti. V ksefte jsem je mel oboje na ruce, oboje na gume a kartu jsem tam mel s sebou taky. Odesel jsem nakonec zase jen s Doxama. A to je, IMHO, co rict a o necem to svedci.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem Doxa SUB 5000 a mám Oris Regulateur ?Der Meistertaucher?.

Doxy měly super tah & sponu a pouzdro vypadalo jako tank. A lumi svítila jako kráva. Výrazné a svébytné hodinky s historií, legenda.

Oris se perfektně nosí, zpracování nemá chybu, nemám jim co vytknout. Ne tak výrazné a nekompromisní jako Doxa, ale více univerzální, řekl bych. Nikoho nekopírují a v potápkách mají velmi širokou nabídku. A asi bude snazší je v ČR oservisovat.

Rozhodoval bych se podle toho, které se ti líbí více.

post-1118-028578700 1309155526.jpg

post-1118-005015200 1309155538.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Měl jsem Doxa SUB 5000 a mám Oris Regulateur ?Der Meistertaucher?.

Doxy měly super tah & sponu a pouzdro vypadalo jako tank. A lumi svítila jako kráva. Výrazné a svébytné hodinky s historií, legenda.

Oris se perfektně nosí, zpracování nemá chybu, nemám jim co vytknout. Ne tak výrazné a nekompromisní jako Doxa, ale více univerzální, řekl bych. Nikoho nekopírují a v potápkách mají velmi širokou nabídku. A asi bude snazší je v ČR oservisovat.

Rozhodoval bych se podle toho, které se ti líbí více.

Z tohodle porovnání jednoznačně Oris.

Odkaz ke komentáři

pokial vazne uvazujes medzi MM a Doxa, tak rozhodne si kup MM.

Doxa nie su zle, ani skarede, ani bez historie, mne sa napr. celkom pacia... jeden dva modely :), ale pri priamom porovnani dostanes u Seika za cca rovnake peniaze omnoho viacej. Naozaj nebudes lutovat. Rozmerov hodiniek sa vobec neboj, tie orisy s ktorymi si zacal su oproti MM kus neobrobeneho zeleza :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...